Svi se oni guraju da budu na čelu specijalnih jedinica jer oni najprofesionalnije odrade sve prljave poslove! A guraju se po tv-u i niko neda nimalo daha televizijama....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Намена оваквих јединица се може злоупотребити,што смо већ имали у случају ЈСО-а..
Дуга је то прича...
Поздрав брате !
O tome pričam svo vreme. A to tim više jer bi ta nova jedinica bila podredjena samo jednom čoveku a taj bi polagao račune samo jednom čoveku ali ne Ministru policije.
Pozdrav i tebi.
Vidi ....O V O ...
A sve što si napisao ...već postoji ...
A reci mi ovo...Onako hipotetički. Dogodi se neki imaginarni 5 Oktobar i recimo masa ljudi krene...Ko bi ih zaustavio...
Misliš da Rakić nije mislio o tome...
A da ti meni objasniuš šta Dačić traži na takvoj TV...I) ne samo on...Da li si zapazio da nema tog iole vidjenijeg političara u Srbiji da nije gost na toj TV...I to se utrkuju ko će više puta da bude...
A kod elitnih padobranskih specilanih snaga sasovaca nema nikakve tajne u njihovom ustrojstvu.
Vidi ....O V O ...
A sve što si napisao ...već postoji ...
A reci mi ovo...Onako hipotetički. Dogodi se neki imaginarni 5 Oktobar i recimo masa ljudi krene...Ko bi ih zaustavio...
Misliš da Rakić nije mislio o tome...
Sve to sa tako strogim i bahatim istupom na TV te iznošenjem ionformacija, jedino mogu da opravdam "faktorom odvraćanja" ili "faktorom zastrašivanja" a u jednom delu "faktorom obmane". Dalje sve proizilazi samo po sebi. Ako je ovako kako je prezentovano od strane lica i na način na koji je prezentovano? Nije dobro.
Svi se oni guraju da budu na čelu specijalnih jedinica jer oni najprofesionalnije odrade sve prljave poslove! A guraju se po tv-u i niko neda nimalo daha televizijama....
..koliko vidim novi si član foruma...dobro nam došao..ja se zovm Iwan..iz Osijeka sam..Republika Hrvatska...![]()
Ivo,zaposlicemo te u odboru za docek novih clanova.
Ivo,zaposlicemo te u odboru za docek novih clanova.
..koliko vidim novi si član foruma...dobro nam došao..ja se zovm Iwan..iz Osijeka sam..Republika Hrvatska...![]()
Alo, bre ljudi sinoc u emisiji da mozda ne,
razapinju cestitog generala Dikovica ,
a ovde se brani Dikic..koji je..