Koliko..

slobode dajete svom partneru u vezi ili neslobode? I koliko vezu smatrate "stegama" tj preprekom za flert? Da li ako vas momak se okrene na ulici za drugom devojkom dobijete nervni napad (ali kao ja to kulirate, dok kiptite u sebi) ili se ne uzbudjujete oko toga?:mrgreen: Da li uopste imate neke granice koje postavljate sebi ili njemu/njoj?:?:

Pritisni jače sve više skače...

Kod nas vlada neoliberalizam... Što bi pi.zdio kad pogledne zgodnog lika, kad će to ionako da radi drugom prilikom... Često komentarišemo zgodne momke i devojke...

slobode dajete svom partneru u vezi ili neslobode? I koliko vezu smatrate "stegama" tj preprekom za flert? Da li ako vas momak se okrene na ulici za drugom devojkom dobijete nervni napad (ali kao ja to kulirate, dok kiptite u sebi) ili se ne uzbudjujete oko toga?:mrgreen: Da li uopste imate neke granice koje postavljate sebi ili njemu/njoj?:?:

Ne smeta mi što se okreće za devojkama na ulici(koji to muškarac ne radi-da mi ga je upoznati). Ima svu slobodu ovog sveta, izlazi sam sa svojim društvom, gde hoće, vraća se kad hoće.
Pa po-Bogu nije ovo zatvor već veza!

Bracni okovi su toliko teski!
Zato je potrebno troje da ih nose!!!!:whistling:

A vernost je uvek nekako skakljiva tema...Ako osim svog partnera covek pozeli jos nekog,to jos moze znaciti da zeli oboje.Ali ako pozeli flert,pozeli jos neke...onda ne voli nikoga...e,sad da li je ovo u kontekstu,ko zna...

ne dajem ja nikome slobodu, niti je meni neko daje...glupost, kakve stege, kakve prepreke...
kad bi mi se to počelo motati po glavi - znala bih da to uopšte nije veza, nego nešto...deseto
ne vidim ništa loše u tome da pogleda lijepu ili zgodnu djevojku na ulici...pa i ja pogledam...
i podrazumijeva se da ne bi dobacivao, ili baš blenuo za njom, ili se ponašao kao prostak i uradio bilo šta zbog čega bi meni ili toj nekoj prolaznici bilo neugodno...

sjetih se - najviše me nerviraju "frajeri" koji se ne smiju pozdraviti na ulici sa drugaricama ili poznanicama kad su u društvu svoje djevojke...:thumbdown:
isto važi i za žene, naravno...to mi je uvijek izgledalo bolesno :roll:

ne dajem ja nikome slobodu, niti je meni neko daje...glupost, kakve stege, kakve prepreke...
kad bi mi se to počelo motati po glavi - znala bih da to uopšte nije veza, nego nešto...deseto
ne vidim ništa loše u tome da pogleda lijepu ili zgodnu djevojku na ulici...pa i ja pogledam...
i podrazumijeva se da ne bi dobacivao, ili baš blenuo za njom, ili se ponašao kao prostak i uradio bilo šta zbog čega bi meni ili toj nekoj prolaznici bilo neugodno...

sjetih se - najviše me nerviraju "frajeri" koji se ne smiju pozdraviti na ulici sa drugaricama ili poznanicama kad su u društvu svoje djevojke...:thumbdown:
isto važi i za žene, naravno...to mi je uvijek izgledalo bolesno :roll:

Jeste nenormalno, priznajem..:rumenko:

Ja sam u sustini vise za slobodnu vezu... ... Recimo da sebi dozvoljavam mnooogo vise slobode, kako za flert, tako i za jos po nesto... A njemu... pa sad zavisi... kao sto rekoh obicno sam za neku slobodniju vezu, tako da i ne bi bilo ljubomore... Ali, ako je to osoba do koje mi je stvarno stalo...e to ume da bude veselo..:mrgreen:

ja nemam pojma da li se on okrece na ulici za nekim dok hodamo... mislim, morala bih da pratim gde gleda da bih to znala... a ako cu vec da pratim, mnogo je binije da pratim nadolazece bandere...ili druge nepokretne objekte u koje mogu da se spucam...

postavljam granice... granica je da ne zelim da se pored muskarca sa kojim sam osecam nesigurno u pogledu drugih zena... i ne, taj osecaj ne zavisi samo od mene. zavisi i od njegovog stava, ponasanja, osecanja... svega zajedno...

ja nemam pojma da li se on okrece na ulici za nekim dok hodamo... mislim, morala bih da pratim gde gleda da bih to znala... a ako cu vec da pratim, mnogo je binije da pratim nadolazece bandere...ili druge nepokretne objekte u koje mogu da se spucam...

postavljam granice... granica je da ne zelim da se pored muskarca sa kojim sam osecam nesigurno u pogledu drugih zena... i ne, taj osecaj ne zavisi samo od mene. zavisi i od njegovog stava, ponasanja, osecanja... svega zajedno...

Da istaknem ovo....

ima straha da cu ga izgubiti i onda tu postoji i malo ljubomore...naravno....ali, ne dozvolim da se to ispolji jer sa njegovim ponasanjem nema veze niti moja rech niti moje reakcije...ako je covek koji ostavlja utisak osobe u koju se ne moze imati poverenja, mogu ja da dubim na trepavicama, sve mi je dzabe....i tako....ako mi je neprihvatljivo njegovo ponasanje, presaberem se, donesem odluku i u skladu sa njom delam...iliti poljubi ili ostavi......

Ma koliko vecina ljudi mrzila ogranicenja i gusenja, oni u principu ne vole ni kada im je sve ili gotovo sve dozvoljeno... Uvijek mi se kao bumerang vracalo to sto kod mene sve moze i za sve imam razumijevanja...
U praksi nije dobro, ma koliko mozda izgledalo privlacno u teoriji...

Ma koliko vecina ljudi mrzila ogranicenja i gusenja, oni u principu ne vole ni kada im je sve ili gotovo sve dozvoljeno... Uvijek mi se kao bumerang vracalo to sto kod mene sve moze i za sve imam razumijevanja...
U praksi nije dobro, ma koliko mozda izgledalo privlacno u teoriji...

:ok:Pomisle da je nezainteresovan..da mu nije stalo i nastaje jurenje

Trudim se da ga ne gusim...mislim da nisam posesivna - sto ne znaci da nisam ljubomorna :nono: Neka normalna veza ne bi trebalo da predstavlja stegu, e sad prepreka za flert jeste, s druge strane ako si zadovoljan vezom i partnerom ne vidim potrebu za flertovanjem sa strane. Ne dobijem nervni napad, cesto se i ja okrenem za dobrom ribom...kad bolje razmislim mnogo cesce se okrecem za ribama nego za tipovima :think: Ima granica naravno, za oboje. Ako cemo bez ogranicenja onda smo slobodni strelci a ne u vezi. I ne postoji nista sto me vise izludjuje nego kad neko sebi daje slobodu da radi stagod mu se cefne, a mene istovremeno ogranicava, a cesto biva bas tako jer ti "slobodni" ne mogu da podnesu ukus sopstvenog leka.

brak jeste gusenje i obaveze neko se navikne neko ne :lol: neko prodaje svoju decu neko nikad ne gresi i nastavlja da zivi and so on.. ( :roll::lol: ) zato sto voli dominaciju a za sebe nije sposobna - jer od prica se ne zivi ako primarno posao ,stanovanje nije razreseno :) neko bas dugo zivi na kredit veliko dete neko :)

1.ne znam nisam imao nikad ozbiljnu vezu
2.ne smatram nista ja ...posto ja to volim ponekad ali znam dabudem veran
3.a ti kao verna aa aahah :D uvatilo te gotta ya :twisted:
4.sebi : ja nikad necu prekrsiti sporazum sve dok se ne mislim da ugrozava moje zivotne ciljeve i interese - preko toga ne treba niko da prelazi ,naravno razlaz sledi :(
moram je postovati a cim je postujem dajem joj slobodu
zelim da znam sve o njoj i sve mane da bih se nekom dao ne vrline nego mane ..nekad je subjektivno ali tome cini chovekom zar ne fullstop
njoj da me voli ovakvog kakav jesam,da ne pusi u mojoj sobi ,da mi ne pravi scene u javnosti,da je prirodna ,veruje i razume bez obzira da licemo ostati zajedno ili ne

Back