КОМЕ ИДУ ПРОКЛЕТИХ 5,000.000 $ АМЕРИЧКЕ "НАГРАДЕ"?

Slažem se u potpunosti...................................

@ tema

I ja mislim da Mita lupeta gluposti do besvesti.:klap:

По питању глупости и шлихтања у пределе ануса англосаксонској багри тебе и твоје екипице - шта год ко други написао овде нема шансе да вас превазиђе у глупостима.

По питању глупости и шлихтања у пределе ануса англосаксонској багри тебе и твоје екипице - шта год ко други написао овде нема шансе да вас превазиђе у глупостима.

Ko o čemu Mita o -anusu....:eek::eek::sad2:

Za razliku od "vas" kvazi patriJota koji ste poplaveli od peglanja na izborima................popili ste 3:0 samo u ovoj godini a i stranka vam se nešto tese............:hahaha::hahaha::hahaha:

Slažem se u potpunosti...................................

@ tema

I ja mislim da Mita lupeta gluposti do besvesti.:klap:

:think: mogo si barem da probash da promenish stil...

Колико сам могао да разумем објављену вест КОНДОЛИЗА ЋЕ ДА ВАМ УДЕЛИ 5,000 000 $, да вам да бону зато што сте били добри а амбасадор САД Мантра је и рекао да вам је то бакшиш ШТО СТЕ ДАЛИ ГЛАВУ РАДОВАНА КАРАЏИЋА... и то У ЗНАК ЗАХВАЛНОСТИ ЗА СПАШЕНИХ ВИШЕ СТОТИНА АМЕРИЧКИХ ВОЈНИКА... каква брука... каква срамотааааааааааа.............

news-graphics-2007-_648952a.jpg
An anti-war protester, with her hands painted a blood colour, confronts Condoleezza Rice

Колико сам могао да разумем објављену вест КОНДОЛИЗА ЋЕ ДА ВАМ УДЕЛИ 5,000 000 $, да вам да бону зато што сте били добри а амбасадор САД Мантра је и рекао да вам је то бакшиш ШТО СТЕ ДАЛИ ГЛАВУ РАДОВАНА КАРАЏИЋА... и то У ЗНАК ЗАХВАЛНОСТИ ЗА СПАШЕНИХ ВИШЕ СТОТИНА АМЕРИЧКИХ ВОЈНИКА... каква брука... каква срамотааааааааааа.............

An anti-war protester, with her hands painted a blood colour, confronts Condoleezza Rice

bruka je i sramota to svi znaju,samo sto se neki debili stide toga pa od sramote prelazi u kontranapad,bas kao sto su islamizirani srbi najveci srbomrsci.......ali sta sad tu da radimo....

Strašno....:sad2:

He,he,he....................Koji si ti zaluđenik(nisam mogao blaži izraz da nađem za tebe) za Mlohavu budalu i glupe radikale...................Aj samo napred.....................Da nema tebe, Džerija i Voje trebalo bi vas izmisliti..................Ko bi drugi ikada i bolje mogao izigravati klovna i zasmejavati ostale članove.................:hahaha::hahaha::hahaha:

Predlažem da se preselite na Antikrstaricu koju su već osnovali takvi kao ti................:hahaha::hahaha::hahaha:

Dokaz istorijske povezanosti

07.09.2008 20:09:52

AMERIČKI ambasador u Srbiji Kameron Manter izjavio je da dobre odnose Sjedinjenih Američkih Država i Srbije potvrđuje i odluka da državni sekretar Kondoliza Rajs dodeli još pet miliona dolara kako bi pomogla demokratiju i napredak Srbije i da sa optimizmom gleda na njenu budućnost.

- To potvrđuje da je Vlada Srbije uradila sve u skladu s njenim mogućnostima da pomogne Haškom sudu - izjavio je Manter i čestitao Srbiji na hapšenju haškog optuženika Radovana Karadžića.

Manter je pratio delegaciju Nacionalne
garde Ohaja u poseti selu Pranjani, gde je 1944. godine Jugoslovenska kraljevska vojska pomogla u evakuaciji više stotina američkih vojnika.

- Ovaj događaj na simboličan način podseća da su naši srpski prijatelji pomogli nama u najtežim vremenima i mi smo sada ovde da pomognemo njima - rekao je ambasador SAD u Srbiji, podsećajući na dugogodišnje prijateljstvo dva naroda.

Manter je dodao da je SAD poslednjih godina uložila više od 700 miliona dolara u cilju izradnje demokratije i prosperiteta u Srbiji.

Ево још једног безочног ПОНИЖАВАЊА И ВРЕЂАЊА СРБИЈЕ од стране каубојских разбојника.

ВИШЕ СТОТИНА америчких војника СПАСЛА ЈЕ СИГУРНЕ СМРТИ КРАЉЕВСКА ВОЈСКА У ОТАЏБИНИ 1944.године . и ето у "знак захвалности" човек по имену "Мантра" у име Америке додељује бедној марионетској Србији 5,000 000 $ и честита НА ИСПОРУЦИ РАДОВАНА КАРАЏИЋА... каква увреда, какво понижење српског народа...

Ова вест нам говори да нико од марионета очигледно није имао м&да да подигне награду са потернице ЛИЧНО, него ће покушати на МУВАЊЕ и МУЉАЊЕ или неко "пребацивање за услуге некој агенцији"... све једно, ТАЈ НОВАЦ ЈЕ СВАКАКО ПРОКЛЕТ и неће се провести добро онај који га буде стрпао у џеп.

Оно што ме је запрепастило је изјава господина "Мантре" ДА ЈЕ АМЕРИКА ДО САДА ВЕЋ ИСПЛАТИЛА ПРЕКО 700 МИЛИјОНА $ "У ЦИЉУ ИЗГРАДЊЕ И ПРОСПЕРИТЕТА ДЕМОКРАТИЈЕ" У СРБИЈИ!

1. Када је исплатила ?
2. Коме је исплатила ?
3. Ако је држави: како је утрошен и потрошен тај новац,
и где је документација о томе и ко је одговоран ???

1.pre par nedelja
2.pogledaj ko je najveseliji u zadnjih par nedelja
3.Trosi se po Mikonosu,Pekingu,Veneciji,Parizu a bogami i u Beogradu:mrgreen:

to ce tebi da udeli posto si ti na budzetu Srbij ,mozda dobijes 50din povecanje plate ,:super: nas u privatnom sektoru ne doticu te donacije i pomoci

Back