- Poruka
- 596
Логично, и не треба, није му посао да србује, већ да ради, мада што је то тебе толико погодило?
Ово је православна икона из Белорусије, шта означава ово око у троуглу?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Логично, и не треба, није му посао да србује, већ да ради, мада што је то тебе толико погодило?
Слушај, ја сам се смејао као луд гледајући емисију... сигурно има и реприза али не знам када... ЧОВЕК ЈЕ ТОГ ЋОСИЋА УНЕСРЕЋИО... ја сам чекао сваког тренутка или да падне испод стола или да прекине емисију.... то се не може речима описати како је тог несрећника "уништио"...
Не знам.
Sprema se obracun sa organizovanim kriminalom...
Sad cemo da vidimo koliko je narko-para oprano kroz mamografe, inkubatore... oho-ho...![]()
pa vidi care...taj isti cosic ne bi izlazio sa podatcima koji su sluzbena tajna a da isti ti papiri ne cuvaju kriminal ili slicno...tako da ne moze on da odgovara za nesto sto se smatralo za sl.tajna a da ona znaci nesto drugo...u ovom slucaju nije cosic negativac vec taj zandarmerac
a sad su na pravom putu ? metak u glavu za crveno svetlo HA ha Ha
Ja se ne zamaram tudjim problemima, i nemam potrebu da vodim tudju briguhahaha u kom bre svetu ti zivis ? evo ti malo materijala za zameranjemnogo se sigurno osecam kada znam da me cuvaju krvozedni sadisti
Невладине организације нападају начелника генералштаба, а Б 92 команданта жандармерије, немој неко да каже да није то кординисано из иностранства.
Policiju i žandarmeriju treba samo podsetiti i priupitati da li su oni položili zakletvu za čuvenje Ustava i Zakona Republike Srbije ili da budu privatna partijska vojska DS-a i Tadića.
cudi me ovaj tvoj stav
obe funkcije su duboko posvecene opstanku rezima, ti ne dolaze politicki nepodobni
takodje su obe funkcije neproduktivne tj samo nas kostaju
ja sam indifereneta prema b92 i bilo koma iz vlasti
zahvaljujem na replici, ocito da ne mislimo isto.Пре свега су посвећене заштити интегритета и суверенитета Републике Србије.
Формално су непродуктивне али суштински су итекако продуктивне јер штите имовину грађана Републике Србије, па није Руска Федерација толико наивна кад издвоји 1 милијарду долара за изградњу само једне подморницу типа Бореј.
Да ли су нам потребне јаке јединице специјалне намене?
Јесу потребне су нам и то у великом броју и то из оправданих разлога, а то је пре свега борба против тероризма.
Ком добронамерном грађанину Републике Србије може да смета јачање полиције или војске?
Ни једном, слабљење безбедносног апарата може да иде на руку непријатељима Републике Србије, а први проблеми би се јавили у зони копнене безбедности.
Овај последњи разлог је по мени и узрок медијске хајке на врх жандармерије и војске и просто је немогуће да хајка није диригована из инсотранства, јер управо инострани фактор има учешће у дешавањима на Косову и Метохији (Р. Србија) у спровођењу нелегалног плана Мартија Атхисарија који није одобрен од Савета безбедности Уједињених нација.
zahvaljujem na replici, ocito da ne mislimo isto.
ja iluzija o karakteru vladajuce ideologije nemam, a katastrofalne rezultate te vladavine danas vide i oni najzagrizeniji
takva vlada ima i vojsku i policiju, istu takvu. kada bi policija suzbila samo trgovinu drogom, ja bih sve ostalo pretrpeo. ovako stvara se nova jedinica, ili sistematizacija, ali to nema nikakve posledice na trgovinu drogom, naprotiv, droge ce biti vise
e, tek tad se stvarno i sustinski ne slazemo. sta ce mi nesto sto sluzi kao pretorijanska garda, ali nema nikakvu pravu funkciju
Како је могуће да Б92 износи службену тајну МУП-а?