koliko zena pre vas je ok?

Msm..Kad vam muskarac kaže da je bio sa zenama i pre vas, do koje brojke vam je okej..A preko koje baš i nije..?:rotf:
Kad pocinju da vam drhte noge da vam se znoje dlanovi,kad pocinjete da ih pratite na fesju,forumu,kad pocnjete da im otvarate poruke,da se skrivate iza zbuna sa perikom a la Disko Stju:lol:
Jel pomislite da je izgubio vrednost u vasim ocima ili ste bezali sa matisa pa vam je svejedno...?
Da li vam je bitno dal je paran ili neparan broj,dal je trinestica,i kako su planete bile poredjane u trenutku kad se spandjavao...
Jel mozete da im oprostite sto im niste druga ili treca(al i to je vec previse) i kako mozete da zivite sa tim saznanjem?:lol:

Muškarci i žene moraju imati neka predbračna iskustva da ne bi dolazili u iskušenja da ta iskustva stiču pošto potpišu venčani list.
Važno je koliko su mu trajale veze, kakvog su karaktera bile, pa i zašto su okončane.

ma kaki, odma krene zezanja aaa znaci mogu da varam pa sto ne kazes :rotf:
kad je neko normalan bre nema sta da ode, te nase drugarice su ostale u 18 veku, njihov problem
ja sam suvise surovo realni cinik da gledam na zivot tako curkasto ko one
te takve nikad na tesiranje nisu isle....njihov problem
ja sam sertifikovana zenska :malav: samo jos da ne prodjem ko muja iz vica :lol:

- - - - - - - - - -

evo evo vracamo temu
od 10 pa na vise, jel moze tako :lol:

- - - - - - - - - -

ajde bre seljanke
ja sam nevina isla kod ginekologa, a kamo li kad sam postala seksualno aktivna, sa ginekologom sam na de si sta se radi sta ima novo
te seljacke fazone vidimo gin jednom u 5 god ili redje ja bih tukla

Ne bih ih baš tukla, nego ima neka fora za tetanus i revakcine, valjda oni koji se ne jave da prime revakcine posle ne mogu da dobiju tetanus na račun fonda... e pa nešto slično i za seksualno aktivne i seksualno neaktivne koje ne idu kod ginekologa...
I da, sve žene koje imaju "svog" doktora/doktorku su na ćao, zdravo, šta ima... vidjamo se bar dva puta godišnje (redovne kontrole su na 6 meseci i boleštine raznorazne uopšte ne biraju da li apstinirate ili ne. Najmladja pacijentikinja moje doktorke sa rakom jajnika imala je 11 godina, al vi slobodno nemojte da navraćate tamo, da ne pomisle da ko zna šta radite) :think:

- - - - - - - - - -

I preturanje po prošlosti. :lol:
Neka nađe nekog kog isto to loži. :D

Upravo!
Prebrojavanje partnera čak i medju ljubavnicima smatram ekstremno nepristojnim... pri tom pitanje je i besmisleno, zato što svako može da lupi koju god brojku poželi kako bi ostavio odgovarajući dojam

I preturanje po prošlosti. :lol:
Neka nađe nekog kog isto to loži. :D

Ne znam šta ste do sada pisale, pa se došlo do ovog komentara, ali ne vidim ništa loše u tome da partneri pričaju o prošlosti.
Ne da bi kukali nad njom, ne da bi se hvalili, ne da bi pravili jedno drugog ljubomornim, već da bi se videlo šta je bio kvalietet neke veze, a šta mana, gde smo grešili, ili su drugi grešili u vezama.

Iskustva su važna da bi se razumelo kako smo se razvijali i stigli do tog umeća života u dvoje.

Ne znam šta ste do sada pisale, pa se došlo do ovog komentara, ali ne vidim ništa loše u tome da partneri pričaju o prošlosti.
Ne da bi kukali nad njom, ne da bi se hvalili, ne da bi pravili jedno drugog ljubomornim, već da bi se videlo šta je bio kvalietet neke veze, a šta mana, gde smo grešili, ili su drugi grešili u vezama.

Iskustva su važna da bi se razumelo kako smo se razvijali i stigli do tog umeća života u dvoje.

Ne bežiš od tema o prošlosti, samo ne praviš od tih tema krucijalne koja će ti pomoći da svrstaš nekog u kategorije, jer bez tih informacija nemaš za šta da se uhvatiš.
Niti želim da mi priče o prethodnim vezama truju trenutnu. Znači bez preteranog zadržavanja na tim analizama, ono što je bitno samo ispliva.
A preterano bavljenje tuđom prošlosti mi je uvek diskutabilno, uvek u pozadini nesigurnost, pa ko se kako nosi sa njom.

- - - - - - - - - -

Mozete da podelite s nekim polni organ, slinu, dusu, a ne mozete pisljive brojeve, mobilni i kompjuter....

- - - - - - - - - -

Smesno...

Pa vidiš, nemam problem sa telefonima, nalozima lozinkama, sve je na izvolte. Ali sa prebrajanjem i mahanjem brojem imam. Neukusno u najmanju ruku.

pricala sam o tome da neke ljude i zene lozi da im partneri pricaju kako su natachinjali bivshe ili su natachinjane od bivsih. znaci dok ti veselo pricas o svom bivsem, novom se dize. i to mi je normalnije, nego nekome preturati po proslosti radi zadovoljenja drugih potreba.

Mozete da podelite s nekim polni organ, slinu, dusu, a ne mozete pisljive brojeve, mobilni i kompjuter....

- - - - - - - - - -

Smesno...

Poenta je kako se dolazi do te price ako je nekom dosadno ili se sprda i sl onda ok,a kad ljudi pocnu da mere i kalkulisu jel jelte bitno je balkanskom piletu da je zence nedodirnuto bla bla truc truc to vec nije u rejonu zdravog razmisljanja...
Kao sto je bitan razlog upustanja u veze,tako je i bitan razlog pokretanja razgovora...Brojevi i kalkulisanja su za matematicare koji mnogo kake..

Ne bežiš od tema o prošlosti, samo ne praviš od tih tema krucijalne koja će ti pomoći da svrstaš nekog u kategorije, jer bez tih informacija nemaš za šta da se uhvatiš.
Niti želim da mi priče o prethodnim vezama truju trenutnu. Znači bez preteranog zadržavanja na tim analizama, ono što je bitno samo ispliva.
A preterano bavljenje tuđom prošlosti mi je uvek diskutabilno, uvek u pozadini nesigurnost, pa ko se kako nosi sa njom.

- - - - - - - - - -

Pa vidiš, nemam problem sa telefonima, nalozima lozinkama, sve je na izvolte. Ali sa prebrajanjem i mahanjem brojem imam. Neukusno u najmanju ruku.

Ne treba čovek da kopa, nego da sluša.
Neki muškarci pričaju o bivšim ljubavima i da ih ne pitaš.
Po načinu na koji pričaju o tome, možeš da znaš jesu li ih voleli, cenili, jesu li bili muškarci ili ljige.

ta ko je danas siguran i samopouzdan? Niko.
Svi su isprogramirani bajkama, batinama pa cmakanjima od strane rodtielja još..
pa onda i sva ta kokakola i pomfrit..

ja verujem da će doći vreme kad će genetski inženjering da unapred odredi savršene parove, koji će biti nevini, koji će se spojiti i ceo život razbijati od seksa, sve do smrti bez ikakve ideje i pomisli da im treba drugi partner.

I ne samo to, nego će priče o tome da su ljudi nekada imali po više partnera da slušaju sa nevericom i misliće da su one deo neke zavere.

Neukusno je kad se neko stidi sopstvenog zivota i svojih izbora i sve to zeli da zamaskira jeftinom samoodbranom..
Ako neko ima problem sa iznesenim brojem, uvek moze da izadje na vrata ili iskoci kroz prozor...a ako neko meri, kalkulise, nabija vam to na nos, a vi to dozvoljavate ili jos gore nalazite samo takve....

...pa missim, ding dong!

1306866467_jumping_out_the_window.gif

Ne treba čovek da kopa, nego da sluša.
Neki muškarci pričaju o bivšim ljubavima i da ih ne pitaš.
Po načinu na koji pričaju o tome, možeš da znaš jesu li ih voleli, cenili, jesu li bili muškarci ili ljige.

Tu i leži paradoks. Ako reši da bude iskren i kaže nešto što mu ne ide u korist rizikuje da devojka koja ga sluša klimne glavom saosećajno, a u glavi napravljena distanca sa kojom će godinama morati da se bori ili da odmah odustane.
Na drugoj strani, narcisi i retoričari o sebi iskusno sve najlepše.
Priče ne znače ništa, tamo gde proradi nesvesno tu se vidi ono što je bitno. Ako mi neko znači tu mi je van pameti da povremene izlete iskrenosti ocenjujem i karakterišem.

- - - - - - - - - -

Neukusno je kad se neko stidi sopstvenog zivota i svojih izbora i sve to zeli da zamaskira jeftinom samoodbranom..
Ako neko ima problem sa iznesenim brojem, uvek moze da izadje na vrata ili iskoci kroz prozor...a ako neko meri, kalkulise, nabija vam to na nos, a vi to dozvoljavate ili jos gore nalazite samo takve....

...pa missim, ding dong!

Pa da onda sledeći put priložimo kratku biografiju i da tražimo isto za uzvrat? Da bi dokazali kako se ponosimo životnim izborima jer je to mnogo bitno, uzgred bude i stranputica kao i svaki drugi ego trip jer navede na mnoga doterivanja biografije.

i za ovu temu imam pesmicu...:D

- - - - - - - - - -

Tu i leži paradoks. Ako reši da bude iskren i kaže nešto što mu ne ide u korist rizikuje da devojka koja ga sluša klimne glavom saosećajno, a u glavi napravljena distanca sa kojom će godinama morati da se bori ili da odmah odustane.
Na drugoj strani, narcisi i retoričari o sebi iskusno sve najlepše.
Priče ne znače ništa, tamo gde proradi nesvesno tu se vidi ono što je bitno. Ako mi neko znači tu mi je van pameti da povremene izlete iskrenosti ocenjujem i karakterišem.

- - - - - - - - - -

Pa da onda sledeći put priložimo kratku biografiju i da tražimo isto za uzvrat? Da bi dokazali kako se ponosimo životnim izborima jer je to mnogo bitno, uzgred bude i stranputica kao i svaki drugi ego trip jer navede na mnoga doterivanja biografije.

uostalom ko bas nikada nije bio dzukela, dripac i ljigavstina najgora? :lol:

- - - - - - - - - -

nemam toliko zivota da bih bila toliko moralna. :lol:

Znam da si ironična, ali meni je to bez veze.Sta je bilo izmdju dvoje ljudi znaju sammo oni, a svako pljuvanje po bivšim parterima u bilo koje svrhe minje degutantno. U par rečenica može šta nije moglo i to je to. A ova tema me je podsetila na devojku dobrog druga koja je komentarisala njegovu bivšu ( koju u životu nije srela) kako je bila isuviše sebična i samoživa, Važi.

Znam da si ironična, ali meni je to bez veze.Sta je bilo izmdju dvoje ljudi znaju sammo oni, a svako pljuvanje po bivšim parterima u bilo koje svrhe minje degutantno. U par rečenica može šta nije moglo i to je to. A ova tema me je podsetila na devojku dobrog druga koja je komentarisala njegovu bivšu ( koju u životu nije srela) kako je bila isuviše sebična i samoživa, Važi.

Ma ljudi manipulišu pričama o svojoj prošlosti. Tačno tipkaju dugmiće kod trenutnog partnera po potrebi. Ono što je bitno, što je iskreno to se vidi jer nema pretencioznosti.

Back