mshone
Aktivan član
- Poruka
- 1.396
idemo dalje, vazno da se vrti!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
whitenicky:NEMA NISTA OD TOGA STO TI JE ILI CE BITI ZENA ILI DEVOJKA TRUDNA , NEMA VISE SKRACIVANJA KAO PRE VOJNOG ROKA NA 1 MESEC DANA ZBOG TIH STVARI, VOJSKA JE PO NOVOM 6 MESECI I 9 ZA CIVILNO, PA VALJDA TO MOZETE DA IZDRZITE .... KAKO JE BILO ONIMA STO SU SLUZILI PO 2 GODINE ILI CAK 3 GODINE U MORNARICI, I DO SKORO 12 MESECI !!!! SACEKAJ JOS MALO I BICE SVE PROFESIONALNA VOJSKA NECE BITI POTREBNE ZA SLUZENJEM VOJNOG ROKA , POZDRAV SVIMA !!!!
Aleksej_BASO:Mani me se sad tih fazona... To 2-3 godine je nakda bilo i ne mozemo porediti to i ovo vreme. A profesionalan vojska nece jos skoro, ali ko sto kazes nije sad ni tako puno 9 ili 6...
Ali mislim da bi mogao da bar iskljucis Caps Lock, nemoj me shvatiti pogresno, to su nepisana pravila, ispadne da stalno vices. :wink:
whitenicky:Caps Lock NE VOLIM DA ISKLJUCUJEM , I OVAKO BOLJE PROCITAS ONO STO TI ZELIM RECI ..... A JA SAM TAJ KOJI TI MOZE RECI STA JE PUNO STA NIJE JER TO MI JE PROFESIJA .... TAKO DA TI O VOJSCI MOGU PRICATI OD JUTRA DO SUTRA... A TI SI POSTAVIO PITANJE JA SAM TI ODGOVORIO ... A NA TEBI JE DA ODLUCIS STA HOCES I STA ZELIS !!! Ja sam ti samo pomogao u vezi tvog pitanja, ODGOVOR SI DOBIO U POTPUNOSTI .... POZDRAV !!!!
PROMENIO SAM AVATARA TAKO DA ZNAS KO TI SE JAVLJA !!! ALI VIDIS VEC PO VELIKIM SLOVIMA !!!!
seljober:ubi se pa neces morati u vojsku uopste,a i daces svoj doprinos na njenom unistenju![]()