Kome zaista šteti obustava nastave?

Ako studenti sada neće da idu na fakultet to znači da će tek buduće generacije da imaju manje stručnjaka a do tada će sadašnja vlast uveliko da bude "penzionisana".
izvakana je ta tema covece...

milion puta su studenti odgovorili

BOLJE JEDNA GODINA NEGO 15 U LOSEM SISTEMU!
Nameće se pitanje, ko će i kada da "plati" za sadašnje blokade?
trenutni rezim, cim padne sistem

Direktorka Devete beogradske gimnazije Tatjana Šuković izjavila je danas, govoreći o situaciji u gimnazijama i srednjim školama, da će škole i profesori osećati najveće posledice od šestomesečnih blokada u obrazovnom sistemu, i istakla da maturante srednjih škola najviše muči i brine upis na fakultete i nadoknada propuštenog gradiva.

"Oni su krenuli u školu od 22. aprila, u školi je radna atmosfera, očigledno su se svi profesori i đaci malo zaželeli škole. Pripremićemo ih mi za te prijemne ispite, to će sve biti u redu a kako će teći upisi na fakultete mi u ovom trenutku ne znamo", navela je ona za Tanjug.
Advertisement

Šukovićeva je rekla da se ona kao direktorka gimnazije u proteklih šest meseci suočavala sa jako teškim i burnim izazovima zato što je došlo do podele u kolektivu, obustave nastave od strane maturanata u decembru, a nakon toga i profesora.

https://www.euronews.rs/srbija/drus...skole-trpe-posledice-visemesecnih-blokad/vest

1748990020321.png

Najgore mi je, od svega, što o studentima i fakultetima pišu oni koji fakultete ni videli nisu iznutra,.. i imaju averziju prema svemu što ima veze sa studentskim životom.
Pa polažu se ispiti i bez pohađanje nastave,.. nauči se,.. iz knjiga, sa interneta, iz skripti,..
-------------------------------
Samo su vežbe (laboratorijske) obavezne na ozbiljnim fakultetima,..

Back