koliko...

Proslo ih je 6.
Sve sam ih zapamtio.
Bitne su bile 2, jedna je udata za nekog Italijana, profesora, zapalila odavde, a o drugoj nemam saznanja.
E ima i jedna treca, spominjem je ali nije toliko bitna. mada koji je moj spominjem onda... nju vise ne mogu da smislim, niti ocima da je vidim, zgadila mi se.

ovo ima smisla
mr darsi preferira bliznakinje , lakshe tako :lol:

- - - - - - - - - -

sramota me da kažem

dobro, nemo' se stidish , neka nula je u pitanju, pre ili posle odredjene cifre :lol:

nije samo sex u pitanju
imamo lep odnos
slazemo se i ako se on postavio kao lider neka ga
nije bezobrazan samo je stariji od mene a ja pratim i ucim
kada kazem da prikoci on prikoci
meni je bitno kakav nam je odnos

Jedna je samo mogla biti bitna, smešna strana toga je da samo sa njom zapravo ništa nisam imao, da li je kod oboje želja bila prevelika, da li nije suđeno, ne znam, ali ovo što je bilo nije bilo bitno.

Jedna je samo mogla biti bitna, smešna strana toga je da samo sa njom zapravo ništa nisam imao, da li je kod oboje želja bila prevelika, da li nije suđeno, ne znam, ali ovo što je bilo nije bilo bitno.

mozda.
ali kad shvatish da ono shto se nije desilo mozda nije ni trebalo da se desi , onda ta bitna dobija glavnu ulogu u scenariju zivota.. velichanje nechega shto se nije ostvarilo .
bitno je ono shto je sad...

bitnih jako malo,trojica,prva ljubav naravno,sadasnji dragi,i momak pre njega,sjajan sex,smisao za humor dovoljno perverzije i onaj divan osecaj sigurnosti....itd itd...
manje bitnih je bilo mozda previse hahah ali puno toga naucenog o sebi...neprocenjivo iskustvo u svakom slucaju i super zezanje.

mozda.
ali kad shvatish da ono shto se nije desilo mozda nije ni trebalo da se desi , onda ta bitna dobija glavnu ulogu u scenariju zivota.. velichanje nechega shto se nije ostvarilo .
bitno je ono shto je sad...

Ja nisam od onih šta bi bilo kad bi bilo, što je bilo bilo je, što nije ko ga je*e :D

Zato i rekoh možda bi bila, uopšte ne znači da bi... :)

Ja nisam od onih šta bi bilo kad bi bilo, što je bilo bilo je, što nije ko ga je*e :D

Zato i rekoh možda bi bila, uopšte ne znači da bi... :)

neko drugi :lol:
mnogo ti filosophirash araone :D
ovo je vrlo praktichno pitanje na koje je teshko dati odgovor koji se meni svidja jer se uglavnom sve svodi na statistiku, il statiku :lol: shto je josh gore, al niko ovde nije statichan, svi neshto negde nekako etc. bar u mashti :lol:

Back