Koмандант жандармерије на ТВ Б 92

Пресретач

Buduća legenda
Poruka
36.527
24.01.2012 | 19:07Dikić za B92: Nisam mali Legija

IZVOR: B92 Beograd -- Komandant žandarmerije Bratislav Dikić izjavio da se u žandarmeriji ne formira nikakav novi JSO i da je nova samo jedinica za obezbeđenje objekata i ličnosti.

7413819304f1ef898188ba739821255_orig.jpg

Bratsilav Dikić (MUP)​
Dikić je, gostujući u emisiji "Između dve vatre" izbegao da precizno odgovori na pitanje da li je tačno da se u okviru nove sistematizacije žandarmerije formira Odred za specijalne namene od 615 pripadnika. On je dodao da je novo, mala operativna komanda od 15tak ljudi u kojoj se nalaze čelnici već postojećih sektora unutar žandarmerije.
Odgovarajući na pitanje "zašto ga zovu mali Legija", dikić je rekao da je prvi put na B92 čuo da ga tako zovu.

"Nisam nikakav Legija, nisam radio u Legiji stranaca ja sam Srbin iz Niša, radim u srpskoj žandarmeriji. U svojoj jedinic zahtevam red rad i disciplinu, a to možda nekom spolja izgleda kao Legija stranaca.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=01&dd=24&nav_category=12&nav_id=576774

Ова страна приватна телевизија већ дуже време има крајњи негативни однос према органима безбедности Републике Србије.
Не знам да ли је тако и у земљама за које новинари Б 92 твреде да су демократске?

Normalno da ima takav odnos... Ne moze antisrpska televizija da bude uz srpski narod i srpske interese...

24.01.2012 | 19:07Dikić za B92: Nisam mali Legija

IZVOR: B92 Beograd -- Komandant žandarmerije Bratislav Dikić izjavio da se u žandarmeriji ne formira nikakav novi JSO i da je nova samo jedinica za obezbeđenje objekata i ličnosti.

7413819304f1ef898188ba739821255_orig.jpg

Bratsilav Dikić (MUP)​
Dikić je, gostujući u emisiji "Između dve vatre" izbegao da precizno odgovori na pitanje da li je tačno da se u okviru nove sistematizacije žandarmerije formira Odred za specijalne namene od 615 pripadnika. On je dodao da je novo, mala operativna komanda od 15tak ljudi u kojoj se nalaze čelnici već postojećih sektora unutar žandarmerije.
Odgovarajući na pitanje "zašto ga zovu mali Legija", dikić je rekao da je prvi put na B92 čuo da ga tako zovu.

"Nisam nikakav Legija, nisam radio u Legiji stranaca ja sam Srbin iz Niša, radim u srpskoj žandarmeriji. U svojoj jedinic zahtevam red rad i disciplinu, a to možda nekom spolja izgleda kao Legija stranaca.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=01&dd=24&nav_category=12&nav_id=576774

Ахахаха..... гледао сам - џАНДАР ЈЕ СЈАЈАН... одушевио ме је... а онај глупи Ћосић је био блед к'о крпа - мислио сам да ће до краја емисије добити инфаркт... Дикић је генијалац...

Ахахаха..... гледао сам - џАНДАР ЈЕ СЈАЈАН... одушевио ме је... а онај глупи Ћосић је био блед к'о крпа - мислио сам да ће до краја емисије добити инфаркт... Дикић је генијалац...
Невладине организације нападају начелника генералштаба, а Б 92 команданта жандармерије, немој неко да каже да није то кординисано из иностранства.

Невладине организације нападају начелника генералштаба, а Б 92 команданта жандармерије, немој неко да каже да није то кординисано из иностранства.

koordinisano iz Brisela !!!

Prosli put su na slicnoj temi polemisale dve nase koleginice marksistkinje-staniljistkinje nevidjeno suprotnih stavova, bilo je paradoksalno.

А његов брат?

Poceo je pandur da palamudi i da se ponasa osiono, ali ga je Cosic brzo doveo u red.Prebledo padurcic kada je video zvanicni dokument i to jos tajni.Bolje mu je da vija kriminalce nego da se blamira.

ma vidi se na kilometar da je zandar namazan sa sto boja...taj sigurno nema cistu proslost...sve kao zeli da prikrije sve ono sto ga je cosic pitao ali malo sutra...ako bude pravde i u ovoj prici ce neko da izvisi...ali iz zandarmerije

ma vidi se na kilometar da je zandar namazan sa sto boja...taj sigurno nema cistu proslost...sve kao zeli da prikrije sve ono sto ga je cosic pitao ali malo sutra...ako bude pravde i u ovoj prici ce neko da izvisi...ali iz zandarmerije

Ма немој - па то што је намазан свим бојама је позитивно и не значи да има неку лошу прошлост... него шта треба да буде??? Нека сека-перса...

А тај мангуп Ћосић ће да одговара на надлежном месту и да објашњава одакле њему СЛУЖБЕНЕ и ДРЖАВНЕ ТАЈНЕ које износи у јавност???

Ма немој - па то што је намазан свим бојама је позитивно и не значи да има неку лошу прошлост... него шта треба да буде??? Нека сека-перса...

А тај мангуп Ћосић ће да одговара на надлежном месту и да објашњава одакле њему СЛУЖБЕНЕ и ДРЖАВНЕ ТАЈНЕ које износи у јавност???
не значи да има неку лошу прошлост...jel se ti salis sa nama ili si ozbiljno mislio..5-6 krivicnih prijava , 2 pravosnazne presude i nekoliko u pripremi..

koordinisano iz Brisela !!!

Prosli put su na slicnoj temi polemisale dve nase koleginice marksistkinje-staniljistkinje nevidjeno suprotnih stavova, bilo je paradoksalno.

Ma kakve veze ima odakle je koordinisano.

Bitno je da je delatnost NVO i B52 koordinosani na teriroriji Srbije, što nije čusta slučajnost pa će tako i proći. Na kraju ostaće samo pepeo i krv....

"Nisam nikakav Legija, nisam radio u Legiji stranaca ja sam Srbin iz Niša, radim u srpskoj žandarmeriji. U svojoj jedinic zahtevam red rad i disciplinu, a to možda nekom spolja izgleda kao Legija stranaca."

:eek: ... ma daaaaaj....dal' je moguce da im ga je neko tako zavuko direktno u programu :hahaha: ... ja mislim da su dobili epilepticni napad svi redom, jos im odavno niko tako direktno nije odgovorio, a jos glavni zandar u drzavi :rotf:

:worth:

pa vidi care...taj isti cosic ne bi izlazio sa podatcima koji su sluzbena tajna a da isti ti papiri ne cuvaju kriminal ili slicno...tako da ne moze on da odgovara za nesto sto se smatralo za sl.tajna a da ona znaci nesto drugo...u ovom slucaju nije cosic negativac vec taj zandarmerac

Gledao sam veći deo. Ne znam kakav je on čovek, ali je veoma lepo odogovarao onom klovnu koji nema osnovnu kulturu ponašanja, ali zato dobro radi zadatak pljuvanja i omalovažavanja gostiju koji nisu politički ispravni. Na većinu pitanja Komandanta žandarmerije je ili ostao nem ili je počeo sa veleslalomom, ali mu ovaj put nije prošlo. Izueztno se obrukao. u nekim momentima je bilo smešno gledati voditelja kako se muči i preskače.

:eek: ... ma daaaaaj....dal' je moguce da im ga je neko tako zavuko direktno u programu :hahaha: ... ja mislim da su dobili epilepticni napad svi redom, jos im odavno niko tako direktno nije odgovorio, a jos glavni zandar u drzavi :rotf:

:worth:[/B]

Слушај, ја сам се смејао као луд гледајући емисију... сигурно има и реприза али не знам када... ЧОВЕК ЈЕ ТОГ ЋОСИЋА УНЕСРЕЋИО... ја сам чекао сваког тренутка или да падне испод стола или да прекине емисију.... то се не може речима описати како је тог несрећника "уништио"...

Слушај, ја сам се смејао као луд гледајући емисију... сигурно има и реприза али не знам када... ЧОВЕК ЈЕ ТОГ ЋОСИЋА УНЕСРЕЋИО... ја сам чекао сваког тренутка или да падне испод стола или да прекине емисију.... то се не може речима описати како је тог несрећника "уништио"...

Onda sumnjam da ce biti repriza, cudi me da nisu prekinuli program, a svaki snimak emisije mora biti unisten :hahaha:
Zna g0vn0 da mu od zandarma zivot zavisi, budu li im okrenuli ledja, narod ce ih na lomaci spaliti :mrgreen:

Back