Kome je danas seks bitniji?

Kome je danas seks bitniji, muškarcima ili ženama? Da li muškarcima da potvrde svoju osvajačku prirodu ili ženama da sebi dokažu da su i dalje poželjne suprotnom polu? Seks kao izvor dokazivanja i samopotvrde a ne kao izvor uživanja.
Brate, ne seksam se da bih potvrdjivao osvajacke prirode i nagone, vec zato sto je hebeno dobar osecaj.

Kome je danas seks bitniji, muškarcima ili ženama? Da li muškarcima da potvrde svoju osvajačku prirodu ili ženama da sebi dokažu da su i dalje poželjne suprotnom polu? Seks kao izvor dokazivanja i samopotvrde a ne kao izvor uživanja.
Rekao bih da je relativno. Ne može se to meriti štapom. Čini mi se da seks nije primaran nakon dugog niza godina, nego ljubav Č:P

Ima toga. Seksualnost je često povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom sobom. .. Sex nije samo uživanje u telu partnera već i u svom telu, što se žena tiče. U tome da je željena, da je njeno telo njemu privlačno, to je vučna sila seksa.

A kod muškaraca , njima se često diže na to da su potentni, dobri, pravi muškarci, taj potencijal im potvrđuju žene sa kojima su. Neki žele zato da mnogim ženama pokažu koliko su dobri. Da dobiju priznanje. To je osnova muškog egzibicionizma.

Seksualnost je povezana sa silom života, ima tu svačega što pali.

Menii seks izvor uživana.
Meni je potvrđivanje kada primetim da neko "bulji" u mene i da me zainteresova gleda. Ili kad mi neko priđe, to mi je znak potvrđivanja.

Back