Komedije

Срање на квадрат као и све америчке ,, комедије''.

Узгред, добру комедију не знам кад сам погледао. Ове америчке идиотлуке намењене новим зомби генерацијама, које стасавају у нашој држави, више нећу ни покушавати гледати. Кап која је прелила чашу били су филмови Get him to the greek i Don't mess with Zohan које сам покушао погледати у тренуцима напада мазохизма али сам остао скамењен колико је то глупо. Запита се човек, коме то може бити занимљиво?-само америчким и евентуално немачким дебилима.

Poslednja izmena:

Узгред, добру комедију не знам кад сам погледао. Ове америчке идиотлуке намењене новим зомби генерацијама, које стасавају у нашој држави, више нећу ни покушавати гледати. Кап која је прелила чашу били су филмови Get him to the greek i Don't mess with Zohan које сам покушао погледати у тренуцима напада мазохизма али сам остао скамењен колико је то глупо. Запита се човек, коме то може бити занимљиво?-само америчким и евентуално немачким дебилима.

Potpisujem
Ne znam koliko imas godina,ja 25 i ponekad sumljam da je mozda u meni problem..da sam omatorio i da ne "kuzim" taj novi humor.Sve neke preporuku te odlicne komedije,te odlicni filmovi niti su dobre komedije niti su dobri filmovi
Najbolju komediju koju sam pogledao u poslednjih par godina je Four Lions

Poslednja izmena:

Potpisujem
Ne znam koliko imas godina,ja 25 i ponekad sumljam da je mozda u meni problem..da sam omatorio i da ne "kuzim" taj novi humor.Sve neke preporuku te odlicne komedije,te odlicni filmovi niti su dobre komedije niti su dobri filmovi
Najbolju komediju koju sam pogledao u poslednjih par godina je Four Lions

Sve ste rekli : )

Postavite na ovoj temi vase omiljene komedije...I ako neko moze da mi preporuci neki tinejdzerski film...gledao sam film CHEATERS i svideo mi se pa ako bi neko mogao da mi da link gledanja tog filma online :think:

10021105041070575.jpg

Cista klasika,koja me dovede do suza svaki put kad je gledam.... :D

naisla sam na ovu komediju ,,molim te nisam toliko upucena ...stavi link sa ovim filmom online ,ali sa pevodom ..nikako ne ogu da nadjem ,a bas bih ga gledala veceras...

Back