Komarac na kvadrat(glupa tema)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bojim se da ubijem muvu jer imam traumu iz detinjstv kad sam jednu zgnjecila i iz nje su poceli da islaze oni crvici..larve,ili sta su vec:sad2:

Uzas...i dalje kristalno jasno vidim sliku u glavi!
Mislim da to zovu savest.
Valjda :(

Jaoo to je grozno
Ja sam tako pre godinu dana papucom ubio muvu na prozoru , i bacim ja nju i papucu operem , ali sam tek posle video da su na staklu ostale larve koje su se bukvalno ISTOPILE od sunca na prozoru, i jos stoji fleka od njih koja ne moze da se izbrise:sad2: :sad2: :sad2:
Od tad ne znam da l' sam jednu muvu smeo da ubijem , sad samo izbacuem .:sad2:

Ovi svici kod mene su osli iz nemacke valjda...hebote, ni rec ih ne razumem...samo nesto mrljaju, budale.

Paaa...necu:rumenko

Ma aj' da je neka popularna musica nego to neki pic.kin dim....:cool:

Videce Obama kad mu dodje Bakster Stokman
2yo77k4.jpg

HAHahahahhHAHah
Bakster
:hahaha::hahaha::rotf:
Secam se da smo sa 4 godine izlazili na ulicu i dozivali nindza kornjace da izadju iz sahte xD

Ja sam danas prala prozore. <3
E da, i ne volim kad komarci pocnu da mi zuje oko glave.
Sve cu da ih pobijem mitraljezom.

Ja mrzim kad taman legnem na spavanje a ono zuuuuujjjjj
Ja bih rado za te gadove upotrebio
m4a1-ris-electrique.jpg

i
300px-AK-47_type_II_Part_DM-ST-89-01131.jpg

pa da vide:evil:

Poslednja izmena:
sve se zalite na komarce dodjite kod mene pa da vidite ...to nisu komarci to su rode

Je l' donose decu? XD

HAHahahahhHAHah
Bakster
:hahaha::hahaha::rotf:
Secam se da smo sa 4 godine izlazili na ulicu i dozivali nindza kornjace da izadju iz sahte xD

Ja mrzim kad taman legnem na spavanje a ono zuuuuujjjjj
Ja bih rado za te gadove upotrebio

Je l' se primila neka kornjaca pa izasla?:mrgreen: Najjace su kornjace i pacoliki kad ostanu bez odece, a pise nigde...:hahaha:

@tema

Juce oko 5 sati ujutru nisam mogao da spavam zbog neke kucke! Pocne da mi zuji na levo uvo, ja ustanem kad je cujem kod desnog uveta...tad vam ja uradim majageri....posle je nisam cuo.

Mene su juce u malinama ubili, a bila sam pri pocetku branja neraspolozena tako da, da sam imala mitraljez sve bi ih pobila.

Elem, ljudi, shvatate li sta ovo znaci? Master je rekao da se ove teme zakljucavaju petkom u podne(koliko me secanje sluzi) a danas je subota..viiiii, samo udriiii

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back