Kombinacija riba-lav

IMG_20200621_011434.jpg

Slaganje: Ribe i ostali znakovi

Škorpija će najbolje u seksu zadovoljiti Ribe
Dobro seksualno slaganje sigurno je jedno od najvažnijih merila za izbor partnera i ostvarenje kvalitetnog ljubavnog odnosa. Koliko vam je seks važan u vezi i životu? Kako se menja odnos ako vas partner ne zadovoljava? Svaki horoskopski znak ima drugačije zahteve i želje u krevetu - saznajte koji vam je znak najviše skladan!

Ovan i Ribe
Ako je Ovan žena, davaće ritam ovom odnosu i češće od partnera predlagati seks. Ali ako je Ovan muško, njegova bi energija i dinamičnost mogle biti teško podnošljive. On mora obuzdati svoj siloviti nastup jer bi njime više zastrašio nego uzbudio osjećajnu Ribu. Ona voli moćnog i postojanog, ali ne i grubog ljubavnika.
Bik i Ribe
Ovo je lepa kombinacija koja može krenuti bilo u smeru prijateljstva, bilo ljubavi. Bik je dominantan, ali ne i agresivan, pa će zadovoljavati potrebu Ribe za čvrstim osloncem. Ona se u njegovom zagrljaju oslobađa i pušta mašti na volju dok Biku odgovara njena podatnost i želja za ugađanjem.
Blizanci i Ribe
Ovi su prevrtljivci specijalisti za slanje pogrešnih signala i nepodudarnost u željama i potrebama. Nijedno od njih neće znati s čime može računati kod druge strane. Kad je jedno zainteresirano za seks, onaj će drugi biti hladan i obrnuto. Mnogo će energije potrošiti na razjašnjavanje i nagađanje što je onom drugom na umu.
Rak i Ribe
Veruju da su jedno drugom suđeni i kunu se na večnu vernost. Ne prave razliku između seksualne privlačnosti i ljubavi pa će njihovi intimni susreti odisati romantikom. Dobro se razemiju i znaju kako će da ugode jedno drugom. Jedino što bi im moglo nedostajati su primese nepredvidljivosti i rizika.
Toliko su slični da bi si mogli i dosaditi.
Lav i Ribe
Lako mogu da navedui jedno drugo na pogrešan put. Vrući Lav uživeće se u ulogu zaštitnika, ali će teško dopreti do dubine riblje duše. S druge strane, Riba će biti kooperativna i spremna na prilagodjavanje, ali neće biti u stanju da udovolji njegovim pozamašnim seksualnim prohtevima.
Oboje bi moglo da bude razočarano, a Riba i povređena.
Devica i Ribe
Oboje će se prilično truditi da jedno drugom pruže telesne slasti, ali za to će im trebati mnogo obostranog prilagodjavanja zbog različitosti stilova. Devica je racionalnija i proračunatija i retko gubi doticaj sa stvarnošću, što će Riba uočiti i protumačiti kao hladnoću i rezerviranost.
Mora će da paze šta govore i da posvetite puno pažnje predigri.
Vaga i Ribe
Vaga i Ribe u intimnoj se atmosferi spavaće sobe posebno zbližavaju. Oba znaka su maštoviti i pažljivi ljubavnici koji vole da ugode svom partneru. Seks im je vrlo strastven pa se Ribe lako zanesu i brzo počnu da razmišljaju o večnoj vezi.
Ribe svog ljubavnika često postavljaju na „pijedestal“, što Vagu posebno raduje.
Škorpija i Ribe
Između Riba i Škorpija postoje snažne i nedokučive spone. Biće to ljubav na prvi pogled, ukrašena s mnogo sočnog seksa. Oboje su po prirodi izrazito intuitivni, tajanstveni i strastveni. Zajedno će provesti puno romantičnih i erotičnih trenutaka. Telesno spajanje doživljavaju vrlo emotivno, a sećanja koja će zajedno stvoriti pamtiće ceo život.
Strelac i Ribe
Međusobna privlačnost Ribe i Strelca toliko je jaka da joj ni jedno od njih ne može da odoli. Riba će učiniti sve da zavede Strilca dok će on, opijen njenim sanjarskim čarima, razmišljati samo o tome kako da je što pre odvede u krevet. Ovaj će ljubavni par imati vrlo sadržajan seksualni život jer će Riba bespogovorno pristati skoro na sve.
Jarac i Ribe
Jarac će pri prvom susretu osetiti snažnu seksualnu privlačnost prema Ribi dok će se njoj dopasti njegova pouzdanost i pažnja. Iako se to ne vidi na prvi pogled, i Jarac je romantičan, samo što mu treba neko vreme da to pokaže. Kad prevladaju početne rezerve, otvoriće se jedno drugome i postati vrlo delotvorni ljubavnici.
Vodolija i Ribe
Oboje su maštoviti i kreativni ljubavnici, samo što Vodoliji treba mnogo manje vremena da se opusti i razigra. Nisu sebični pa će obraćati puno pažnje na potrebe i interese druge strane. Osim intimnog slaganja, funkcionisaće i kao prijatelji pa će voditi zanimljive rasprave i često zajedno izlaziti.
U svoje bi igre mogli da uključe i treću osobu.
Ribe i Ribe
Imaju vrlo razvijenu intuiciju pa skoro čitaju misli. Ta će im sposobnost više smetati nego koristiti jer će zahvaljujući njoj lako uočiti ako je partner nezadovoljan nečime. Razočarani će partner takođe odmah da uvidi da je druga strana shvatila što se događa pa će oboma biti narušeno samopouzdanje.
Moraće se mnogo obostrano hrabriti.

Škorpija i Ribe
Između Riba i Škorpija postoje snažne i nedokučive spone. Biće to ljubav na prvi pogled, ukrašena s mnogo sočnog seksa. Oboje su po prirodi izrazito intuitivni, tajanstveni i strastveni. Zajedno će provesti puno romantičnih i erotičnih trenutaka. Telesno spajanje doživljavaju vrlo emotivno, a sećanja koja će zajedno stvoriti pamtiće ceo život.
@Modernamira5 ,izgleda da ćemo ti i ja da se jеbеmo mehehehe samo ne znam kako ću tu bebu da ti napravim

Ovako

Red je da pomognemo @Modernamira5
Svako na svoj način
Ja ću da ti napravim analizu odnosa žena lav - muškarac riba
Neastrološki nego iskustvenopsihološki
Obrađeno više od jednog uzorka
Riba, naravno
Sa moje lavovske strane

Daklem..

Prvo, ono njihovo beskonačno plivanje, plivanje, plivanje okolo naokolo u nadi da ih primete i ulove. Ili da budu sugurni da će oni da kad se odluče da progutaju plen on neče da beži i da se opire

Drugo, ćutologija. Izbegavanje svake teme po pitanju emocija.. Ili ako se uvrede ćutaće do sudnjeg dana, ili će ti nabiti na nos kad nije ni mesto ni vreme

Treće, besomučna maštanja(o Montani, Vajomingu..) oko kojih ništa ne preduzimaju..
Onda odluče da su nezadovoljni svojim životom....

E sad u seksu su kompatibilni sa lavom, umeju da ugase vatru..Ali tu nisu baš maštoviti..

Sad lav

Lav koji opazi plen, brzo proceni situaciju i obruši se svom snagom na istog..
On ostane ko zlatna ribica u akvarijumu da bulji i otvara bezglasno usta..

Lav kad nešto želi mašta, traži načine radi na tome da svoje snove ostvari..
Dok ostvaruje jedan san, mašta i planira sledeći..

Zamisli onog statičnog koji samo priča i ovu koja dela

Lav kaže šta misli i pita otvoreno šta je problem i opet dobije ribicu iz akvarijuma..

Ima još mnogo toga..

Ako si riba, još možeš i da prođeš kod muškog lava
A ako si Miro lav, beži od riba, beži kolko te noge nose...

A astrolozi mogu da me demantuju
Nem niš protiv

Ovako

Red je da pomognemo @Modernamira5
Svako na svoj način
Ja ću da ti napravim analizu odnosa žena lav - muškarac riba
Neastrološki nego iskustvenopsihološki
Obrađeno više od jednog uzorka
Riba, naravno
Sa moje lavovske strane

Daklem..

Prvo, ono njihovo beskonačno plivanje, plivanje, plivanje okolo naokolo u nadi da ih primete i ulove. Ili da budu sugurni da će oni da kad se odluče da progutaju plen on neče da beži i da se opire

Drugo, ćutologija. Izbegavanje svake teme po pitanju emocija.. Ili ako se uvrede ćutaće do sudnjeg dana, ili će ti nabiti na nos kad nije ni mesto ni vreme

Treće, besomučna maštanja(o Montani, Vajomingu..) oko kojih ništa ne preduzimaju..
Onda odluče da su nezadovoljni svojim životom....

E sad u seksu su kompatibilni sa lavom, umeju da ugase vatru..Ali tu nisu baš maštoviti..

Sad lav

Lav koji opazi plen, brzo proceni situaciju i obruši se svom snagom na istog..
On ostane ko zlatna ribica u akvarijumu da bulji i otvara bezglasno usta..

Lav kad nešto želi mašta, traži načine radi na tome da svoje snove ostvari..
Dok ostvaruje jedan san, mašta i planira sledeći..

Zamisli onog statičnog koji samo priča i ovu koja dela

Lav kaže šta misli i pita otvoreno šta je problem i opet dobije ribicu iz akvarijuma..

Ima još mnogo toga..

Ako si riba, još možeš i da prođeš kod muškog lava
A ako si Miro lav, beži od riba, beži kolko te noge nose...

A astrolozi mogu da me demantuju
Nem niš protiv
Ja sam riba,pitam za muškog lava,ali negde sam nasla da se ne mogu složiti.

Back