pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 162.039
To jest da li je jači muški ili ženski svrš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i žemska može da se precepi od svrša.ma zenski...ona svrsi, i dalje moze se hebe...mi muski se ukocimo...mora prodje koji minut, pa da teramo dalje... mada, bilo je i teranja bez vadjenja, aviru mi secanja![]()
ma zenski...ona svrsi, i dalje moze se hebe...mi muski se ukocimo...mora prodje koji minut, pa da teramo dalje... mada, bilo je i teranja bez vadjenja, aviru mi secanja![]()
Ja se dernjam ko da me sunete.vrisak nek bude svrsomer![]()
Taj rad... svrsi X puta tokom jednog parenja,,, i sutra dan ne spustis dasku i majku ti u pichku jebbe
ccc, sta ti je zahvalnost![]()
Cudi me da generacije forumasa na ljisu pre nas nisu to izumeleMoraćemo da izmislimo neki svršometar pa da vidimo![]()
Nisam cinkaroš.a devojka cuti?![]()
Cudi me da generacije forumasa na ljisu pre nas nisu to izumele![]()
ma zenski...ona svrsi, i dalje moze se hebe...mi muski se ukocimo...mora prodje koji minut, pa da teramo dalje... mada, bilo je i teranja bez vadjenja, aviru mi secanja![]()
Pogledacu u temama iz 2003,te su nesto popularne"da li sam trudna,decku je pukao kondom"Možda i jesu nego mudro ćute neće da podele to sa nama.![]()
i meni treba par minuta, otkud ti to da samo vama treba?
Mislim da je lepo i jednima i drugima i da je teško to upoređivati.
To nas tesisi meni treba par minuta, otkud ti to da samo vama treba?
Mislim da je lepo i jednima i drugima i da je teško to upoređivati.