koliko zena pre vas je ok?

meni drugarice rekle, kad vec nismo bile nevine, da je to sramota da se kaze i da cu tako svakog oterati...ja reko ok, bolje neka ode on odmah.

jos samo da pocnem da vodam po labaratorijama i to bi bilo to. :lol:

ma kaki, odma krene zezanja aaa znaci mogu da varam pa sto ne kazes :rotf:
kad je neko normalan bre nema sta da ode, te nase drugarice su ostale u 18 veku, njihov problem
ja sam suvise surovo realni cinik da gledam na zivot tako curkasto ko one
te takve nikad na tesiranje nisu isle....njihov problem
ja sam sertifikovana zenska :malav: samo jos da ne prodjem ko muja iz vica :lol:

- - - - - - - - - -

Moj naklon:hvala::lol:

- - - - - - - - - -

Totalno smo unistili ovu temu... :lol:

- - - - - - - - - -

Dakle tema je koliko je potrebno riba da je imao da bi bio iskusan i drustveno koristan?:zper::lol:

evo evo vracamo temu
od 10 pa na vise, jel moze tako :lol:

- - - - - - - - - -

ad bi ja da budem drustveno korisnai da kaze da bi i zene koje dugo nisu bileu vezi isto trebale da idu kod ginosa iz milion razloga:)Ako meneko poslusa i seti se da svrati jos bolje...

ajde bre seljanke
ja sam nevina isla kod ginekologa, a kamo li kad sam postala seksualno aktivna, sa ginekologom sam na de si sta se radi sta ima novo
te seljacke fazone vidimo gin jednom u 5 god ili redje ja bih tukla

ma kaki, odma krene zezanja aaa znaci mogu da varam pa sto ne kazes :rotf:
kad je neko normalan bre nema sta da ode, te nase drugarice su ostale u 18 veku, njihov problem
ja sam suvise surovo realni cinik da gledam na zivot tako curkasto ko one
te takve nikad na tesiranje nisu isle....njihov problem
ja sam sertifikovana zenska :malav: samo jos da ne prodjem ko muja iz vica :lol:

- - - - - - - - - -

evo evo vracamo temu
od 10 pa na vise, jel moze tako :lol:

- - - - - - - - - -

ajde bre seljanke
ja sam nevina isla kod ginekologa, a kamo li kad sam postala seksualno aktivna, sa ginekologom sam na de si sta se radi sta ima novo
te seljacke fazone vidimo gin jednom u 5 god ili redje ja bih tukla

I ja bi,tako mi jedna zena u cekaonici pricala kako nije bila ihahaj i sva sija od srece kako je to bajno i sjano..Znaci :batina:

- - - - - - - - - -

pa i kombinacije i veze i kres na jedno vece....ukupan skor bre :rtfm:
:lol:
mada ovi iskusni tesko mogu da prebroje sve, veza se secaju ....a kombinacija ili onih kres na jedno vece tesko da mogu da izbroje sve :lol:

Kombinacije=dve ribe il vise u isto vreme :rotf: nisi meskontala :lol:

- - - - - - - - - -

AJ PA :lakunoc:

I ja bi,tako mi jedna zena u cekaonici pricala kako nije bila ihahaj i sva sija od srece kako je to bajno i sjano..Znaci :batina:

- - - - - - - - - -

Kombinacije=dve ribe il vise u isto vreme :rotf: nisi meskontala :lol:

aha trojke, bilo je i toga :malav: ne kod mene na zalost :rotf:
pa trojka je dve muve jednim udarcem, racunam mu odma 2 poena :lol:

kad smo kod bakterija i mog i zlozikinog tripa, ja bih probla tu cuvenu trojku al ne mogu da skontam kako da izbegnem razmenu bakterija :rotf:

Msm..Kad vam muskarac kaže da je bio sa zenama i pre vas, do koje brojke vam je okej..A preko koje baš i nije..?:rotf:
Kad pocinju da vam drhte noge da vam se znoje dlanovi,kad pocinjete da ih pratite na fesju,forumu,kad pocnjete da im otvarate poruke,da se skrivate iza zbuna sa perikom a la Disko Stju:lol:
Jel pomislite da je izgubio vrednost u vasim ocima ili ste bezali sa matisa pa vam je svejedno...?
Da li vam je bitno dal je paran ili neparan broj,dal je trinestica,i kako su planete bile poredjane u trenutku kad se spandjavao...
Jel mozete da im oprostite sto im niste druga ili treca(al i to je vec previse) i kako mozete da zivite sa tim saznanjem?:lol:

Predpostavljam sto vise. Te brojke se kod zena i muskaraca gledaju obrnuto proporcionalno. A opet sa druge strane, mnogo je teze muskarcima naci zenu za seks nego zenama muskarca. Sto je sve tako komplikovano?

Msm..Kad vam muskarac kaže da je bio sa zenama i pre vas, do koje brojke vam je okej..A preko koje baš i nije..?:rotf:
Kad pocinju da vam drhte noge da vam se znoje dlanovi,kad pocinjete da ih pratite na fesju,forumu,kad pocnjete da im otvarate poruke,da se skrivate iza zbuna sa perikom a la Disko Stju:lol:
Jel pomislite da je izgubio vrednost u vasim ocima ili ste bezali sa matisa pa vam je svejedno...?
Da li vam je bitno dal je paran ili neparan broj,dal je trinestica,i kako su planete bile poredjane u trenutku kad se spandjavao...
Jel mozete da im oprostite sto im niste druga ili treca(al i to je vec previse) i kako mozete da zivite sa tim saznanjem?:lol:

da se na jednoj naucio tretmanu sigurno moze

Muskarac mora da bude formalno nevin! ovi istroseni prepustam zenama kojima to ne smeta :heart:

pa to se podrazumeva, i ako je nevin i ako je pastuv sa 50 pre tebe ostaje paznja i empatija, ne znam sto se vatas za to
al ovde je tema o iskustvu, a taj tvoj sa tri ga nema

sta ce mi onaj koga ni jedna nece, ili on ima problem pa ni jednu nece
sta kao nabije 40 banke u guzicu i imao 3 seks partnera u zivotu, mante me molim te :lol:
to moze da bude cifra ako pricamo o klincima od 20

al si se nalupetala, naravno da 3 partnera moze da bude dovoljno iskustva, mozda su dugorocne veze bile u pitanju
ne mora da pregazi bataljon da bi znao kako se to radi

Četiri i po!

nenambrte...

ia dasam žena ida treamupušim..a da znam damue kerec bijo u koznakoko dupeta..msm ..

latest

Šta cifra treba da kaže, ako ne vidiš u odnosu prema tebi sve što te zanima.
Tačno u ovim godinama kad bi neko potegao pitanje broja značilo bi da treba da bežiš glavom bez obzira. Aj kad si klinac, pa ne znaš da odvojiš bitno od nebitnog.

Back