Koliko..

Poruka
15.196
slobode dajete svom partneru u vezi ili neslobode? I koliko vezu smatrate "stegama" tj preprekom za flert? Da li ako vas momak se okrene na ulici za drugom devojkom dobijete nervni napad (ali kao ja to kulirate, dok kiptite u sebi) ili se ne uzbudjujete oko toga?:mrgreen: Da li uopste imate neke granice koje postavljate sebi ili njemu/njoj?:?:

slobode dajete svom partneru u vezi ili neslobode? I koliko vezu smatrate "stegama" tj preprekom za flert? Da li ako vas momak se okrene na ulici za drugom devojkom dobijete nervni napad (ali kao ja to kulirate, dok kiptite u sebi) ili se ne uzbudjujete oko toga?:mrgreen: Da li uopste imate neke granice koje postavljate sebi ili njemu/njoj?:?:

Chekaj prvo da dobijem vezu, pa cu da ti kazem :plez: Bezveze :) Ma ne, kakve granice. Sloboda. Turbo Injection. Freeeeeeeeeeedom! YEAH!

Dobra tema. Ja sam ranije bila ljubomorna, ali me to osećanje s vremenom prošlo pošto sam skapirala da tako samo škodim sebi i nikom drugom. A pošto mnogo volem sebe, ja sam si pomogla i prestala da otkidam na sitnice i gluposti.
Ne može da ide gradom vezanih očiju, bwe, ima mnogo dobrih riba, a i ja zvernjam u frajere, što da ne? :P

Shvatam da veza ne znaci i verovatno ne treba da znaci da su partneri slepi za druge osobe, pogotovo u mladjim godinama. Tu se pre radi o postovanju. Ako setam s deckom, a on se okrene za drugom devojkom, meni ce to zasmetati jer je to uradio preda mnom dok ostali gledaju. Isto tako bi se on neprijatno osecao da uradim nesto slicno. U svakom slucaju, pretpostavljam da svi volimo flert i da je on bezazlen u odsustvu partnera ukoliko nema pretenziju ka prerastanju u nesto vise...

pa kad se okrene za nekom,nije bas da kipim,ali nije mi najprijatnije(mada kada sam ja pored njega,ne okrece se vec gleda dok ta ide ka nama).....al sta ce,ima ochi,sta sad.....i ja tako ponekad bacim pogled :rumenko:
ali flert i gledanje nekoga na ulici nisu isto.....

Moj mish i ja se okrecemo zajedno ali SAMO za bash dobrim ribama....a kad prodje neki frajer,glava mi se malo ukoci ali kad je otkocim....znam koju bombu imam pored sebe!!!!!lpS----------dA NEMA LJUBOMORE,NEBI BILO NI ISKRENE LJUBAVI(OSIM AKO SE NE RADI O BOLESNOJ LJUBOMORI.....ONDA JE VEC POTREBNA NEKA USTANOVA):mrgreen:

Shvatam da veza ne znaci i verovatno ne treba da znaci da su partneri slepi za druge osobe, pogotovo u mladjim godinama. Tu se pre radi o postovanju. Ako setam s deckom, a on se okrene za drugom devojkom, meni ce to zasmetati jer je to uradio preda mnom dok ostali gledaju. Isto tako bi se on neprijatno osecao da uradim nesto slicno. U svakom slucaju, pretpostavljam da svi volimo flert i da je on bezazlen u odsustvu partnera ukoliko nema pretenziju ka prerastanju u nesto vise...

e tako...

ti se smejes a nisi ni svestan koliko bolida i degenerika ima koji tuku i maltretiraju devojke zbog mnogo manjih 'prestupa'....nazalost......:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Pa nisu krive te siledzije toliko koliko devojke bolidi koje ostaju sa njima i pored batina. Na zalost, ima i glupacha koje se jednostavno primaju na to da ih mu$karac maltretira. De$avalo se da ljudi poku$aju da 'odbrane' ribu i da ih ona iznapu$ava $to se me$aju. Ma takve i treba da budu bivene kad su bezmozga$ice. Najgore prolaze one koje se lozhe na zhestoke momke i psihice sa oruzjem pa sutra kad pozele da raskinu neretko dobiju metak ili pretnje

pa normalno je da pogleda nekad nesto....pa ljudi smo...dobro bas ono okretanje to ne...to je cak sta vise nepristojno...izrazave nepostovanje...al moze da baci pogleda dok ide ka nama ta doticna fam fatal....:rotf:

nisam dozivljavala da se u mom prisustvu bas okrece i zvernja...ali da ponekad baci pogled...pa sto da ne...pa i ja to radim...

e sad flettovanje je kako rece moja drugarica mica nesto tooootalno drugo....to kad bih videla letelo bi perje....al na srecu nisam videla....

kazem vam sve je do postovanja.....
i do dobrog vida;)

kako ono: sta kaze zemunac kad nece da mu se upali auto...pa ispostuj me!!...ima istine...;):rotf:

Dobro je da svako ima kocnicu..ali vrlo lako prokliza:ok:

Zasto ljudi u vezi vole da sami sebi postave okove i vrate se u vreme robovlasnickog drustva?Nije dobro preterivati ni u cemu-pa ni u ljubomori jer svako preterivanje predstavlja jedan vid patologije...A sloboda je kategorija koja nema cenu...Takodje,ako neko zeli da flertuje ili na taj nacin hrani svoj ego-slobodno,ali ako to radi prostacki onda podhitno menjajte pertnera,jer sve sto neko radi u zivotu trebalo bi da radi sa stilom i da ostane dosledan sebi;)

Ne znam, mislim da ne pravim ljuborne scene ili nesto slicno. Trenutno nemam partnera, ali kad sam sa istim, ne okrecem se za drugim djevojkama (izuzev ako je u pitanju nesvakidasnja bomba:lol:)

Nikoga ne ograničavam. Ali kako se ponaša prema meni tako ću i ja prema njemu. Ako me voli onda ne bi trebalo sam da želi da flertuje i ko zna šta radi. Ako ja vidim da flertuje ili se okreće, ne reagujem, ali ga u svojoj glavi i srcu spuštam na niži nivo od onog na kome je do tada bio. To tumačim kao nedostatak ljubavi. nisam do sada bila u decenijskim vezama, pa da "opraštam" takva neverstva. Možda se to može drugačije posmatrati kada su dvoje sto godina zajedno. Ali ako je reč o mesecima ili ispod osam godina (kažu da je 7-8 gdina neki period krize), onda je nedostatak ljubavi i ne tretiram drugačije.
Dakle, kuliram spolja, ali u sebi pravim rezove. Ima granica naravno, ali mislim da one nisu konvencionalne, već stvorene emocijama - ljubav, poštovanje, odanost. Mislim da svi koji vole nekoga moraju da imaju kočnice koje im ta osećanja stvaraju. Takos e ja ponašam i tako i očekujem od onih koje volim.

Drugi mushkarci ne smeju da vide lice moje zene i ne smeju da razgovaraju sa njom a ni ona sa njima.Njeno je mesto u kuci,pored dece.Njen je zadatak da gaji decu,sluzi mene i moje roditelje i da me seksualno zadovoljava.Ne sme se vidjati sa drugim zenama da ne bi potpala po losh uticaj.Ne sme da gleda Pink televiziju jer je tamo sve golotinja.ne sme da cita nikakve chasopise iz istih razloga i ne sme da se mesha u stvari koje nisu njen posao a to je sve sem spremanja ruchka i gajenja dece.
Shto se ostalog tiche,veoma sam liberalan....:super:

Уопште не размишљам о тим стварима и не оптерећујем се тиме.

Нисам ја ничији затворски кључар да му одређујем дозу слободе, а не бих волела ни да мене неко тако третира.

Границе су унутрашње, а њих чине наше међусобно поштовање, љубав, привлачење...

.....mnogo sam tolerantan u zadnje vreme da mislim da mi to nije dobro ,jer se suprotna polovina uvek postavi tako da misli da mi je svejedno i da sam nezainteresovan za nju ako ne pravim scene ..............tja. zene ,ako pravish scene onda si problematichan ako ne pravish onda nisi zainteresovan ...............:dash::dontunderstand:

Back