Kome prijaviti ispuštanje kanalizacije na javne površine?

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jasna

Stara legenda
Banovan
Poruka
89.439
U Krnjači sam viđala da noću prebace creva u kanal i prazne septičke
jame. Al njih mi nekako greota da prijavim, jer kad se kanal izlije, sve
im u dvorišta vrati. Pa ako ih to ne opameti, onda neće ništa.
Ovde je priroda lepa i netaknuta. A onda vidim da crevo izbace u odvodni
jarak i istaču septičku jamu i to u sred bela dana. Ne znam koliko vode
ti ljudi troše, al kad god prođem oni istaču septičku jamu. Taj kanal je
uvek pun smrdljive tečnosti, pa se petsto metara dalje preliva preko
ulice i otiče u livade i šumu.

Шта нам ради тај зликовачки Рио Тинто, то свет није видео. Наравно да овакви ужаси треба да се одмах пријаве комуналној инспекцији, комуналној полицији, било коме. Јер једино је казна нешто што може прекинути ту дивљачку праксу.

I ovo je vrlo luksuzna kuća, sa svim mogućim perverzijama po dvorištu,
a gomna na ulicu istaču... :roll:
Чујем код нас у крају канализацију спроводе у бунаре... Замисли тек ту еколошку катастрофу кад уђе у подземне воде. Не треба нам рат да бисмо се уништили, довољни смо сами себи.

Чујем код нас у крају канализацију спроводе у бунаре... Замисли тек ту еколошку катастрофу кад уђе у подземне воде. Не треба нам рат да бисмо се уништили, довољни смо сами себи.
Da, to sam i ja čula, još odavno. Kao da vam nije dovoljno problema sa
pitkom vodom.

Niste dobro čuli, sva ta fekalna voda ulazi u zemlju i završava u bunarima. To je odvajkad bilo tako tj nije racionalnose trošila voda pa je manje išlo u fekalijje a jednom u pola godine se plaćalo pražnjenje septičke.
Drugo pravile su se prelivne fekalne jame koje u 3 nivoa filtracije na kraju izlazi maltene pitka voda. Prva komora zadržava krupna gowna, druga ima šljunak i zadržava sitnije a treća ima šljunak i pesak pa na kraju izlazi skoro pitka filtrirana voda. E takva skeptična jama ne zasere bunare u kraju!

mnogokamernaya-vygrebnaya-yama.gif

E al ovi naši bednici samo iskopaju rupu i sheru.

Back