kome jos treba auto danas ?

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
ovo imaju prave face :

088490-111116-dreamliner.jpg

Ja Boga mi i vozim ga i radim oko njega zamene koje mogu, dok kod majstora idem tek kad ne mogu sam. Avionom sam za moje pojmove dosta leteo (u poslednje četiri godine, barem tri puta godišnje), a bicikl jako volim voziti.

Jedino bih posle tog lepog osećaja volana u rukama, želeo osetiti kako je upravljati sledećim:

za_forum.gif

Pa i SR71 leti brzinom preko 3 maha, ali od komande za poletanje do postizanja 20km visine i leta od 3,2maha mu treba 24sata, dok MiG-25 to sve odradi za manje od jednog sata, plus ne treba mu klimatizovan hangar i pomoćna mašina za pokretanje motora, a i piloti ne treba da imaju licence kosmonauta.

Jel uvek važno da bude fensi i skupo? Ja mislim da treba da radi i da pored performansi treba da ima i dobar odziv na zadatu komandu.

mig 29 je raden da bude kontrapart f 16 dakle to mu je funkcija . lovac a ipak je mig 25 za klasu slabiji od mig 29 .

MiG 25 je presretač/izviđač/bombarder
MiG 29 je višenamenski lovac/bombarder.

Uopšte nisu iste namene. MiG-25 je specijalac u svojem domenu, a MiG-29 je mlađi brat avionu SU-27. Isto kao što je F-16 avionu F-15. Sva četiri aviona su laki i teški višenamenski lovac-bombarder.

Uostalom, MiG25 se poredi sa MiG-31.

No da ti ne userravam dalje temu, o ovome možemo na Avijaciji i Vojsci.

Poslednja izmena:

Back