gospodjica14
Poznat
- Poruka
- 7.429
Kao što naslov teme kaže, kratko i jasno, koliko ste seksualno probirljivi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto sam zeznula kod ankete, ne znam da li modovi mogu da poprave. Opcije su bile:
1. Nimalo, od birača nema jebača.
2. Pomalo, uglavnom ne odbijam priliku.
3. I jesam i nisam, zavisi od dužine nejebice.
4. Izbirljjiv/a sam
5. Veoma sam izbirljiv/a, ili vrhunski ili ništa, Bez obzira na sve.
- - - - - - - - - -
Bilo bi lepo da se uz odgovor malo i elaborira zašto, na primer.
Recimo, sada jesam, zato što sam doživela vrhunski, pa mi sad sve što je ispod tog nivoa, neću reći neprihvatljivo, nego nekako....bzvz, drndanje, šta će mi to.
Ranije bih odgovorila pod 3).
Nešto sam zeznula kod ankete, ne znam da li modovi mogu da poprave. Opcije su bile:
1. Nimalo, od birača nema jebača.
2. Pomalo, uglavnom ne odbijam priliku.
3. I jesam i nisam, zavisi od dužine nejebice.
4. Izbirljjiv/a sam
5. Veoma sam izbirljiv/a, ili vrhunski ili ništa, Bez obzira na sve.
- - - - - - - - - -
Bilo bi lepo da se uz odgovor malo i elaborira zašto, na primer.
Recimo, sada jesam, zato što sam doživela vrhunski, pa mi sad sve što je ispod tog nivoa, neću reći neprihvatljivo, nego nekako....bzvz, drndanje, šta će mi to.
Ranije bih odgovorila pod 3).
Jako izbirljiv
Kao što naslov teme kaže, kratko i jasno, koliko ste seksualno probirljivi?
Veoma.
Nije moj vršnjak ratni zločinac pa da ga svuda guram.
postala sam i previše izbirljiva.. budala..![]()
i sad imam priliku da jebbem jednu starku od pedeset i kusur, al stvarno dobro držeća pa mi jedna pamet kaže udri brate ionako ti još malo ostalo, druga pamet kaže jebemte babojepcu na šta si spao
i sad imam priliku da jebbem jednu starku od pedeset i kusur, al stvarno dobro držeća pa mi jedna pamet kaže udri brate ionako ti još malo ostalo, druga pamet kaže jebemte babojepcu na šta si spao
Ih, to bi meni odgovaralo samo tako... doduše ja sam par leta stariji od tebe... ali ako je očuvana, malo vlasnika imala, a dobra joj karoserija, onda napred...
))