DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда смо се појавиле кад не треба, воајерке![]()
Možda je i Bambina prevejana, a ne kao nas dve, tuke obične.
Da se povučemo na druge teme, da se ljudi dogovore.
spreman samVi se ovde bar poznajete, pa znate kako ko i sta, a ja se svaki put izblamiram.
Ovaj ce DeeLite ovo krvlju platiti! :-)))
Vi se ovde bar poznajete, pa znate kako ko i sta, a ja se svaki put izblamiram.
Ovaj ce DeeLite ovo krvlju platiti! :-)))
Ja vas znam i kad vas ne znam...
Sve bi da ,a da ne,a ako bi uz to moglo i...
s tim da ne...i pored svega diskrecija molim...![]()
Msm..Kad vam muskarac kaže da je bio sa zenama i pre vas, do koje brojke vam je okej..A preko koje baš i nije..?
Kad pocinju da vam drhte noge da vam se znoje dlanovi,kad pocinjete da ih pratite na fesju,forumu,kad pocnjete da im otvarate poruke,da se skrivate iza zbuna sa perikom a la Disko Stju
Jel pomislite da je izgubio vrednost u vasim ocima ili ste bezali sa matisa pa vam je svejedno...?
Da li vam je bitno dal je paran ili neparan broj,dal je trinestica,i kako su planete bile poredjane u trenutku kad se spandjavao...
Jel mozete da im oprostite sto im niste druga ili treca(al i to je vec previse) i kako mozete da zivite sa tim saznanjem?![]()
Znam koja sam i to je ok.
Samo mu izbor bio sramotan.
Znam koja sam i to je ok.
Samo mu izbor bio sramotan.
Колико их је било пре мене, уопште ми није важно.
Важно је да ли сам последња.
ovo zvuci tako preteci
![]()
Nije dovoljan broj , tu treba kompletna krvna slika ..
Analizirati video i audio signal ispitivanog , koristiti i tehnička pomagala , biće na pametnim telefonima detektor laži http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&nav_id=1152782
- - - - - - - - - -
Jako korisne informacije kad ostariš i krene staračko koškanje![]()