- Poruka
- 122.160
pa bas ti ebacki virtuozi mogu biti domacini koje kakvim bakterijama i virusima.![]()
ma kondom resava te probleme
a kad krenes zbiljno ide u varikinu i iskuvavanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa bas ti ebacki virtuozi mogu biti domacini koje kakvim bakterijama i virusima.![]()

Furas zastitu,kad neces zastitu ili ako si na pilulama,ili ibez obzira na sve to ako osh odpocetka dabudes sigurna,lepo mu kazes sreco osh da naskaces mrs do laba.On sveto sto osh odradi za pet minuta,i cao zdravo,..A usput ga lepo zamolis da ako te ikadprevari koristi zastitu..Realno to ti je jedina situacija koju ne mozes da iskontrolies,i moz da senadas da ako dodje do toga da ce se setiti da ga obuce i ususka
![]()

Izblanširati ga kroz vrelu vodu par puta i potopiti u morfalin![]()

Ma valjda što kurton može da bude i karakterna osobinazašto kažeš kondom a misliš na kurton?
ma kondom resava te probleme
a kad krenes zbiljno ide u varikinu i iskuvavanje![]()

Iza sedam brava , da se ne švaleriše tako čist, dezifenkovan i mirišljavu teglu pa za zimnicu u podrumu.![]()

Iza sedam brava , da se ne švaleriše tako čist, dezifenkovan i mirišljav![]()

vis u pravu je lija....bolje da ne znam koliko ih je bilo pre i gde je sve prethodno bio.![]()

krese muja fatu i kaze mu fata - jel mujo ti bese imas potvrdu za hiv negativan
kaze mujo da
- e pa pocepaj je
![]()
Najbolje sretstvo, za kontrasepciju i protiv začeća:ja mislim da je najbolje da svi predjemo na temu platonska ljubav, sto je sigurno sigurno je![]()

![]()
Kreše Mujo Fatu i pta je , koliko si ih imala pre mene?
Ova ne odgovara 10min
Muja će opet oćeš li mi rećo ili ne?
Ne prekidaj me bolan dok brojim, brecnu se Fata
- - - - - - - - - -
Najbolje sretstvo, za kontrasepciju i protiv začeća:
NEMOŽE I NEĆUuuuuuuu !!!!!!![]()

Furas zastitu,kad neces zastitu ili ako si na pilulama,ili ibez obzira na sve to ako osh odpocetka dabudes sigurna,lepo mu kazes sreco osh da naskaces mrs do laba.On sveto sto osh odradi za pet minuta,i cao zdravo,..A usput ga lepo zamolis da ako te ikadprevari koristi zastitu..Realno to ti je jedina situacija koju ne mozes da iskontrolies,i moz da senadas da ako dodje do toga da ce se setiti da ga obuce i ususka
![]()

apotekarski sex..
eto kako nam farmakomafija sjeba stras' ..
- - - - - - - - - -
izgleda da su dildo i gumene lutke ipak zakon..
To bold nije sprdnja vec po mogustvu neka napmena koja moze a i ne mora se ureze u pamcenje istog...Ako se seti jos bolje..

To bold nije sprdnja vec po mogustvu neka napmena koja moze a i ne mora se ureze u pamcenje istog...Ako se seti jos bolje..

![]()
![]()
- - - - - - - - - -
a ti mozes da budes strastan dok ti kroz glavu prolecu polne bolesti, onako po redu ko na svecanom rucku?
To kad sam cula pala sam na pod
Tako da muska glava mnogo ne razmislja bas..Njima je upisano da oplode sto vise zenki sto vise puta
,a nama da nadjemo naboljeg muzjaka,koliko smo odmakli od unutrasnje zivotinje pokazuje ti dotican primer
ja se i ne zezam..to je stvar koju sma i rekla.![]()

ja se i ne zezam..to je stvar koju sma i rekla.![]()

Pricali mi sokoro za lika koji se heftao sa ribom i pokupio neke problemcice,pa se onda lecio al je usput nastavio da je krese samo sa zastitomTo kad sam cula pala sam na pod
Tako da muska glava mnogo ne razmislja bas..Njima je upisano da oplode sto vise zenki sto vise puta
,a nama da nadjemo naboljeg muzjaka,koliko smo odmakli od unutrasnje zivotinje pokazuje ti dotican primer
![]()

ja bez zajebavanja to kazem, ja ne mogu znati dal si prevario, osim ako ne otkrijem kasnije jelte, ali ti se seti stavi kondom
pa kad te otkrijem da to ne bude preko lab testova, jer tad ima te odrobijam
nemam ja problem da tako nesto kazem partneru....jedno je prevara a sasvim je drugo da me ubijes nekom boljkom
dokle god sam negativna znaci da slusa savet
![]()
Ako meneko poslusa i seti se da svrati jos bolje...
kad smo bile klinke nevine, i ja pricam sa drugaricom i kazem joj kako cu ja to svakom som partneru reci, ona se smejala kaze lupetas ko ima muda da to kaze
svakom sam rekla![]()