Kolu inspekciju poslati u vodovod?

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema vode tokom celog dana ili samo povremeno?
Trebalo bi detaljnije opisati u čemu je stvar.

Inače, ako neka inspekcija može da interveniše, verovatno je opštinska. Treba napisati prijavu "Opštini ... ; nadležnoj inspekciji", opisati problem i predati na pisarnici. Čak i ako opštinski službenik savetuje da se piše određenoj inspekciji (građevinskoj, komunalnoj, ...) ne bih to činio. Napisao bih "nadležnoj" pa neka se oni između sebe pogađaju koja jeste stvarno nadležna. U protivnom mogu odgovoriti "Mi nismo nadležni." što, ako ništa drugo, oduzima vreme.

Nema vode tokom celog dana ili samo povremeno?
Trebalo bi detaljnije opisati u čemu je stvar.

Inače, ako neka inspekcija može da interveniše, verovatno je opštinska. Treba napisati prijavu "Opštini ... ; nadležnoj inspekciji", opisati problem i predati na pisarnici. Čak i ako opštinski službenik savetuje da se piše određenoj inspekciji (građevinskoj, komunalnoj, ...) ne bih to činio. Napisao bih "nadležnoj" pa neka se oni između sebe pogađaju koja jeste stvarno nadležna. U protivnom mogu odgovoriti "Mi nismo nadležni." što, ako ništa drugo, oduzima vreme.

Nema celog dana poslednja 3 meseca. Kap vode nismo dobili vec 3 meseca. I nikoga nije briga. Sad mi se ne ide u zatvor,ali polomio bih onu kurvu "direktorku " pa nek robijam 10 godina ne bi mi bilo zao.

Back