Komemoracija

Inache da ne bude zabune ovo je izjava za svaku pohvalu i zaista asm prijatno iznenadjen. Ima jedna druga stvar koja me ovde muchi....Zbog chega uvazeni gospodin Mesic nije ovako neshto uradio 1990-e ili 1991-e? Umesto toga Tudjman je poput gorile urlikao o NDH,a Mesic sve to podrzavao. Onda se mozda i oni Srbi ne bi plashili za svoje zivote. Mozda bi chak i podrzali nastojanje Hrvatske da nude nezavisna drzava da je gdin Mesic ovo isto uradio samo tih godina. A sad....onaj fazon poshto u Hr vishe nema Srba za shta se postarao Tudjman i ustaska poglavica bik koji sedi( pardon ante pavelic), e sad cemo malo khenjamo o poshtenju. Shto reche Nikola Kojo u "Lepa sela lepo gore": "Pizhda vam materina svima vama....poshtenima":mrgreen:

Toliko ti je glup komentar, da sam prvo mislila da ne odgovorim na njega.
Ali, time sto ti (izgleda) ne podrzavas ono sto je Mesic rekao, zelis ono sto nijedan Srbin(niti bilo koji drugi iole posten covek iz bilo kojeg naroda) ne zeli: Da se zaboravi zlocin. Moze i mnozina.
Ja mu skidam kapu sto je to rekao to sto je rekao.

Grozne su one ustaše sa "U" na kapama, a najgore su one ustaše sa kokardama na kapama....
Ova Marr Komm dokazuje sa svojom Papikarijus i ostalom bratijom,...

Dakle gori od ustaša su "patriote" koje ubijaju nadu u Srbiji.

Pa Hrvati se trpaju u sve anti-fasisticke forume , a mi nismo pomirili nase cetnike i partizane jos .
A drugo , a verujem , jos vaznije , Hrvati nikad ne vedjaju i ni govore ruzno o Rusiji , nego gledaju svoja posla .

A mozda je najcaznije to sto se Hrvati ne mesaju u Ruska posla i ne rade nista protiv ineresa Rusije , ( logicno ,, jer nemaju nista od toga ) , za razliku od nas Srba .

Inache da ne bude zabune ovo je izjava za svaku pohvalu i zaista asm prijatno iznenadjen. Ima jedna druga stvar koja me ovde muchi....Zbog chega uvazeni gospodin Mesic nije ovako neshto uradio 1990-e ili 1991-e? Umesto toga Tudjman je poput gorile urlikao o NDH,a Mesic sve to podrzavao. Onda se mozda i oni Srbi ne bi plashili za svoje zivote. Mozda bi chak i podrzali nastojanje Hrvatske da nude nezavisna drzava da je gdin Mesic ovo isto uradio samo tih godina. A sad....onaj fazon poshto u Hr vishe nema Srba za shta se postarao Tudjman i ustaska poglavica bik koji sedi( pardon ante pavelic), e sad cemo malo khenjamo o poshtenju. Shto reche Nikola Kojo u "Lepa sela lepo gore": "Pizhda vam materina svima vama....poshtenima":mrgreen:

Zbog Tudjmanove politike je Mesic i otisao iz HDZ-a.

U to vrijeme koje si naveo, Mesić je bio Predsjednik Predsjedništva SFRJ.
Na njega, kao i na Tuđmana i Markovića je bio pokušan atentat kad je JNA granatirala Banske dvore u Zagrebu.
To je bilo drugo, divlje vrijeme i nije za usporediti s današnjim vremenom.
Inače, ima Srba u Hrvatskoj, a i veliki dio će se još vratiti. :ok:

Na komemoraciji na kojoj se okupilo četristotinjak ljudi, većinom članova antifašističkih udruga, sudjelovao je i predsjednik Republike Stjepan Mesić, koji je poručio da se na te žrtve ne smije zaboraviti i da se ne smije dopustiti manipuliranje povijesnim činjenicama kojima se danas, kako je rekao, nastoji zatrovati ponajprije mlade generacije
.................................................................

Oko 60.000 ljudi okupilo se u petak uveče na glavnom trgu u Zagrebu, na koncertu hrvatskog pevača Marka Perkovića, poznatijeg kao Tompson, kontroverznog zbog veličanja ustaškog režima

Pametnom dovoljno.;)

Tompson je pevao kako Stipe treba da nestane ili tako nesto, mesica u HR bas ustase najvise mrze, a to govori nesto o njemu...

U to vrijeme koje si naveo, Mesić je bio Predsjednik Predsjedništva SFRJ.
Na njega, kao i na Tuđmana i Markovića je bio pokušan atentat kad je JNA granatirala Banske dvore u Zagrebu.
To je bilo drugo, divlje vrijeme i nije za usporediti s današnjim vremenom.
Inače, ima Srba u Hrvatskoj, a i veliki dio će se još vratiti. :ok:

Dace Bog Ljubo, samo ja mislim da nam ovakvi aveti proshlosti uopshte ne trebaju. Ni nama ni vama. Kada budem video jednog mladog hrvataskog predsednika, koji nije odrastao uz thupsonove bljuvotine da izjavi ovo isto onda cu i moci da kazem svaka cast komsije. Iz razloga koje sam naveo sada to trenutno ne mogu reci.

Tompson je pevao kako Stipe treba da nestane ili tako nesto, mesica u HR bas ustase najvise mrze, a to govori nesto o njemu...

Dovoljno govori o njemu njegova izjava upucena srbima i na racun Kosmeta.
Samo okoreli fashista moze da izjavi da pretenzija(pazi pretenzija) Srbije prema Kosmetu ima za cilj projekat stvaranja velike Srbije.........:dash:

Klasican fashista..........koji nije glup ko neki na forumu koji ne mogu da shvate da se lik jednostavno na najnamazaniji nacin ogradjuje od fashizma samo iz razloga-sto steti ugledu Hrvatske,ni iz kog drugog razloga to ne radi..........cist marketing.

Preciznije, pevao je: ''Gospe Sinjska ako si u stanju, uzmi Stipu a vrati nam Franju!'' To je deo koji je ubacio u ''Jasenovac i Gradiška Stara''. Ubacio je to i ono: ''Oj Račane, jeba ti pas mater, i onome tko je glasa za te!''

Dace Bog Ljubo, samo ja mislim da nam ovakvi aveti proshlosti uopshte ne trebaju. Ni nama ni vama. Kada budem video jednog mladog hrvataskog predsednika, koji nije odrastao uz thupsonove bljuvotine da izjavi ovo isto onda cu i moci da kazem svaka cast komsije. Iz razloga koje sam naveo sada to trenutno ne mogu reci.

Vjeruj da ni jedan od tih koji slušaju Thompsona po koncertima neće ući ni u politiku, a ni na bilo koje drugo istaknuto mjesto. :D
Ti jadnici liječe frustracije koje su im nametnuli njihovi, najčešće polupismeni i polupijani, očevi, koji za vlastite životne neuspjehe moraju nekoga okriviti. A najlakše im je okriviti Srbe.
Mesiću ove godine ističe mandat i ja se nadam da će se Zoran Milanović kandidirati za predsjednika.
Onda bi imali točno takvog predsjednika, kakvog si opisao. :ok::ok:

Dovoljno govori o njemu njegova izjava upucena srbima i na racun Kosmeta.
Samo okoreli fashista moze da izjavi da pretenzija(pazi pretenzija) Srbije prema Kosmetu ima za cilj projekat stvaranja velike Srbije.........:dash:

Klasican fashista..........koji nije glup ko neki na forumu koji ne mogu da shvate da se lik jednostavno na najnamazaniji nacin ogradjuje od fashizma samo iz razloga-sto steti ugledu Hrvatske,ni iz kog drugog razloga to ne radi..........cist marketing.

Nije glup da velica nesto sto ceo svet danas osudjuje, svestan je sta je za RH dobro a sta ne, u trenutku kad je Mesic napustao HDZ Tudjman je bio neprikosnoveni gazda, i to po meni iskljucuje mogucnost da je fasista, pa cak ni karijerista, jer bi u suprotnom ostao u HDZ-u.
Ne znam za njegove izjave o Kosovu, bice da govori ono sto EU misli (logicno zbog cega), a osim toga i poznat je po kontradiktornim i nekontrolisanim izjavama.

Back