cao ja sam PEDJA bolujem od kolitis chronika,moras da odes na kolonoskopski pregled da se utvrdi koliko je ostecenje sluzokoze ,nemoj jesti ljuto,kiselo,i zacinjeno ,nabavi acidofilus ako imas dijareje,,,,,javi se ako hoces da se cujemo na imejl zlatic2001@yahoo.comAnonymous:Jel zna neko vise o ovoj bolesti ili linkove na srpskom jeziku?
Unapred hvala...
Jel zna neko vise o ovoj bolesti ili linkove na srpskom jeziku?
Unapred hvala...
Poštovani , ja znam " malo više " o kolitisu , kronovoj bolesti i drugim autoimunološkim oboljenjima . U proteklim godinama , pratili smo velik broj ljudi , primenjivali prirodne metode koje su pokazale odličan rezultat tako da sam spreman da pomognem svima . Svoja iskustva , prospekte o ishrani idr , poslaću svakom zainteresovanom putem maila , naravno besplatno .
A koja su to druga autoimunoloshka koje ste pratili godinama?Poštovani , ja znam " malo više " o kolitisu , kronovoj bolesti i drugim autoimunološkim oboljenjima . U proteklim godinama , pratili smo velik broj ljudi , primenjivali prirodne metode koje su pokazale odličan rezultat tako da sam spreman da pomognem svima . Svoja iskustva , prospekte o ishrani idr , poslaću svakom zainteresovanom putem maila , naravno besplatno .
Poštovani , ja znam " malo više " o kolitisu , kronovoj bolesti i drugim autoimunološkim oboljenjima . U proteklim godinama , pratili smo velik broj ljudi , primenjivali prirodne metode koje su pokazale odličan rezultat tako da sam spreman da pomognem svima . Svoja iskustva , prospekte o ishrani idr , poslaću svakom zainteresovanom putem maila , naravno besplatno .
Video sam ovaj post dok je jos iscekivao moderaciju, ali nisam stigao ja da ga moderisem, neko je to vec lepo odradio, obrisavsi broj telefona i email adresu.
Ali, problem je sto sam vas u medjuvremenu potrazio i, kao sto sam i ocekivao, odmah sam dosao do sajtova sa prodajom lekovitog bilja.
Ovo je forum. Ako znate "malo vise" o kolitisu i kronovoj bolesti, podelite svoje znanje ovde na forumu sa korisnicima, jer to je sustina foruma. A ne da suptilno reklamirate svoje proizvode i da trazite da vam se ljudi javljaju na telefon ili mail.
Ja recimo nisam omladina, ali i ja sam kao i ovi "omaldinci" razumela tvoje casne namere.Poštovani Mikelo , Brus Li i drugi koji me kritikujete , prinuđen sam da repliciram . Ja stvarno nisam siguran šta je suština foruma , ali sam siguran šta je suština svega - Rezultat . U svim oblastima : fudbalu , nauci , ekonomiji , ljubavi ... pa i u slučaju ulceroznog kolitisa . Naravno da ste pogrešili u oceni mene , jer pljuvati nekog o kome ne znaš ništa nije lepo , pogotovo kad od argumenata imate samo insinuacije i pretpostavke .
Moje dobre namere , ogromno iskustvo ( 20000 - 30000 raznih autoimunoloških bolesti ) želeo sam da ko god me pozove , da ga uputim , posavetujem . Ako sam rekao da je to BESPLATNO , to znači da niko ne treba da mi da ni dinar ( imam novca dovoljno) . Uvek sam voleo da pomognem , moj rad je humanog karaktera a znao sam da se dobro dobrim vraća . Meni nije potrebna nikakva reklama i iz tih razloga već godinu dana nisam prisutan u štampi i medijima . Vašm forumom sam želeo da skrenem pažnju onima koji nisu čuli za mene i da im dam sugestije šta da rade i kako da postupaju . Pošto je kao što znate , svaki čovek slika za sebe , simptomi su različiti i kontradiktorni , takođe i u ishrani ima šta je za koga predviđeno ( sve se to nalazi na detaljnim prospektima na mom usb - u ) , logično da ja ne mogu isti program preporučiti svima .
Nije tačno da ja o svojim aktivnostima pišem na svim forumima kao što reče ona gospođa , Vi ste prvi forum kojem sam pristupio što možete lako proveriti ( i poslednji a i odjaviću se danas ) .
Nisam ljut na Vas što ste me napali , vidim da imam posla sa omladinom a Vi niste krivi što Vas vaspitavaju : parovi , farma , starlete , tursko - indijski spektakli . Čovek jednostavno upija ono čime ga bombarduju . Ja inače nemam 19 godina već 48 i u moje vreme ( kad sam bio omladinac ) niko o starijima nije smeo da kaže ništa loše , to je bilo nezamislivo . Sećam se , kao da je juče bilo kad je Tito rekao " sa ovakvom omladinom , čeka nas bolja budućnost . Kako smo prošli u proteklom periodu , već znate . Ja se pitam šta ćete tek Vi uraditi ?
Mikelo je svoj " operativni rad " o meni završio nekim citatom ( verovatno Ića , odbačena ) : PROBLEM SA SVETOM JE U TOME ŠTO SU BUDALE I FANATICI SIGURNI U SEBE , A MUDRI PUNI SUMNJE .
Razumem da sam ja ta budala i fanatik a logičnim sledom Mikelo je mudar čovek koji sumnja u sebe . Međutim , pravi problem sa svetom je u tome što Mikelo i druga omladina nemaju veze sa osnovnim zakonima religije , samim tim i univerzuma - a on glasi : VERUJ U SEBE ( ne sumnjaj ) , VOLI SEBE - TAD ĆEŠ VOLETI I VEROVATI DRUGIM LJUDIMA .
Poštovani Mikelo , Brus Li i drugi koji me kritikujete , prinuđen sam da repliciram . Ja stvarno nisam siguran šta je suština foruma , ali sam siguran šta je suština svega - Rezultat . U svim oblastima : fudbalu , nauci , ekonomiji , ljubavi ... pa i u slučaju ulceroznog kolitisa . Naravno da ste pogrešili u oceni mene , jer pljuvati nekog o kome ne znaš ništa nije lepo , pogotovo kad od argumenata imate samo insinuacije i pretpostavke .
Moje dobre namere , ogromno iskustvo ( 20000 - 30000 raznih autoimunoloških bolesti ) želeo sam da ko god me pozove , da ga uputim , posavetujem . Ako sam rekao da je to BESPLATNO , to znači da niko ne treba da mi da ni dinar ( imam novca dovoljno) . Uvek sam voleo da pomognem , moj rad je humanog karaktera a znao sam da se dobro dobrim vraća . Meni nije potrebna nikakva reklama i iz tih razloga već godinu dana nisam prisutan u štampi i medijima . Vašm forumom sam želeo da skrenem pažnju onima koji nisu čuli za mene i da im dam sugestije šta da rade i kako da postupaju . Pošto je kao što znate , svaki čovek slika za sebe , simptomi su različiti i kontradiktorni , takođe i u ishrani ima šta je za koga predviđeno ( sve se to nalazi na detaljnim prospektima na mom usb - u ) , logično da ja ne mogu isti program preporučiti svima .
Nije tačno da ja o svojim aktivnostima pišem na svim forumima kao što reče ona gospođa , Vi ste prvi forum kojem sam pristupio što možete lako proveriti ( i poslednji a i odjaviću se danas ) .
Nisam ljut na Vas što ste me napali , vidim da imam posla sa omladinom a Vi niste krivi što Vas vaspitavaju : parovi , farma , starlete , tursko - indijski spektakli . Čovek jednostavno upija ono čime ga bombarduju . Ja inače nemam 19 godina već 48 i u moje vreme ( kad sam bio omladinac ) niko o starijima nije smeo da kaže ništa loše , to je bilo nezamislivo . Sećam se , kao da je juče bilo kad je Tito rekao " sa ovakvom omladinom , čeka nas bolja budućnost . Kako smo prošli u proteklom periodu , već znate . Ja se pitam šta ćete tek Vi uraditi ?
Mikelo je svoj " operativni rad " o meni završio nekim citatom ( verovatno Ića , odbačena ) : PROBLEM SA SVETOM JE U TOME ŠTO SU BUDALE I FANATICI SIGURNI U SEBE , A MUDRI PUNI SUMNJE .
Razumem da sam ja ta budala i fanatik a logičnim sledom Mikelo je mudar čovek koji sumnja u sebe . Međutim , pravi problem sa svetom je u tome što Mikelo i druga omladina nemaju veze sa osnovnim zakonima religije , samim tim i univerzuma - a on glasi : VERUJ U SEBE ( ne sumnjaj ) , VOLI SEBE - TAD ĆEŠ VOLETI I VEROVATI DRUGIM LJUDIMA .
Vašm forumom sam želeo da skrenem pažnju onima koji nisu čuli za mene
Postovani,ja bas i ne spadam u omladinu,moderator sam dosta dugo i vrlo lako mogu da vidim reklamu i to neprimetnu kao sto je vasa bila.Poštovani Mikelo , Brus Li i drugi koji me kritikujete , prinuđen sam da repliciram . Ja stvarno nisam siguran šta je suština foruma , ali sam siguran šta je suština svega - Rezultat . U svim oblastima : fudbalu , nauci , ekonomiji , ljubavi ... pa i u slučaju ulceroznog kolitisa . Naravno da ste pogrešili u oceni mene , jer pljuvati nekog o kome ne znaš ništa nije lepo , pogotovo kad od argumenata imate samo insinuacije i pretpostavke .