milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
A bas sam sinoc mislila da ces ti otvoriti neku socnu temu, imala si brilijantne ideje.
faaaala komšiJka.
Slobodna si da ih uzajmiš pošto sam naredna dva petka onesposobljena da ja to učinim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A bas sam sinoc mislila da ces ti otvoriti neku socnu temu, imala si brilijantne ideje.
Bojim se da ubijem muvu jer imam traumu iz detinjstv kad sam jednu zgnjecila i iz nje su poceli da islaze oni crvici..larve,ili sta su vec![]()
ValjdaUzas...i dalje kristalno jasno vidim sliku u glavi!
Mislim da to zovu savest.
Ovi svici kod mene su osli iz nemacke valjda...hebote, ni rec ih ne razumem...samo nesto mrljaju, budale.
Paaa...necu:rumenko
Ma aj' da je neka popularna musica nego to neki pic.kin dim....
Videce Obama kad mu dodje Bakster Stokman![]()
Ja sam danas prala prozore. <3
E da, i ne volim kad komarci pocnu da mi zuje oko glave.
Sve cu da ih pobijem mitraljezom.
sve se zalite na komarce dodjite kod mene pa da vidite ...to nisu komarci to su rode
HAHahahahhHAHah
Bakster
![]()
Secam se da smo sa 4 godine izlazili na ulicu i dozivali nindza kornjace da izadju iz sahte xD
Ja mrzim kad taman legnem na spavanje a ono zuuuuujjjjj
Ja bih rado za te gadove upotrebio
Master otputovao, drugi moderatori se nisu oglasavali do sad, sta to znaci, sta to znaci?
Aaaaaa, ludiloooo otvaraj teme, divljaj, lomi, ale aleeee...
opste rasulo on d forum
Master_Chief je rekao :
Tema se moze otvoriti odmah ujutro ili cim predje mala kazaljka preko dvanaest sa cetvrtka na petak.
Ime teme mora da sadzi rech "petak"
a u naslovu nema petak![]()
Uzecemo u obzir cinjenicu da niko nije savrsen...![]()
Je l' donose decu? XD
Je l' se primila neka kornjaca pa izasla?Najjace su kornjace i pacoliki kad ostanu bez odece, a pise nigde...
![]()
ako ko bude banovan u toku ovih dana mozemo da se vadimo na ovaj post![]()