Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.342
Ko Momcilo ili tvoj brat?HahahMože. Napraviće ti bebu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko Momcilo ili tvoj brat?HahahMože. Napraviće ti bebu
Čvarak JugoslavKo Momcilo ili tvoj brat?Hahah![]()
Jel? A koji je najveci car?
Ne valja ti ovo ništa
@Modernamira5 ,izgleda da ćemo ti i ja da se jеbеmo mehehehe samo ne znam kako ću tu bebu da ti napravimŠkorpija i Ribe
Između Riba i Škorpija postoje snažne i nedokučive spone. Biće to ljubav na prvi pogled, ukrašena s mnogo sočnog seksa. Oboje su po prirodi izrazito intuitivni, tajanstveni i strastveni. Zajedno će provesti puno romantičnih i erotičnih trenutaka. Telesno spajanje doživljavaju vrlo emotivno, a sećanja koja će zajedno stvoriti pamtiće ceo život.
Ne valja ti ovo ništa
Nemaš trouglća plavih I crvenih nego samo tabelu
Gledam taj slobodarski filmic i sram me u kakvoj govnari od drzave zivim.
Pazi kad sam se prvo jugoslava setio kad sam ovo video
Gledam taj slobodarski filmic i sram me u kakvoj govnari od drzave zivim.
![]()
Uncle Tom i aunt Jemma mi toliko ne smetaju, iako me nekako najvise privlaci Montana.Ali pogledaj kako se crni izainfiltrirali smo se i u konfederativne fundamentaliste, nema de nas nema
Hahahahahaha preko ekrana@Modernamira5 ,izgleda da ćemo ti i ja da se jеbеmo mehehehe samo ne znam kako ću tu bebu da ti napravim
Ja sam riba,pitam za muškog lava,ali negde sam nasla da se ne mogu složiti.Ovako
Red je da pomognemo @Modernamira5
Svako na svoj način
Ja ću da ti napravim analizu odnosa žena lav - muškarac riba
Neastrološki nego iskustvenopsihološki
Obrađeno više od jednog uzorka
Riba, naravno
Sa moje lavovske strane
Daklem..
Prvo, ono njihovo beskonačno plivanje, plivanje, plivanje okolo naokolo u nadi da ih primete i ulove. Ili da budu sugurni da će oni da kad se odluče da progutaju plen on neče da beži i da se opire
Drugo, ćutologija. Izbegavanje svake teme po pitanju emocija.. Ili ako se uvrede ćutaće do sudnjeg dana, ili će ti nabiti na nos kad nije ni mesto ni vreme
Treće, besomučna maštanja(o Montani, Vajomingu..) oko kojih ništa ne preduzimaju..
Onda odluče da su nezadovoljni svojim životom....
E sad u seksu su kompatibilni sa lavom, umeju da ugase vatru..Ali tu nisu baš maštoviti..
Sad lav
Lav koji opazi plen, brzo proceni situaciju i obruši se svom snagom na istog..
On ostane ko zlatna ribica u akvarijumu da bulji i otvara bezglasno usta..
Lav kad nešto želi mašta, traži načine radi na tome da svoje snove ostvari..
Dok ostvaruje jedan san, mašta i planira sledeći..
Zamisli onog statičnog koji samo priča i ovu koja dela
Lav kaže šta misli i pita otvoreno šta je problem i opet dobije ribicu iz akvarijuma..
Ima još mnogo toga..
Ako si riba, još možeš i da prođeš kod muškog lava
A ako si Miro lav, beži od riba, beži kolko te noge nose...
A astrolozi mogu da me demantuju
Nem niš protiv
Ja sam riba,pitam za muškog lava,ali negde sam nasla da se ne mogu složiti.
A sta ako se opet zaljubim u lava i ne uspe veza?E pa Miro ribo moraćeš da probaš
Rekla kazala
Nema garancije. Nestašica pečata..
Nađeš rođena nekog u znaku raka..A sta ako se opet zaljubim u lava i ne uspe veza?
Ne znam ali desilo mi se da sam bila zaljubljena u lava i to punoNađeš rođena nekog u znaku raka..
Ne znam ali desilo mi se da sam bila zaljubljena u lava i to puno
Da sam muško,ne bih se zvala Mira,jeste i on u mene,ali kad sam se zaljubila u drugog lava,on nije u mene,vec se zaljubio neki drugi u znaku ribe,ali on me nije privlacio u razgovoruA on u tebe?
Kako se zaljubiš u nekog ko nije zaljubljen u tebe?
I da Miro, za slučaj da si muško u znaku riba (bez uvrede ovde je sve moguće)..
Ne muči ni sebe ni nju..
Da sam muško,ne bih se zvala Mira,jeste i on u mene,ali kad sam se zaljubila u drugog lava,on nije u mene,vec se zaljubio neki drugi u znaku ribe,ali on me nije privlacio u razgovoru