КОМЕ ЛИ СЕ ПРИВОЛЕТИ ЦАРСТВУ? ...НАТО-у или ...

Evo ti kalama, da obučeš nešto sa stilom...

polo-zuta.jpg
bolje bi mu legla prugasta pidzama i stalni medicinski nadzor

stvarno nemam zelje sa vama mrsiti praznu slamu jer to se vidi kako to temama tako i po porukama,ovaj jedan 13000,drugi 15000 treci cek da vidim ti si tek stigao na 3500 ti si jos zelen aj manite se mene ja tek imam 600,nego posto vi toliko ste na pc ajde vi meni dajte neki tako Obrazovni cas "ISTORIJE" gde je jedan podmladak neke drzave protiv svog Naroda i Vere,protiv svog nacionala postojanja,objasnite mi vi i da je taj nato i ta EU koliko ih vi dizete a dizete ih vise nego se oni ikada mogu dici sami ali vidite "pare sve cine" odnosno lazi i snovi/u Srbiji se kaze Obecanje LUDOM radovanje ili ona druga Use i u svoje kljuse ali ti novi "Edukovani Srbi" oni to vide kao zaostalo srbstvo nazadno itd. Objasnite mi da vam je neko UBIO -Pobio- SINA-CERKU-OCA-MAJKU-FAMILIJU dali bi ste vi onda trcali u zagrljaj tom nekom ko je to ucinio ili bi bili prvi koji bi bili protiv ili rekli i da je sve ok.
Ne znam za VAS,ali meni su kao SRBINU za svaki bol nanet mom narodu i OTADZBINI za sve ovo vreme isti kao da su moji LICNI jer one bombe sto su padale sa natpisima " Srecan Vaskrs SRBI" sve su mi iste jer svaka od njih je pala da UBIJE moje gore list a ne tudji!

Back