Ne znam bas gde da postavim ovu temu ,ako neko od administratora zna neka je prebaci. U pitanju je moja rodjena sestra ( 32 god) koja bi da se posle 18 godina braka razvede jer je muz maltretira i nju i decu svasta je prezivela sa njim i ne zeli vise to da trpi. Posto nije zaposlena za stalno nije stambeno obezbedjena ,zive u stanu koji jos nije otkupljen ,potrebna mi je pomoc pravnog lica i socijalnog radnika ,zvala sam na onaj SOS telefon ali se stalno javlja neka sekretarica. Ona bi podnela papire za razvod.Rekla je muzu on je sad jos gori i najvise je psihicki maltretira jer se dobro raspitao pa ne sme da je pipne sad vodi psiholoski rat. Da li moze moja sestra da podnese papire i da dodje da zivi kod mene i mame kuci ,ima prostora dok se ne snadje za prvu ruku ,da li sme da povede decu sa sobom a da to ne bude otmica ( deca imaju 7 i 13 god) imam puno pitanja a ne znam kome treba da se obratim. Znam samo da ne zelim da mi sestra izgubi zivce vise od svakodnevne borbe sa njim a deca su iskidana od svega toga.Mozda ce WdW znati odgovor na pitanje
E da oni zive u ZR a ja u BG ....meni treba samo neko sa dobrim informacijama jer ne zelimo nepromisljenje postupke pa da joj sud oduzme decu jednog dana zbog ne znam ti ja cega
Znaci zanima em sta se desava od momenta kad supruga recimo podnese zahtev za razvod braka da li moze da ode ako ima gde i povede decu sa sobom??
Hvala puno unapred
E da oni zive u ZR a ja u BG ....meni treba samo neko sa dobrim informacijama jer ne zelimo nepromisljenje postupke pa da joj sud oduzme decu jednog dana zbog ne znam ti ja cega
Znaci zanima em sta se desava od momenta kad supruga recimo podnese zahtev za razvod braka da li moze da ode ako ima gde i povede decu sa sobom??
Hvala puno unapred