Kolko u proseku spavate?

Pade mi na pamet kako cu kad i ako docekam penziju spavati dokle god mi se spava.
I sad slusam moju mamu kako ustaje i dalje u 6 kao i u vreme dok je bila zposlena.

Koliko spavate u proseku?

Zasto stariji (penzioneri konkretno) skoro svi ustaju rano?
Ja sam spavalica bas... 8-9 sati minimum mi treba da bih mogla da funkcionisem :aha:
Volim da se budim ranije, onda mi je nekako ceo dan ispunjen. Kada se probudim u 10 npr, sto je sad baaaaas retko, sva sam bzvz :confused:
Vikendom redovno u 6, pijem kafu uz jutarnji program :lol:

Pade mi na pamet kako cu kad i ako docekam penziju spavati dokle god mi se spava.
I sad slusam moju mamu kako ustaje i dalje u 6 kao i u vreme dok je bila zposlena.

Koliko spavate u proseku?

Zasto stariji (penzioneri konkretno) skoro svi ustaju rano?
To ni meni nije jasno, za penzionere. Kad krenu ujutru rano da prave gužve po gradu, umesto da spavaju i da šetaju, dok ljudi rade. 'ladno jutrom ne možeš ni doručak kupiti, naprave reeeeddd...inače spavam 8 do 9h u proseku. Rano ustajem i rano idem na spavanje, osim vikendom.

To ni meni nije jasno, za penzionere. Kad krenu ujutru rano da prave gužve po gradu, umesto da spavaju i da šetaju, dok ljudi rade. 'ladno jutrom ne možeš ni doručak kupiti, naprave reeeeddd...inače spavam 8 do 9h u proseku. Rano ustajem i rano idem na spavanje, osim vikendom.
moj tata je bio pravi penzioner..legao oko 2 ujutru..oko 10 isao na kalemegdan .. covek bio car :D

ali da se ne lazemo ima nekad razloga zasto to rade
idu da cuvaju unuke dok su im deca na poslu

moja tetka je tako godinama isla rano da pazi unuka dok je moja sestra bila na poslu.

Back