Koмандант жандармерије на ТВ Б 92

Логично, и не треба, није му посао да србује, већ да ради, мада што је то тебе толико погодило?

Ово је православна икона из Белорусије, шта означава ово око у троуглу?

beloru11.jpg

Слушај, ја сам се смејао као луд гледајући емисију... сигурно има и реприза али не знам када... ЧОВЕК ЈЕ ТОГ ЋОСИЋА УНЕСРЕЋИО... ја сам чекао сваког тренутка или да падне испод стола или да прекине емисију.... то се не може речима описати како је тог несрећника "уништио"...

pitam se samo cemu si se smejao...nista tu nije bilo smesno...niti je on njega unistio...ako je bilo ko od njih mislim iz zandarmerije nesto zabrljao ili iz bilo koje druge sluzbe,to treba kazniti...i ne pricam ovo bez iskustva

Pogledajte prilog 221251
Не знам.
Чак бих се могло поставити и питање по чему је то икона баш из Бјелорусије?
Да ли је било фотошопа итд.
Шта ти кажеш индијанац?

Pogledajte prilog 221251

Својство божанске природе је још и то да кроз све прониче не мешајући се ни са чим, док кроз њу ништа не проходи. Такође и то да простим знањем све познаје и својим божанским и свевидећим и невештаственим оком, на једноставан начин, све види; и оно што сада јесте и оно што је било и оно што ће бити, и то пре њиховог настанка; својство је и то да је безгрешна и да отпушта грехе и спашава; и да све што жели, може да учини, али не жели све што може; јер може да погуби свет, али то не жели. (Св. Ј. Дамаскин, Тачно изложење православне вере 1, 14)

pa vidi care...taj isti cosic ne bi izlazio sa podatcima koji su sluzbena tajna a da isti ti papiri ne cuvaju kriminal ili slicno...tako da ne moze on da odgovara za nesto sto se smatralo za sl.tajna a da ona znaci nesto drugo...u ovom slucaju nije cosic negativac vec taj zandarmerac

Можда би користило да си погледао емисију.
Ако би могао да објасниш како систематизација радних места "чува криминал" сигуран сам да би добио донацију. Није онај новинарчић (а и тај назив је преувеличавање) изнео никакве доказне материјале већ је на основу званичних докумената исконструисао "забринутост грађана Србије". А то можеш да урадиш и са јеловником из "Мадере", ако има довољно глупих да ти поверују.
При свему томе, Дикић није ни оптужио саговорника, већ је јасно рекао да је то што је такав документ, са ознаком службене тајне доспео у руке некога ко није овлашћен да га поседује, пропуст министарства полиције а јасно је да ће у случају покретања истраге, Ћосић морати да да изјаву како је дошао у посед ових докумената и ко му је доставио та документа. Иначе, да нема кривице, зашто би се пијун одмах сакривао иза адвоката телевизије?

a sad su na pravom putu ? metak u glavu za crveno svetlo HA ha Ha

Nemam sukoba sa Policijom, nikad nisam ni imao.
Pogotovo neznam kakva je situacija u samim redovima Policije, niti znam sta rade.
U svakom slucaju, da svako ko bi skrenuo sa "puta", ne bi dobro zavrsio.
Moramo se svakako osloniti na zdravu svest samih Policajaca, kao i komandujuceg kadra.

PS
"I nad popom ima pop" :)

Опет да поновим,није ми није јасна потреба за формирање нове јединице у саставу жандармерије,поред постојећег ПТЈ,и поред САЈ-а.

Командант жандармерије Дикић је сигурно частан и поштен човек за разлику од Ћосића...

Poslednja izmena:
Невладине организације нападају начелника генералштаба, а Б 92 команданта жандармерије, немој неко да каже да није то кординисано из иностранства.

cudi me ovaj tvoj stav
obe funkcije su duboko posvecene opstanku rezima, ti ne dolaze politicki nepodobni
takodje su obe funkcije neproduktivne tj samo nas kostaju
ja sam indifereneta prema b92 i bilo koma iz vlasti

cudi me ovaj tvoj stav
obe funkcije su duboko posvecene opstanku rezima, ti ne dolaze politicki nepodobni
takodje su obe funkcije neproduktivne tj samo nas kostaju
ja sam indifereneta prema b92 i bilo koma iz vlasti

Пре свега су посвећене заштити интегритета и суверенитета Републике Србије.
Формално су непродуктивне али суштински су итекако продуктивне јер штите имовину грађана Републике Србије, па није Руска Федерација толико наивна кад издвоји 1 милијарду долара за изградњу само једне подморницу типа Бореј.

Да ли су нам потребне јаке јединице специјалне намене?
Јесу потребне су нам и то у великом броју и то из оправданих разлога, а то је пре свега борба против тероризма.

Ком добронамерном грађанину Републике Србије може да смета јачање полиције или војске?
Ни једном, слабљење безбедносног апарата може да иде на руку непријатељима Републике Србије, а први проблеми би се јавили у зони копнене безбедности.

Овај последњи разлог је по мени и узрок медијске хајке на врх жандармерије и војске и просто је немогуће да хајка није диригована из инсотранства, јер управо инострани фактор има учешће у дешавањима на Косову и Метохији (Р. Србија) у спровођењу нелегалног плана Мартија Атхисарија који није одобрен од Савета безбедности Уједињених нација.

Poslednja izmena:
Пре свега су посвећене заштити интегритета и суверенитета Републике Србије.
Формално су непродуктивне али суштински су итекако продуктивне јер штите имовину грађана Републике Србије, па није Руска Федерација толико наивна кад издвоји 1 милијарду долара за изградњу само једне подморницу типа Бореј.

Да ли су нам потребне јаке јединице специјалне намене?
Јесу потребне су нам и то у великом броју и то из оправданих разлога, а то је пре свега борба против тероризма.

Ком добронамерном грађанину Републике Србије може да смета јачање полиције или војске?
Ни једном, слабљење безбедносног апарата може да иде на руку непријатељима Републике Србије, а први проблеми би се јавили у зони копнене безбедности.

Овај последњи разлог је по мени и узрок медијске хајке на врх жандармерије и војске и просто је немогуће да хајка није диригована из инсотранства, јер управо инострани фактор има учешће у дешавањима на Косову и Метохији (Р. Србија) у спровођењу нелегалног плана Мартија Атхисарија који није одобрен од Савета безбедности Уједињених нација.
zahvaljujem na replici, ocito da ne mislimo isto.
ja iluzija o karakteru vladajuce ideologije nemam, a katastrofalne rezultate te vladavine danas vide i oni najzagrizeniji
takva vlada ima i vojsku i policiju, istu takvu. kada bi policija suzbila samo trgovinu drogom, ja bih sve ostalo pretrpeo. ovako stvara se nova jedinica, ili sistematizacija, ali to nema nikakve posledice na trgovinu drogom, naprotiv, droge ce biti vise
e, tek tad se stvarno i sustinski ne slazemo. sta ce mi nesto sto sluzi kao pretorijanska garda, ali nema nikakvu pravu funkciju

zahvaljujem na replici, ocito da ne mislimo isto.
ja iluzija o karakteru vladajuce ideologije nemam, a katastrofalne rezultate te vladavine danas vide i oni najzagrizeniji
takva vlada ima i vojsku i policiju, istu takvu. kada bi policija suzbila samo trgovinu drogom, ja bih sve ostalo pretrpeo. ovako stvara se nova jedinica, ili sistematizacija, ali to nema nikakve posledice na trgovinu drogom, naprotiv, droge ce biti vise
e, tek tad se stvarno i sustinski ne slazemo. sta ce mi nesto sto sluzi kao pretorijanska garda, ali nema nikakvu pravu funkciju

Што се тиче борбе против дроге, ту би се требало угледати на САД где постоји Управа за сузбијање дроге (Drug Enforcement Administration - DEA).

Колико се може видети водитељ Б 92 Југослав Ћосић потенцира да би формирање новог одреда жандармерије било по узору на ЈСО, то сврби њега тј. његове газде, који нису из Србије.

Back