koliko zena pre vas je ok?

Gost377586

Veoma poznat
Poruka
11.136
Msm..Kad vam muskarac kaže da je bio sa zenama i pre vas, do koje brojke vam je okej..A preko koje baš i nije..?:rotf:
Kad pocinju da vam drhte noge da vam se znoje dlanovi,kad pocinjete da ih pratite na fesju,forumu,kad pocnjete da im otvarate poruke,da se skrivate iza zbuna sa perikom a la Disko Stju:lol:
Jel pomislite da je izgubio vrednost u vasim ocima ili ste bezali sa matisa pa vam je svejedno...?
Da li vam je bitno dal je paran ili neparan broj,dal je trinestica,i kako su planete bile poredjane u trenutku kad se spandjavao...
Jel mozete da im oprostite sto im niste druga ili treca(al i to je vec previse) i kako mozete da zivite sa tim saznanjem?:lol:

Msm..Kad vam muskarac kaže da je bio sa zenama i pre vas, do koje brojke vam je okej..A preko koje baš i nije..?:rotf:
Kad pocinju da vam drhte noge da vam se znoje dlanovi,kad pocinjete da ih pratite na fesju,forumu,kad pocnjete da im otvarate poruke,da se skrivate iza zbuna sa perikom a la Disko Stju:lol:
Jel pomislite da je izgubio vrednost u vasim ocima ili ste bezali sa matisa pa vam je svejedno...?
Da li vam je bitno dal je paran ili neparan broj,dal je trinestica,i kako su planete bile poredjane u trenutku kad se spandjavao...
Jel mozete da im oprostite sto im niste druga ili treca(al i to je vec previse) i kako mozete da zivite sa tim saznanjem?:lol:
Bolje "Ne stajati mečki na rupu"
čačkate , pa vam posle djavo kriv.
Neke stvari je najbolje ne saznati nikada :D

Pa moz da ga oblikujes po sopstvenim zeljama ko nebruseni dijamant :rotf:
Ovi ostali ce da se bune i poplase a ovaj neiskusan ce sve da prihvati :rotf:

ako naidjem na takvog prosledicu ga tebi, pa ga brusi...zabavljaj se. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Tako je ! i nije bitno koja je 1.2.3.4......
Bitna je ona zadnja koja ostaje i zadrži muškarca kraj sebe.
Važi i obrnuto ! :D

- - - - - - - - - -

Krenula licitacija :fdlan:

nek joj budem poslednji, kad vec nisam prvi. :lol:

"Dakle ? Šta smo rekli na prošlom času, kako se ženi vataju sise, m?"

-ppa..ovako..?

-
giphy.gif

@bojamagije:Neg otide ti u pogresnom smeru ovde pricamo o maksimumu maksimuma(taj broj moze i sa zarezom:lol:)

meni nije bitno koliko ih je bilo pre, samo da taj broj nije 0.

- - - - - - - - - -

nema veze sa tim
znači tri
šta će mi neko ko je imao deset pre mene ili ne daj bože više

e ybg..meni su od te brojke bitnije druge stvari.

sto vise to bolje :lol:
pastuv bre :zper:

Back