- Poruka
- 41.283
Naime, ja sam ukapirala da kod mene postoji neko pravilo: ni malo mi se ne sviđa ako neko s kim se viđam i do koga mi je stalo provodi vreme u muvanju. i to puno vremena, dopisivanje, druženje šta god, ili ono da provodi vreme sa nekom drugom tipa spavaju zajedno, doručkuju, imitacija veze ili braka i slično, nego recimo da samo dohvati neku i krešu se sat, dva sata i svako svojoj kući bez neke priče i intimiziranja. Naime, po mom osećaju ovo drugo nije ništa posebno bitno, to je neka kres šema. Znam, znam, sad će da skoče mnogi kako, ali eto tako.
Šta je za vas ono što najviše želite da dobijete iz odnosa i što vam je krivo kada vidite da od vašeg partnera dobija neko drugi a ne vi? Vreme? nešto drugo? više sa šali sa nekim? opuštenije izgleda u drugom društvu? ima veće poverenje u nekog drugog? Da ne kažem deluje vam da je neku drugu/drugog više voleo/la jer je... ? I kako se izlazi na kraj sa tim spoznajama?
Teško je to priznati, ali ipak?
Šta je za vas ono što najviše želite da dobijete iz odnosa i što vam je krivo kada vidite da od vašeg partnera dobija neko drugi a ne vi? Vreme? nešto drugo? više sa šali sa nekim? opuštenije izgleda u drugom društvu? ima veće poverenje u nekog drugog? Da ne kažem deluje vam da je neku drugu/drugog više voleo/la jer je... ? I kako se izlazi na kraj sa tim spoznajama?
Teško je to priznati, ali ipak?