Kome se živi na Kosovu?

Aca će zaokruži

• bolje po Kosovo

• bolje po Srbiju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Nepozvani Junak

Domaćin
Poruka
3.636
Ova tema mi je bila inspiracija

http://forum.krstarica.com/showthread.php/614411-Možemo-li-bez-EU

Mene me pa zanima da li je sve oko Kosova samo licemerje oko kojeg se prao novac
ili stvarno mnogi misle da bi mogli tamo da žive neki i po prvi put u životu?

Ovi što se navadili na Beograd, da li će oni rado da se vrate nazad?
Odnosno da li je veća tragedia vratiti se iz Beograda ili je veća tragedija ostati bez sela?

7.jpg

Poslednja izmena:
Ova tema mi je bila inspiracija

http://forum.krstarica.com/showthread.php/614411-Možemo-li-bez-EU

Mene me pa zanima da li je sve oko Kosova samo licemerje oko kojeg se prao novac
ili stvaro mnogi misle da bi mogli tamo da žive neki i po prvi put u životu?

Jedino CRKVU zanima Kosovo jer su tamo ostavili svoja IMANJA (manastiri i zaduzbine ih manje zanimaju, oni su pod kontrolom UN).

Najbolje resenje za kosovo je da Vlada Srbije ponudi crkvi terene u Vojvodini u zamenu za one na Kosovu.

Toga momenta histerija oko Kosova bi se zavrsila i vise ga niko ne bi pominjao.

Mozda bi ga srbija i priznala zvanicno....

Jedino CRKVU zanima Kosovo jer su tamo ostavili svoja IMANJA (manastiri i zaduzbine ih manje zanimaju, oni su pod kontrolom UN).

Najbolje resenje za kosovo je da Vlada Srbije ponudi crkvi terene u Vojvodini u zamenu za one na Kosovu.

Ovo mi je genijalno - crkva dodje na tlo države i zaposedne parcelu kao ambasada strane države
pa onda kažu mi smo vaša crkva a ovo je naš'a zemlja

Za objekte su se i oglašavali ali za ljudstvo je druga politika
Tamo su slali samo ove koji nemaju rodbinu po Americi
i dešavalo bi se da bi ih i ostavili dole dok ne vakrsnu

Da su pametni ti Srbi na Kosovu istog momenta bi sve rasprodali i svi dosli ispred skupstine da im ove lopine u Beogradu obezbede smestaj a ne da im zivot cine nesnosljivim,a zivi bili pa videli da ce ih u najskorije vreme ovi izdajnici zrtvovati sve do jednog.

zar bi zrtvovao vojvodjansku zemlju zbog Kosova? :eek:

Da su pametni ti Srbi na Kosovu istog momenta bi sve rasprodali i svi dosli ispred skupstine da im ove lopine u Beogradu obezbede smestaj a ne da im zivot cine nesnosljivim,a zivi bili pa videli da ce ih u najskorije vreme ovi izdajnici zrtvovati sve do jednog.

Srbi iz Severnog dela Kosovske Mtrovice nisu Kosovarski Srbi
to je ooš begradski koji će za par dana morati da nam se vrati
što će policiji biti koska jer poternicu imaju a on sad ipak ovde

Jest, kada oni ne bi ZIVELI DOBRO od sedenja na balvanima.....

U Srbiji bi morali nersto i da rade, a to se njima izgleda najmanje dopada.

- - - - - - - - - -

zar bi zrtvovao vojvodjansku zemlju zbog Kosova? :eek:

Ma ja bih u Evropu, ti znas....;)

Kada bih morao da biram, izabrao bih dobrobit vecine.

Dakle, Srbija.

Подржаваш кварно подваљивање Ирона Лорда ...... КОЈИ ИЗ САМО ЊЕМУ ЗНАНИХ КОМУНИСТИЧКИХ РАЗЛОГА И ДИРЕКТИВА ПОСТАВЉА ОВАКО ДЕБИЛНУ ТЕМУ.......

Дозвољаваш ТЕМУ ПРОТИВ УСТАВА СРБИЈЕ ------- шта то значи "по Косово" и "по Србију"........:rtfm:

КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!

Подржаваш кварно подваљивање Ирона Лорда ...... КОЈИ ИЗ САМО ЊЕМУ ЗНАНИХ КОМУНИСТИЧКИХ РАЗЛОГА И ДИРЕКТИВА ПОСТАВЉА ОВАКО ДЕБИЛНУ ТЕМУ.......

Дозвољаваш ТЕМУ ПРОТИВ УСТАВА СРБИЈЕ ------- шта то значи "по Косово" и "по Србију"........:rtfm:

КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!

Ti da nisi ********* ne bi radio na državne jasle a vidim nastavio si porodičnu tradiciju potkazivanja pa nek drugi strada, PU!
a drugo tako je Aca reko da je situacija zaebana ali jedno rešenje dobro po Kosovo drugo po Srbiju

КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!

Gle ovoga. Ista si Komunistkinja.

Jeste, Kosovo je Srbija. Oslobodice ga nasi potomci 2184.

Ne mogu ja da dozvoljavam i ne dozvoljavam. Nisam mod na Politici.

Back