Koliko zena sa decom, ili trudna skracuje vojni rok?

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NEMA NISTA OD TOGA STO TI JE ILI CE BITI ZENA ILI DEVOJKA TRUDNA , NEMA VISE SKRACIVANJA KAO PRE VOJNOG ROKA NA 1 MESEC DANA ZBOG TIH STVARI, VOJSKA JE PO NOVOM 6 MESECI I 9 ZA CIVILNO, PA VALJDA TO MOZETE DA IZDRZITE .... KAKO JE BILO ONIMA STO SU SLUZILI PO 2 GODINE ILI CAK 3 GODINE U MORNARICI, I DO SKORO 12 MESECI !!!! SACEKAJ JOS MALO I BICE SVE PROFESIONALNA VOJSKA NECE BITI POTREBNE ZA SLUZENJEM VOJNOG ROKA , POZDRAV SVIMA !!!!

whitenicky:
NEMA NISTA OD TOGA STO TI JE ILI CE BITI ZENA ILI DEVOJKA TRUDNA , NEMA VISE SKRACIVANJA KAO PRE VOJNOG ROKA NA 1 MESEC DANA ZBOG TIH STVARI, VOJSKA JE PO NOVOM 6 MESECI I 9 ZA CIVILNO, PA VALJDA TO MOZETE DA IZDRZITE .... KAKO JE BILO ONIMA STO SU SLUZILI PO 2 GODINE ILI CAK 3 GODINE U MORNARICI, I DO SKORO 12 MESECI !!!! SACEKAJ JOS MALO I BICE SVE PROFESIONALNA VOJSKA NECE BITI POTREBNE ZA SLUZENJEM VOJNOG ROKA , POZDRAV SVIMA !!!!

Mani me se sad tih fazona... To 2-3 godine je nakda bilo i ne mozemo porediti to i ovo vreme. A profesionalan vojska nece jos skoro, ali ko sto kazes nije sad ni tako puno 9 ili 6...

Ali mislim da bi mogao da bar iskljucis Caps Lock, nemoj me shvatiti pogresno, to su nepisana pravila, ispadne da stalno vices. :wink:

Aleksej_BASO:
Mani me se sad tih fazona... To 2-3 godine je nakda bilo i ne mozemo porediti to i ovo vreme. A profesionalan vojska nece jos skoro, ali ko sto kazes nije sad ni tako puno 9 ili 6...

Ali mislim da bi mogao da bar iskljucis Caps Lock, nemoj me shvatiti pogresno, to su nepisana pravila, ispadne da stalno vices. :wink:

Caps Lock NE VOLIM DA ISKLJUCUJEM , I OVAKO BOLJE PROCITAS ONO STO TI ZELIM RECI ..... A JA SAM TAJ KOJI TI MOZE RECI STA JE PUNO STA NIJE JEL TO MI JE PROFESIJA .... TAKO DA TI O VOJSCI MOGU PRICATI OD JUTRA DO SUTRA... A TI SI POSTAVIO PITANJE JA SAM TI ODGOVORIO ... A NA TEBI JE DA ODLUCIS STA HOCES I STA ZELIS !!! Ja sam ti samo pomogao u vezi tvog pitanja, ODGOVOR SI DOBIO U POTPUNOSTI .... POZDRAV !!!!
PROMENIO SAM AVATARA TAKO DA ZNAS KO TI SE JAVLJA !!! ALI VIDIS VEC PO VELIKIM SLOVIMA !!!!

whitenicky:
Caps Lock NE VOLIM DA ISKLJUCUJEM , I OVAKO BOLJE PROCITAS ONO STO TI ZELIM RECI ..... A JA SAM TAJ KOJI TI MOZE RECI STA JE PUNO STA NIJE JER TO MI JE PROFESIJA .... TAKO DA TI O VOJSCI MOGU PRICATI OD JUTRA DO SUTRA... A TI SI POSTAVIO PITANJE JA SAM TI ODGOVORIO ... A NA TEBI JE DA ODLUCIS STA HOCES I STA ZELIS !!! Ja sam ti samo pomogao u vezi tvog pitanja, ODGOVOR SI DOBIO U POTPUNOSTI .... POZDRAV !!!!
PROMENIO SAM AVATARA TAKO DA ZNAS KO TI SE JAVLJA !!! ALI VIDIS VEC PO VELIKIM SLOVIMA !!!!

Ma OK, ali ako stalno vices (u ovom vidu komunikacije Caps Lock se smatra vikanjem...) posle nekog vremena ce ljudi prestati da te citaju... A na nekim forumima cak ovakav nacin pisanja nije dozvoljen....

Slicno kao ljudi koji stalno bolduju...

Ma znam ja ko mi se javlja, po nadimku, nisam tako krtatkog pamcenja.

E sad, da li MENI nesto puno ili nije, to mogu da kazem samo JA. Meni je puno i 3 meseca, ali kad se mora nije tesko ni 6.

Kakva ti je to profesija? Jesi sa akademije ili si ostao pri vojsci...?

Back