Miloš Januš
Početnik
- Poruka
- 1
Imam neka pitanja u vezi kosulje i odevne kombinacije koju sam izabrao za svadbu kod naj drugara. Uzeo sam skroz crnu kosulju Tudor's (100% prelepog gustog pamuka, verovatno najkvalitetnije sto se moze naci u mom gradu bar), imam vrhunsko crno odelo 120S i crnu kravatu sa ljubicastim detaljima. Pricao sam sa mnogima i ljudima iz lokala koji rade sa odelima i svi su rekli da to odlicno izgleda sve zajedno. Problem je nastao kad sam dosao kuci i kad su moji roditelji poludeli kad su videli da hocu da nosim crnu kosulju na svadbu. Rekli su mi da idem na sahranu, da sam satanista, Jehovin svedok i da ce moje prijatelje biti sramota od mene i da nece da me puste na svadbu. Znam da hoce al, zasto ovakva reakcija, otac je samo bacio kosulju nije hteo ni da je pogleda. Majka vec 2 dana ne prica sa mnom. Pokusao sam da ih urazumim, pokazivao slike i sve al ne vredi. Zasto toliko ludilo? Jel normalno kod nas u Srbiji da se nosi tako nesto, ja sam video, al zar je toliki tabu ili su moji prsli? Postavicu slike kombinacije u toku dana.