Kome poklanja vreme?

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.283
Naime, ja sam ukapirala da kod mene postoji neko pravilo: ni malo mi se ne sviđa ako neko s kim se viđam i do koga mi je stalo provodi vreme u muvanju. i to puno vremena, dopisivanje, druženje šta god, ili ono da provodi vreme sa nekom drugom tipa spavaju zajedno, doručkuju, imitacija veze ili braka i slično, nego recimo da samo dohvati neku i krešu se sat, dva sata i svako svojoj kući bez neke priče i intimiziranja. Naime, po mom osećaju ovo drugo nije ništa posebno bitno, to je neka kres šema. Znam, znam, sad će da skoče mnogi kako, ali eto tako.

Šta je za vas ono što najviše želite da dobijete iz odnosa i što vam je krivo kada vidite da od vašeg partnera dobija neko drugi a ne vi? Vreme? nešto drugo? više sa šali sa nekim? opuštenije izgleda u drugom društvu? ima veće poverenje u nekog drugog? Da ne kažem deluje vam da je neku drugu/drugog više voleo/la jer je... ? I kako se izlazi na kraj sa tim spoznajama?

Teško je to priznati, ali ipak?

1697549023877.png

Naime, ja sam ukapirala da kod mene postoji neko pravilo: ni malo mi se ne sviđa ako neko s kim se viđam i do koga mi je stalo provodi vreme u muvanju. i to puno vremena, dopisivanje, druženje šta god, ili ono da provodi vreme sa nekom drugom tipa spavaju zajedno, doručkuju, imitacija veze ili braka i slično, nego recimo da samo dohvati neku i krešu se sat, dva sata i svako svojoj kući bez neke priče i intimiziranja. Naime, po mom osećaju ovo drugo nije ništa posebno bitno, to je neka kres šema. Znam, znam, sad će da skoče mnogi kako, ali eto tako.

Šta je za vas ono što najviše želite da dobijete iz odnosa i što vam je krivo kada vidite da od vašeg partnera dobija neko drugi a ne vi? Vreme? nešto drugo? više sa šali sa nekim? opuštenije izgleda u drugom društvu? ima veće poverenje u nekog drugog? Da ne kažem deluje vam da je neku drugu/drugog više voleo/la jer je... ? I kako se izlazi na kraj sa tim spoznajama?

Pogledajte prilog 1429915

toplu supu i hladno pivo :mrgreen:

ala si ga zakukuljisla sa pitanjem Poliska brate rodjeni sestro slatka

DA. Tesko je :lol:

Ipak nemam horizontalan odgovor na sva pitanja iz kviza "Paula pita forum osudjuje" (kapetan se podrazumeva da se krsti i levom i desnom)

A cekaj Paula, mislis da je realno na pr ti i ja smo u nekom otvorenom odnosu i sad ja kao imam ograniceno vreme da smuvam drugu zensku-stoperica sad! I kad smo zajedno: ehehe bejbe, slusaj, s tobom sam samo, da se kresnemo popusimo po pljugu, odoh, ceka me Paula.

A cekaj Paula, mislis da je realno na pr ti i ja smo u nekom otvorenom odnosu i sad ja kao imam ograniceno vreme da smuvam drugu zensku-stoperica sad! I kad smo zajedno: ehehe bejbe, slusaj, s tobom sam samo, da se kresnemo popusimo po pljugu, odoh, ceka me Paula.
Hoćeš da kažeš mi već imamo otvoreni odnos i ne moraš zato vreme da trošiš na mene već na muvanje druge? To deluje racionalno i efikasno. Međutim, možeš li napokone to vreme nekako ravnomernije rasporediti? Polovine, četvrtine i slično?

Hoćeš da kažeš mi već imamo otvoreni odnos i ne moraš zato vreme da trošiš na mene već na muvanje druge? To deluje racionalno i efikasno. Međutim, možeš li napokone to vreme nekako ravnomernije rasporediti? Polovine, četvrtine i slično?
Ne nego kazem da zene nisu jednostavno na klik. Koliko god da si dobar "muvac". Moras biti aktivan u soc smislu. Da se druzis, upoznajes i td.. Sve to zahteva vreme.
Pa sad kad sam bio mladji -da, mukotrpno. Sto sam stariji i ne upadam lako u tu zamku: posveti mi paznju ili nista - jer biram nista, onda lakse. Ali svakako, moras posvecivati paznju i vreme. Ne znam te koji ono pridju i obore s nogu. Mozda oni neki klupski tipovi sa statusom, "poznati u gradu", ali imaj u vidu da i ti likovi vise po tim mestima i upuceni su u to okruzenje - sto po meni oduzima bas dosta vremena. A i nisu moj tip te "ribe". Na protiv, veoma su mi odbojne, nekako su mi ko ovcice ovisne od krda. Ipak se palim na samostalnije - svoje Ja.

Pa ne nema sanse da mi se svidi neka dr dzekil mr hajd za ozbiljno ili kristina svi su mu govorili da si koorva ja im nisam verovao,meni mora da se posveti 24/7 kao sto bih ja njoj i to se max produbi odnos,kakva je u nekim zivotnim situacijama, da li se prilagodjava ,nebitno za nas

Pogledajte prilog 1429915
Komšinice, mnogo si ga zakomplikovala. Sviđa ti se neko i viđate se? Veza? Ako je to kakvo crno kresanje sa drugom. Ako nije onda nemamo problem. Vidimo se kad se vidimo i toeto.

Nisam sigurna da sam shvatila pitanje :confused:

Ti, ja, svejedno... sam sa nekim, kao otvorena k'o fol veza, nismo zajedno ali eto seks i te zanimacije i on ima neku drugaricu, prijateljicu, potencijalnu nešto i više svog vremena daje njoj nego meni? I da li je meni krivo? Pa ovako, da je ta veza samo kres veza i ništa više bilo bi mi svejedno, ali čim osetim da mi nije svejedno onda nije samo kres veza. Čim tu ima osećanja - na tankom ledu sam!

Nisam sigurna da sam shvatila pitanje :confused:

Ti, ja, svejedno... sam sa nekim, kao otvorena k'o fol veza, nismo zajedno ali eto seks i te zanimacije i on ima neku drugaricu, prijateljicu, potencijalnu nešto i više svog vremena daje njoj nego meni? I da li je meni krivo? Pa ovako, da je ta veza samo kres veza i ništa više bilo bi mi svejedno, ali čim osetim da mi nije svejedno onda nije samo kres veza. Čim tu ima osećanja - na tankom ledu sam!
A pitanje je

Ono prvo je bio moj odgovor.

Ako oboje gotive fazon, pozdravljam. To je jedini bitno. Učinilo mi se da paulinji smeta vreme sa drugom. Ako sam dobro razumeo.
Ma Paula bi da joj budes pri ruci, posveceno, vreme i kad joj zatrebas a ovako da se sklonis i ne smetas: mosh ti i s drugim zenskama, briga nju, al pozuri, imas po sekund svaku da smotas, anderle anderle epa epa ariba

Back