- Poruka
- 122.160
nema veze sa tim
znači tri
šta će mi neko ko je imao deset pre mene ili ne daj bože više
a sta zna onaj sa tri, taj ako te dovede do visestrukog orgazma ja castim ceo forum hbt

cuj tri
sta da radim sa njim, da idemo u bioskop 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema veze sa tim
znači tri
šta će mi neko ko je imao deset pre mene ili ne daj bože više

sta da radim sa njim, da idemo u bioskop 

Daj nemoj da si isključiva.tri i tačka!
Operi ga u varakini za svaki slučajsamo neka je on ziv i zdrav i bakterioloski ispravan.![]()
seks je umetnost, a umetnost zna se 20 posto talenat ostalo je vezbaa to oko potreba i zahteva ima veze sa tim koliko mu je stalo do tebe: )
može on da bude sa ne znma koliko, ali to ne znači da nije sebičan i da će ga interesovati tvoje želje

Operi ga u varakini za svaki slučaj![]()

seks je umetnost, a umetnost zna se 20 posto talenat ostalo je vezba
naravno da je bitna empatija, al dzaba dobra namera ako nije izvezbo.... ja ne drzim auto skolu pa da se vezbaju na meni![]()
Ima i toga, ali što sa sa više mentalnih sklopova srećeš i svega ostalog što ide uz toa to oko potreba i zahteva ima veze sa tim koliko mu je stalo do tebe: )
može on da bude sa ne znma koliko, ali to ne znači da nije sebičan i da će ga interesovati tvoje želje
zavisi od osobe do osobeIma i toga, ali što sa sa više mentalnih sklopova srećeš i svega ostalog što ide uz to
Normalno je da postaješ prilagodljiviji i popustljivi na neki način!
a džaba i talenat ako ga nije briga šta ti hoćeš

Tako je.još bolje neka ga otkuva..
pa to se podrazumeva, i ako je nevin i ako je pastuv sa 50 pre tebe ostaje paznja i empatija, ne znam sto se vatas za to
al ovde je tema o iskustvu, a taj tvoj sa tri ga nema
sta ce mi onaj koga ni jedna nece, ili on ima problem pa ni jednu nece
sta kao nabije 40 banke u guzicu i imao 3 seks partnera u zivotu, mante me molim te
to moze da bude cifra ako pricamo o klincima od 20
sa sve kondomom u sterilizator.![]()

metlo ti hoćeš da ja devica budem sa istrošenim
znači maks tri
imas sad pristupacne generalke pa ga castis jednim romanticnim odvodjenjem u lab![]()
to si ti pomenula, nisam ja 
svaka je prva.
dzentlmen cuti i uziva
sta ce vam oni sto se hvale.
ti ako si klinka onda kontam onaj broj
ja pricam iz ugla nekoga kome su partneri presisali 3 banke blize se 4....pa normalno da mi nije normalno da sam mu treca