Komentar o slici u profilu

• Začetnik teme Začetnik teme ®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@TRUO Slika stize i ne samo u profilu...

@ BULLITT13 "Manje figurativno", a ustvari nisi rekao konkretno i cirilicom, sta Ti treba za odmaranje ISTOG.??????Spremna sve da ucinim, samo da Ti bude o.k.!!!!
@ ZILIJEN Ko bre zavlaci pometaforama? A sto se tice transcedentalnog pogleda na egzistencijalizam, kod mene je egzistencijalni pogled na transcendentizam!!!! I, da znas!!!
Kod mene u selu se to kaze cirilicom "J...o lud zbunjenog!!!!

Alo, dragi moji, pola tri je, kise nema, ceznja za njom ostaje, a ja odoh na jos jedno, ko zna koje tusiranje po redu, pa u horizontalu, sa neznim i prijateljskim mislima na sve vas. Ustvari, ne bas na sve...Pice bilo dobr, drustvance jos bolje, samo, ne mogu sebi da objasnim, kako se nadjoh i kako me zadrzaste na ovoj temi koja svoju osnovnu, pocetnu funkciju, ako ssam dobro razumela, nije zadrazala. Nema veze, pronadjosmo se A KADA JA OTVORIM TEMU, bice, spasavaj se ko moze!!! Laka vam noc...Pozz.Ja vas. Jos grmi. Dobro, bar nesto.
Kako bese ona nasa, utesna "Ako nema kise, dobar je i grad"!.

Profimare:
nigeru brate promeni sliku vise :D

:( :-( :-( Da, mnogo je tuzna, mislim da on zasluzuje vise, samo sam sebe degradira. A, kao neki likovi, slihtaju se sa nekimavatarima... Nego, sta Ti radis u ovo kasnooooooooooooo doba? ;)
:evil: :evil: :evil: Ono na bazenu sa Evom Ti NIKADA necu oprostiti.... Dabogda da si se zagrcnuo sa onim koktelcicima!!!! I moja drugarica se slozila!
A, sada laku noc, Kosovska ulico.... Jena ceznja uvek ostaje.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:twisted: i, daBogda si se udavio.... pa makar sutra, tj.danas sa Njom pio otrov, a ne kafu ili nesto drugo....L a k u n o c.... :cry: :cry: :cry: :cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back