Koмандант жандармерије на ТВ Б 92

Pa zato što ne primaju nove ljude...il to treba da se nacrta. A šta i da primaju? Pa uskoro će kvazi-država Kosovo da dobije mnogo brojniju i opremljeniju vojsku od nas, a ti se sekiraš što naši pojačavaju specijalne jedinice. Nekad stvarno ne razumem naš narod...:zroll:
Cekaj malo, kakve veze ima nasa policija sa Kosovom?
Kad je Dacic javno izjavio da on ne moze nasu policiju slati dole.
Ove jedinice specijalne namene nisu zbog Kosova.
Da idu na Kosovo ma ko bi se bunio?

Nije B92 otkrio te afere, oni su dobili zadatak da ih objave. Priču oko vakcina su mnogi započeli pre B92.
Ja bih voleo da vidim da li je u pitanju novih 500 policajaca ili je samo reč o premeštanju, ali ne bih se bunio da su novi u pitanju jer nam trebaju. I to sa najnovijom opremom.
Sa druge strane, nije Dačić gostovao u toj emisiji, već komandant žandarmerije.
Inače, meni B92 nikad nije bila dobra televizija, čak ni dobar radio dok su bili uz narod protiv miloševića. Znam kako se tamo tada radilo i ko je sve otišao od njih i zbog čega.
Dacic je pre bio kod Cosica, kad se tek pocelo pricati o formiranju novih jedinica.
I tad je rekao da je to novinarska laz.
Nemam ja nista protiv zandarmerije, ali mi nije jasno zasto toliko negira broj novozaposlenih?
Ako imaju prava na to u cemu je problem?
500 ljudi gore-dole, zasto je sad to nastao problem?

Nemam ni ja nista protiv nase policije i jedinica za specijalne namene, njih ima u svim zemljama i treba ih biti pogotovo sto mi imao probleme u samoj drzavu (Kosovo).
Samo, nije mi jasno zasto se krije broj?
Zasto Dacic nije rekao "Jeste, zaposlili smo jos 500 ljudi koji su nam trebali da bi popunili redove" i sve bi bilo u redu.
Nije u redu sto se uopste jedna TV kuca bavi takvim stvarima i ko je Cosic da bi njemu policija polagala racune?
A ako su vec podaci procurili onda ih je Dacic trebao objasniti, jer policija je nasa, nije samo njegova, svi je placamo.
E sad imas drugu stvar...kad je B92 otkrio malverzacije u Kolubari, otvorio aferu oko nabavljanja vakcina i ostalih afera...onda je B92 bila dobra TV kuca...ne mogu oni otvarati afere samo one koje nama odgovaraju.
Да ли ти браниш У92 или истину?
Да ли податак да су изнели у јавност, пре истражног поступка и подизања оптужнице од стране овлашћених државних органа, у случају Колубара, значи да аутоматски могу да измишљају и отворено набеђују да је нешто тако како су они представили и никако другачије?
Да ли то значи да подржаваш да сутра Ћосић, као новинар, позове да те интервјуише и каже како је из неких извора и по сазнањима инсајдера откривено како си ти највећи дилер дроге на Балкану и одоворна си за смрт 461 детета од предозирања....рецимо?
И ти ћеш да се браниш од тога?

Dacic je pre bio kod Cosica, kad se tek pocelo pricati o formiranju novih jedinica.
I tad je rekao da je to novinarska laz.
Nemam ja nista protiv zandarmerije, ali mi nije jasno zasto toliko negira broj novozaposlenih?
Ako imaju prava na to u cemu je problem?
500 ljudi gore-dole, zasto je sad to nastao problem?

A da mi prvo dobijemo neku potvrdu o tom broju, da li ih je zaista toliko novih? z:)
ne znam ko je bio ranije, ne gledam pomenutu televiziju, ovo sam primetio u prebacivanju programa i pogledao većinu (ne od početka) jer me zainteresovao dosta dobar stav komandanta žandarmerije da "pokaže zube" onoj bruci od jednostranog voditelja.

Cekaj malo, kakve veze ima nasa policija sa Kosovom?
Kad je Dacic javno izjavio da on ne moze nasu policiju slati dole.
Ove jedinice specijalne namene nisu zbog Kosova.
Da idu na Kosovo ma ko bi se bunio?
Jel me ti zezaš? Vojsku su upropastili i smanjili na šaku jada i u tu šaku jada zaposlili pola žena. Kad već ne smemo da imamo jaku vojsku ( jer su gazde zabranile) daj bar da imamo jaku žandarmeriju. Neće oni da idu na Kosovo al Kosovo može da dođe kod nas...

Jel me ti zezaš? Vojsku su upropastili i smanjili na šaku jada i u tu šaku jada zaposlili pola žena. Kad već ne smemo da imamo jaku vojsku ( jer su gazde zabranile) daj bar da imamo jaku žandarmeriju. Neće oni da idu na Kosovo al Kosovo može da dođe kod nas...

Zabranice gazde i policiju.
Mislis da ne mogu?
Mislis da Dacic nije njihov poslusnik?
I ne mislim da ce Kosovo doci dovde, ali do Kosovske Mitrovice vec moze i ne mislim da ce Dacic poslati policiju da brani Srbe dole, a njima je pomoc sad i te kako potrebna, vise nego nama...

Да ли ти браниш У92 или истину?
Да ли податак да су изнели у јавност, пре истражног поступка и подизања оптужнице од стране овлашћених државних органа, у случају Колубара, значи да аутоматски могу да измишљају и отворено набеђују да је нешто тако како су они представили и никако другачије?
Да ли то значи да подржаваш да сутра Ћосић, као новинар, позове да те интервјуише и каже како је из неких извора и по сазнањима инсајдера откривено како си ти највећи дилер дроге на Балкану и одоворна си за смрт 461 детета од предозирања....рецимо?
И ти ћеш да се браниш од тога?
Nisi me shvatio. Ne branim ja ni jednu TV, samo kazem da Dikic nije uspeo da odgovori na pitanje kako se to broj radnih mesta razlikuje za oko 500 pre i posle sistematizacije.
Mada, i taj broj je upitan, jer ja mislim da ni sam Dacic ne zna koliko ima zaposlenih kao sto ni vlada ne zna tacan broj agencija i ljudi koji rade u njima.
I nije mi jasno zasto se digla tolika frka?
Zasto uopste Cosic napada a Dikic se brani?
Mislim, u cemu je frka? Broju zaposlenih ili jedinici koja nama kao predstavlja pretnju?

Nisi me shvatio. Ne branim ja ni jednu TV, samo kazem da Dikic nije uspeo da odgovori na pitanje kako se to broj radnih mesta razlikuje za oko 500 pre i posle sistematizacije.
Mada, i taj broj je upitan, jer ja mislim da ni sam Dacic ne zna koliko ima zaposlenih kao sto ni vlada ne zna tacan broj agencija i ljudi koji rade u njima.
Mislim, u cemu je frka? Broju zaposlenih ili jedinici koja nama kao predstavlja pretnju?
Мхмммм....паааа....добро.
Господине Ћосићу.

Zabranice gazde i policiju.
Mislis da ne mogu?
Mislis da Dacic nije njihov poslusnik?
I ne mislim da ce Kosovo doci dovde, ali do Kosovske Mitrovice vec moze i ne mislim da ce Dacic poslati policiju da brani Srbe dole, a njima je pomoc sad i te kako potrebna, vise nego nama...
Dačić i da hoće ne može da pošalje policiju dole a ne možemo ni vojsku. Za sada.
I ti stvarno veruješ u to da su se šiptari zadovoljili ovim i da neće težiti ka svom krajnjem cilju...velikoj Albaniji? I ko bi trebao da ih spreči u tome?

Pa objasni nam u čemu je frka...ti ovde zastupaš stranu B92. Čak i da ponovo prave JSO...kome bi to bila pretnja?

Dačić i da hoće ne može da pošalje policiju dole a ne možemo ni vojsku. Za sada.
I ti stvarno veruješ u to da su se šiptari zadovoljili ovim i da neće težiti ka svom krajnjem cilju...velikoj Albaniji? I ko bi trebao da ih spreči u tome?

Ko ce da ih spreci?
Policija nece sigurno, to znam, a ko moze...ne znam...ne dao bog da dodje do rata video bi te nase bajne policajce i ostale koji se busaju u prsa. Bio bi red na granici kilometraski od dezertera.
Jedno je biti policajac i vojnik u miru a drugo u ratu.
I psiha ljudi i politika i retorika i junastvo...sve je drugacije u ratu...
Uverila sam se vec u to.

Ko ce da ih spreci?
Policija nece sigurno, to znam, a ko moze...ne znam...ne dao bog da dodje do rata video bi te nase bajne policajce i ostale koji se busaju u prsa. Bio bi red na granici kilometraski od dezertera.
Jedno je biti policajac i vojnik u miru a drugo u ratu.
I psiha ljudi i politika i retorika i junastvo...sve je drugacije u ratu...
Uverila sam se vec u to.
Lično si se uverila u kukavičluk naših policajaca i vojnika u ratu? :eek: Baš me zanima gde i kako...to će baš biti novost za mene :huh:

pa ovo ispade da imamo deset uprava mupa za obezbedjivanje lica i objekata.kako je samo to sve smesno.
uprave jedinice sredstva pokazne vezbe baze nova kola novi pendreci beneficije pitzke materine a nista ne rade samo je bu ovaj narod ionako izyeban sa svih strana.

ne bi me cudilo da se pojavi opet neki krmak na tv u i da kaze kako su nam neophodne jos neke jedinice za jos neka lica i objekte.
nek se nose bre u ****. poded tolike policije i njihove silne spremnosti i hrabrosti ljudima bre seku glave po srbiji. komicno i tragicno u isti mah.
jos kad izadju na ullice da strajkuju bez i malo obraza i obzira prema gladnom narodu po srbiji tu se tacno vidi sta je od cega skrojeno.

redovne plate, budzet,sve moguce beneficije i taj pandur izadje bez sramote i kaze da mu mala plata a ne radi nista.
nek kaze to babi koja ima penziju 8 iljada.

zasu

pa ovo ispade da imamo deset uprava mupa za obezbedjivanje lica i objekata.kako je samo to sve smesno.
uprave jedinice sredstva pokazne vezbe baze nova kola novi pendreci beneficije pitzke materine a nista ne rade samo je bu ovaj narod ionako izyeban sa svih strana.

ne bi me cudilo da se pojavi opet neki krmak na tv u i da kaze kako su nam neophodne jos neke jedinice za jos neka lica i objekte.
nek se nose bre u ****. poded tolike policije i njihove silne spremnosti i hrabrosti ljudima bre seku glave po srbiji. komicno i tragicno u isti mah.
jos kad izadju na ullice da strajkuju bez i malo obraza i obzira prema gladnom narodu po srbiji tu se tacno vidi sta je od cega skrojeno.

redovne plate, budzet,sve moguce beneficije i taj pandur izadje bez sramote i kaze da mu mala plata a ne radi nista.
nek kaze to babi koja ima penziju 8 iljada.

zasu

Ту си управу колега.

Али да се открива службена тајна на телевизији је скандалозно.

То ни у једној држави на свету нема.

Ma ima...al u drugim državama takve bace u bukagije a ključ u more. ili ga izjede demokratski mrak...z;)

Ево да замислимо команданта немачког ГСГ-9,руских Алфи и Вимпела,израелског Сарајет Маткала,Фотиле 13,британског САС-а,француског ГНГ-а,турских "челичних аскера",америчког SWAT-a итд како учествује у емисији у којој новинар открива службене тајне...

Не замисливо...

Poslednja izmena:
„SRPSKI ILI CRNOGORSKI“ DIREKTOR POLICIJE U SRBIJI
Interesantno pitanje ovih dana
Ministar Ivica Dačić ponovo ima problema u vrhu “srpske“ policije, koje je nasledio jos od vremena ministra Dragana Jočića. Opšte poznato je da je bivši ministar Dragan Jočić za rukovodioce u Ministarstvu unutrašnjih poslova birao iz svojih crnogorskih redova u koje je imao puno poverenje. Sadašnji rukovodioci su direktor policije Veljović Milorad, načelnik uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović, komandant SAJ-a Vulević Spasoje , komandant PTJ Dragović Goran, načelnik PU Beograd Stevan Bjelić i mnogi drugi koji su iz Crne Gore ili im je blisko poreklo otuda. Po odvanjanju Crne Gore od Srbije preko noći su se štampala srpska državljanstva da ne bi “vrhunski“ rukovodioci u MUP-u ostali bez rukovodećih radnih mesta. Svi ovi crnogorski rukovodioci više puta su u šali pomenuli da imaju rezervnu državu, svoju Crnu Goru.
Da li će od juna i novi direktor Srpske policije biti Crnogorac? Da li će sadašnji ministar unutrasnjih poslova Ivica Dačić podleći uticajima crnogorske struje u MUP-u i ponovo za direktora policije u Srbiji postaviti Crnogorca ili Srbina“
Ovo je tekst s jednog foruma iz aprila prošle godine, ali je aktuelan i sad.
Kako se ispostavilo Veljović trenutno radi kao penzioner na mestu direktora policije ali uskoro mora da ide. Za kandidate su planirani gore pomenuti ali im je posao pokvario jedan general koji sada na tapetu od strane B92.

Back