Kome je danas seks bitniji, muškarcima ili ženama? Da li muškarcima da potvrde svoju osvajačku prirodu ili ženama da sebi dokažu da su i dalje poželjne suprotnom polu? Seks kao izvor dokazivanja i samopotvrde a ne kao izvor uživanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim pa pored užitka postoji i ta želja za samopotvrdom da je žena poželjna muškarcu.Ne vjerujem prosto da postoje oni koji imaju seks a ne uživaju u njemu.
Zamišljam tu ženu koja sama sebi nešto dokazuje, nema logike u tome.
A pa sigurno da one vole da su poželjne, to da ako ćemo na to tako gledati. Ali užitak je primarna stvar.Ja mislim pa pored užitka postoji i ta želja za samopotvrdom da je žena poželjna muškarcu.
Mislim da ponekad i to ne baš retko preovlada ovo drugo.A pa sigurno da one vole da su poželjne, to da ako ćemo na to tako gledati. Ali užitak je primarna stvar.
Ajde baš i mene zanima da vidimo šta će forumašice reći na ovu tvoju temu.Mislim da ponekad i to ne baš retko preovlada ovo drugo.
Brate, ne seksam se da bih potvrdjivao osvajacke prirode i nagone, vec zato sto je hebeno dobar osecaj.Kome je danas seks bitniji, muškarcima ili ženama? Da li muškarcima da potvrde svoju osvajačku prirodu ili ženama da sebi dokažu da su i dalje poželjne suprotnom polu? Seks kao izvor dokazivanja i samopotvrde a ne kao izvor uživanja.
Kako to žene više uživaju?Žene više uživaju u seksu od muškaraca, jasno je kome je bitniji![]()
Rekao bih da je relativno. Ne može se to meriti štapom. Čini mi se da seks nije primaran nakon dugog niza godina, nego ljubav ČKome je danas seks bitniji, muškarcima ili ženama? Da li muškarcima da potvrde svoju osvajačku prirodu ili ženama da sebi dokažu da su i dalje poželjne suprotnom polu? Seks kao izvor dokazivanja i samopotvrde a ne kao izvor uživanja.
Zenama jer dobijaju mnogo vise od sexa mi samo snosku ako izvucemoKome je danas seks bitniji, muškarcima ili ženama? Da li muškarcima da potvrde svoju osvajačku prirodu ili ženama da sebi dokažu da su i dalje poželjne suprotnom polu? Seks kao izvor dokazivanja i samopotvrde a ne kao izvor uživanja.
sve osim uzivanja u sexu je bolesnoKome je danas seks bitniji, muškarcima ili ženama? Da li muškarcima da potvrde svoju osvajačku prirodu ili ženama da sebi dokažu da su i dalje poželjne suprotnom polu? Seks kao izvor dokazivanja i samopotvrde a ne kao izvor uživanja.
Možda nesvesno ovo drugo, ne mora svesno i namerno.sve osim uzivanja u sexu je bolesno
Ali vecina njih zbog svoje anatomije nikada u zivotu nije posteno svr*ila.Žene više uživaju u seksu od muškaraca, jasno je kome je bitniji![]()
Pa da, kad vidi kako se pališ na nju, to je napali ČČudno mi je da žena svakog puta uživa u intimnom odnosu kao da je u transu. Mislim da je kombinacija dva faktora: uživanje i samopotvrda da je i dalje poželjna.
Menii seks izvor uživana.Kome je danas seks bitniji, muškarcima ili ženama? Da li muškarcima da potvrde svoju osvajačku prirodu ili ženama da sebi dokažu da su i dalje poželjne suprotnom polu? Seks kao izvor dokazivanja i samopotvrde a ne kao izvor uživanja.
Ufff kako to sexy zvuči.Menii seks izvor uživana.
Meni je potvrđivanje kada primetim da neko "bulji" u mene i da me zainteresova gleda. Ili kad mi neko priđe, to mi je znak potvrđivanja.
A zamisli da neko ne želi seks sa tobom?Menii seks izvor uživana.
Meni je potvrđivanje kada primetim da neko "bulji" u mene i da me zainteresova gleda. Ili kad mi neko priđe, to mi je znak potvrđivanja.
Mislim da je to nemoguće ČA zamisli da neko ne želi seks sa tobom?
Zašto misliš da je nemoguće? Nije nekome do toga trenutno i odbijeje je.Mislim da je to nemoguće Č![]()
Nece da odbije promuskuitetni, nece da odbije ni zagoreli, jedino ako je neko veran zeni ko ja, pa zbog toga....Zašto misliš da je nemoguće? Nije nekome do toga trenutno i odbijeje je.