komp i trudnoca?

• Začetnik teme Začetnik teme mr. I
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mr. I

Aktivan član
Poruka
1.042
juche me jedna osoba uvijeravala da komp moze shtetno da utiche na fetus te da trudnice nebi trebale da sijede za istim pogotovo u ranoj trudnoci :shock: :?
ima li neko informaciju o tome ,al da je dokazana i tachna?

Za sada se kompjuter ne smatra indikacijom za prekid trudnoce. :D
Salu na stranu,kompjuter ima svojih nezeljenih efekata ali isto tako i tv i mobilni i vecina aparata.Mozda ne bi trebala da sedi 10 ispred kompa ali iz razloga sto treba da se krece,da bude na svezem vazduhu a ne zatvorena u sobi ali za sada takvih informacija u medicinskim krugovima jos nema.

Verovatno se misli na zracenje od monitora,ali nije to toliko strasno kao recimo mikrotalasna.
Citala sam negde o zracenju mobilnih telefona,i navodnoj stetnosti.Pise tamo da mikrotalasna zraci 700 puta vise nego mobilni.Bolje se ti zdravo hrani,kuvano i sveze sto vise,a u krajnjem slucaju nabavi dobar monitor :D
pozdrav

Danka:
Verovatno se misli na zracenje od monitora,ali nije to toliko strasno kao recimo mikrotalasna.
Citala sam negde o zracenju mobilnih telefona,i navodnoj stetnosti.Pise tamo da mikrotalasna zraci 700 puta vise nego mobilni.Bolje se ti zdravo hrani,kuvano i sveze sto vise,a u krajnjem slucaju nabavi dobar monitor :D
pozdrav
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Danka ,prenijeti cu joj tvoje savijete u vezi ishrane premda ni meni nebi shkodilo vishe lakse hrane jerbo sve mi je teze da se sagnem prilikom obuvanja :oops:
poz tebi i Dr. koja je po obichaju brza :wink:

Back