argumentovano
Poznat
- Poruka
- 7.458
Spc je pozadina koju koriste ili napaljenci ili profiteri.Hm, pa dobro, ima i toga mada sam ja priču o ruskom majčinstvu više sretao kod nekih političkih stranaka nego kod SPC.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spc je pozadina koju koriste ili napaljenci ili profiteri.Hm, pa dobro, ima i toga mada sam ja priču o ruskom majčinstvu više sretao kod nekih političkih stranaka nego kod SPC.
Odgovor je zapravo - lična frustracija nekim zapadnim društvom koje je ume da bude rasističko prema Slovenima, pa se onda gleda u Rusiju kao protivtežu, kao što se u nju gleda i iz jedne male Srbije koja ne može bez moćnih saveznika da opstane. I onda neko ode sa takvim "mindsetom" u Beč, u kome se za brojnu srpsku dijasporu od strane Bečlija često misli da je neobrazovana, bučna i sklona prevarana, i upadne u mračnu rupu.Da, ti su mi najčudniji. Skućili se na Zapadu, a pričaju o ruskom majčinstvu. Onda se tu postavlja logično pitanje - zašto se nisu preselili u Rusiju.
Hoćeš reći da oni kojima Rusija nije majka nisu Srbi??dlugomir
Srbima je Rusija majka
Ovo se pominje na dosta mesta, a videh danas i na bilbordu jedne stranke. Mnogo ljudi kaže kako im je Rusija majka. Međutim, to je zaista čudno. Razumljivo bi bilo da to kaže neko ko je tamo rođen ili je dugo živeo, ali je takvih veoma malo. Ne računam sve one Ruse koji su poslednjih godina došli ovamo, a ionako oni to ''majčinstvo'' baš i ne pominju. Budimo realni - oni su odatle zapravo pobegli, a od majke se ne beži, zar ne?
Ima poneko da je bio u Rusiji kao turista, ali i to je veoma retko. Uostalom kad bi važio taj turistički princip najpre bi nam majka trebala biti Grčka, mada se i u Tursku i Hrvatsku ide češće nego u Rusiju. U poslednje vreme čak i u Albaniju, mnogi se hvale kako im je tamo bilo lepo. Nisam sreo nikog da se hvalio letovanjem u Rusiji, mada ne sumnjam da i tamo ima šta da se vidi.
Sve u svemu - zbog čega onda neki ljudi nazivaju Rusiju majkom? Kako se uopšte tako može doživljavati bilo koja strana država?
to je meni afroamer rekao, ali cak i da je tako, recimo da smo nizeg ranga u ocima nekih wasp-ovaca, opet vecina nisu rasisti, i ja tebi za ljubav izjavljujem da je amerika majkaOdgovor je zapravo - lična frustracija nekim zapadnim društvom koje je ume da bude rasističko prema Slovenima
Спасао је мога прадеда Милоша Стефановића, редова З.Шумадијске дивизије 1.позива с' обала Албаније,Свети Николај Романов - Цар све Русије!Нека му је вечна слава и хвала!
![]()
Još u 18. veku su nam dali utočište od habzburških namera da nas pokatoliče.
Pa logično je da slovenima budu drugi sloveni blizi od germana, zar ne? Jos ako je to jedna imperija kao sto je rusija. No, da nas je ta imperija okupirala posle ww2, danas bi smo bili slicniji poljskoj, no sta je tu je.to je meni afroamer rekao, ali cak i da je tako, recimo da smo nizeg ranga u ocima nekih wasp-ovaca, opet vecina nisu rasisti, i ja tebi za ljubav izjavljujem da je amerika majka
no, pazi, ovde se radi o nekim istoriojskim cinjenicama koje idu u prilog rusko-srpskog bratstva, a koje je postavio
ne propustis ni jednu priliku da opljujes ruse.Otkud ti ideja da sam ja to ikad pevao??!
Čak ni ne znam nemački. Šta je s tobom??
pravoslavlje su nametnuli nemanjici i ostala vlastelska bagra obicnom narodučak ni pravoslavna vera, već otadžbina Srbija, pravoslavna vera je samo deo temelja, nije sama Srbija.
Pa, jes' ono, nismo se sreli,a nisi se nešto ni interesovao na temema pdf-a Putovanja,..Nisam sreo nikog da se hvalio letovanjem u Rusiji, mada ne sumnjam da i tamo ima šta da se vidi.
Nedostatak obrazovanja komšo iz predmeta Istorija i književnost.Sve u svemu - zbog čega onda neki ljudi nazivaju Rusiju majkom? Kako se uopšte tako može doživljavati bilo koja strana država?
Ja bih voleo da mi je majka Zorana Mihajlović ali od tog posla ništa
Ništa zapadni saveznici nisu srušili uključili se pred kraj rata 1944e hitno da rusi nebi osvojili celu evropu. Zato su i izginuli pošto poto se iskrcavajući u normandiji. Američki nacizam koji je krenuo u pogrešnom smeruPoljaci su se zivi palili zbog ruske cizme,a da ih Tito nije odkantao 1948, SFRJ bi bila nivo Albanije Envera Hodze, velikog postovaoca Staljina.
Rusiju je glupo napadati, i Rusi mogu dobro da vode samo odbrambeni rat, zbog ogromne teritorije i neuslovne klime, a da oni nekoga okupiraju tesko.
U 2 svjetskom ratu najvise je stradala Ukrajina, koja je bila prva na udaru Hitlera,a da zapadni saveznici nisu srusili Musolinija i fasisticku Italiju 1943 , kada je Hitler polovinu trupa sa istocnog morao da prebaci na zapadni Front, Rusi tj Sovjeti koji su bili 10 puta jaci od danasnje ruske vojske bi se branili u dalekom Vladivostoku.
Uporedi samo ekonomsku situaciju u zapadnoj Njemackoj pod Amerima, Britancima i istocnu tj DDR pod Sovjetima, istocna Njemacka zaostajala za zapadnom nekih 70tak godina...
Srbi su Rusi.Hoćeš reći da oni kojima Rusija nije majka nisu Srbi??
Biće da si nešto opet pobrkao. Možda si mislio na Ruse.
Ovo se pominje na dosta mesta, a videh danas i na bilbordu jedne stranke. Mnogo ljudi kaže kako im je Rusija majka. Međutim, to je zaista čudno. Razumljivo bi bilo da to kaže neko ko je tamo rođen ili je dugo živeo, ali je takvih veoma malo. Ne računam sve one Ruse koji su poslednjih godina došli ovamo, a ionako oni to ''majčinstvo'' baš i ne pominju. Budimo realni - oni su odatle zapravo pobegli, a od majke se ne beži, zar ne?
Ima poneko da je bio u Rusiji kao turista, ali i to je veoma retko. Uostalom kad bi važio taj turistički princip najpre bi nam majka trebala biti Grčka, mada se i u Tursku i Hrvatsku ide češće nego u Rusiju. U poslednje vreme čak i u Albaniju, mnogi se hvale kako im je tamo bilo lepo. Nisam sreo nikog da se hvalio letovanjem u Rusiji, mada ne sumnjam da i tamo ima šta da se vidi.
Sve u svemu - zbog čega onda neki ljudi nazivaju Rusiju majkom? Kako se uopšte tako može doživljavati bilo koja strana država?
Nisu to su izdajnici, strani plaćenici uglavnom nacisti i fašisti kroz istoriju.Hoćeš reći da oni kojima Rusija nije majka nisu Srbi??
Biće da si nešto opet pobrkao. Možda si mislio na Ruse.
У Србији има много више путинофила, него русофила. Ја сам русофил и био сам у Москви, док просечни путинофил више воли запад и тамо путује.Ovo se pominje na dosta mesta, a videh danas i na bilbordu jedne stranke. Mnogo ljudi kaže kako im je Rusija majka. Međutim, to je zaista čudno. Razumljivo bi bilo da to kaže neko ko je tamo rođen ili je dugo živeo, ali je takvih veoma malo. Ne računam sve one Ruse koji su poslednjih godina došli ovamo, a ionako oni to ''majčinstvo'' baš i ne pominju. Budimo realni - oni su odatle zapravo pobegli, a od majke se ne beži, zar ne?
И не само да је мушко, него и радикални представник далај ламе.Čekaj, bre, ti si muško? Što se glupiraš, bio sam na ivici da te obaspem nepristojnim ponudama...![]()