kome tu stvarno treba emancipacija

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zene oduvek kukaju kako nisu ravnopravne i treba im neko oslobodjenje (one to vide od viska odece, kako drugacije ko bukvalni stvorovi i mogu? )
Naravno, kad to malo izanaliziras vidis da te slobode idu samo onde i dokle im odgovara.Ni jednoj zeni recimo ni na kraj pameti da se oslobodi radeci u rudniku, to nije "zenstveno".
Sa druge strane muskarac je jelte, kao fol slobodan.Stvorio je svet, muzevan je jaci fizicki, razmislja apstraktno i kreativno, jednom recju oslonac civilizacije.Zenina komparativna prednost je jedino u tome sto radja (ako se i to moze smatrati prednoscu jer i dalje ne moze bez muskarca da zachne).
Ali ako krenes kroz te muske "slobode" vidis da su sve vise manje u funkciji tiranja zenama.-Koji ce q muskarcu ambicija?Sta on ima od nje?Kako mu doprinosi licnom kvalitetu kao osobe?
Da li je muskarac rob zenskih ocekivanja inflitriranih prefidno u drustveni javni diskurs? (ozeni se, budi ambiciozan, muzevan, snazan, samovueren dobar otac pozrtvovan bla bla bla bla bla )
I naravno deca.Muskarci nemaju roditeljski instinkt.To mogu 100% da tvrdim.Ko kaze drukcije laze jer je drustveno indoktrinisan.Jedini motiv za muskarca da ima i svesno zeli potomstvo je socijalno/drustvene a nikako bioloske kategorije kao kod zena.

Ukratko: ako podvuces crtu i sagledas u kontextu ispunjavanja cilja sopstvene licne srece i slobode, koliko je sve sto se tura muskarcima kao "muzevno"" i njihove "odlike" samo u funkciji ispunjavanja zenskih hireva?
Kome tu stvarno treba emancipacija?

Pa ima vas ovde nekolicina :lol:

zadjosmo u sferu audia a tu nemas neki bas jak oslonac…jer… :lol: znas kad se pojavi distorzija treceg harmonika pa kad je neko sa strane meri filterom…e onda polaritet tvog emitovanog signala spram njegovog ne moze izmeriti niko do neko ko sa strane to posmatra sa savrsenom analitikom razdvajanja vasih sinusoidnih pikova ljubavi i mrznje… zato se i ukljucih u ono podjebavanje jer sam video nesto sto mnogi nisu :lol:

u pravu si, slaba sam na tom terenu. uostalom svakoj studijskoj pevaljci je potreban dobar tonac:lol:
ali znam ponesto o muz. harmoniji pa mi se to cini dovoljnim: ))

Back