Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Pogledaj malo na ovaj ...zvaničan sajt.. edukuj se malo...
Nije li upravo jedan političar doprineo osnivanju neke specijalne jedinice...
Који сајт, немам ништа против едукације?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj malo na ovaj ...zvaničan sajt.. edukuj se malo...
Nije li upravo jedan političar doprineo osnivanju neke specijalne jedinice...
Mislim da je trebao primeniti data mu ovlaštenja i oduzeti novinaru na zapisnik dokumenta privremeno, Emisiju prekinuti, a predmetno lice predati na IR nadležnim organima MUP-a
E sada ako je podatke novinaru dalo neko lice iz MUP-a ili slično, onda zna se. Istraga itd. Ovako jeste dalo jednu sliku koja meni ne prija i čini me da se osečam nebezbedno. Ali ko sam ja...
Он без одобрења министра Дачића не може ни да прдне,колега
Doktor i General po Dačičevom rešenju a ne ukazu Predsednika države, je morao da ispuni naredbu svog Ministra i da se pojavi u emisiji. Nije očekivao da će biti suočen ne sa praznom pričom tipa bla...bla..već sa nezgodnim dokumentom.
Уопште ми није јасно ко се плаши форимирање једне специјалне јединице?
Страни медији, њихови власници?
Да ли зна неко одговор, колико видим грађани Србије немају ништа против тога?
Потпуно си у праву цењени колега..
Управо то је требао да уради а не да наставља полемику са новинаром,и још да му објашњава колико је снајпериста потребно за обезбеђивање КЗБ-а
Mislim da je trebao primeniti data mu ovlaštenja i oduzeti novinaru na zapisnik dokumenta privremeno, Emisiju prekinuti, a predmetno lice predati na IR nadležnim organima MUP-a
E sada ako je podatke novinaru dalo neko lice iz MUP-a ili slično, onda zna se. Istraga itd. Ovako jeste dalo jednu sliku koja meni ne prija i čini me da se osečam nebezbedno. Ali ko sam ja...
Потпуно си у праву цењени колега..
Управо то је требао да уради а не да наставља полемику са новинаром,и још да му објашњава колико је снајпериста потребно за обезбеђивање КЗБ-а
У то нисам упућен и не бих да коментаришем,цењени колега
Лепо је што осликаваш само једну страну у емисији али требало би и другу страну да презентираш по чијем наређењу је износила податке који носе ознаку службена тајна?
Мада то на Западу ништа није чудно јер новинар има право да не ода извор своје информације.
Једино је несхватљиво да се један странији медији меша у унутрашње уређење полиције, питање је да ли би он дозволио да се неко меша у уређење своје политике, што чисто сумњам.
Не знам да ли се и у једној земљи један инострани ТВ канал бавио унутрашњим уређењем полиције?
Ovaj covek ostavlja jako los utisak, pritom mu je biografija veoma mutna.
Ima i ono da je on u fazonu onog...Razumem...jer je to godinama kao sajovac izgovarao a u novije vreme voli da čuje samo tako nešta.
Inače mogao je da izadje iz emisije ali....bilo nezgodno kako bi to objasnio svom Ministru.
Хоће ли ми рећи пошто тврдиш да си упућен из које су земље власници Б 92?Ako malo proguglaš po nekim stranim medijima neće ti biti teško da zapaziš da se bave i to samo tako.
Ту се нигде не помиње да је јединица намењена за сузбијање масовних протеста и немира.
Нећеш ни видети, али изгледа да код нас Југослав Ћосић и његове газде устројавају српску полицију и на основу својих стручних процена одређују коликим и каквим снагама треба српска полиција да располаже, ко зна можда су и стручни.Ја колега никада нисам видео да например комадант руског Вимпела и Алфи,америчког SWAT-a,израелске флотиле 13 и Сарајет Маткала.француског GNG-a,немачког GSG-a,британског SAS-a,гостује у емисији оваквог типа и полемише са новинарем који поседује документа са ознаком "Службена тајна,строго поверљиво"
Ја колега никада нисам видео да например комадант руског Вимпела и Алфи,америчког SWAT-a,израелске флотиле 13 и Сарајет Маткала.француског GNG-a,немачког GSG-a,британског SAS-a,гостује у емисији оваквог типа и полемише са новинарем који поседује документа са ознаком "Службена тајна,строго поверљиво"
А шта ће јој снајперисти, у емисији је помињан и број снајперист, колико сам разумео команданта жандармерије они би били намењени за копнену зону безбедности и антиснајперско покривања лица под пратњом.E to je poenta kolega. Upravo to. Za suzbijanje takvih protesta je bila potrebna nova jedinica...da li si sada shvatio poentu moje priče...
A koliko no tajni bi izneto na Vikiliksu...i to ...samo takvih...
А шта ће јој снајперисти, у емисији је помињан и број снајперист, колико сам разумео команданта жандармерије они би били намењени за копнену зону безбедности и антиснајперско покривања лица под пратњом.
Помињана је и антидиверзиона намена јединице.
Из тога се да закључити да јединица није намењена за разбијање масовних и насилних протеста.
Хоће ли ми рећи пошто тврдиш да си упућен из које су земље власници Б 92?
Шта мислиш како би се просечан бртитански грађанин осећао када би неки медиј у Британији чији су власници из иностранства почео да се меша у интерно устројство Специјалних авијацијских снага (SAS)?
Normalno da ima takav odnos... Ne moze antisrpska televizija da bude uz srpski narod i srpske interese...
А шта ће јој снајперисти, у емисији је помињан и број снајперист, колико сам разумео команданта жандармерије они би били намењени за копнену зону безбедности и антиснајперско покривања лица под пратњом.
Помињана је и антидиверзиона намена јединице.
Из тога се да закључити да јединица није намењена за разбијање масовних и насилних протеста.