Koliko zapravo vredi Kosovo?

Теа Милић

Početnik
Poruka
8
O ovome se malo priča u medijima. Međutim, građani bi trebali da znaju tačno u dolar i cent. Kolika je tačno materijalna vrednost Kosova i Metohije. a uz to i duhovna?
Skoro sam pročitala jedan tekst i činjenice iz njega su me šokirale.
Između ostalog u tekstu se pominju prirodni resursi(rude, minerali, plemeniti metali...) i zašto to treba Americi. Ostaviću link da ne bih kopirala tekst, pa očekujem da na ovoj temi razmenimo mišljenje.
kim-ruda.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Америма не треба због руда, већ због базе. А тачна вредност се не може измерити јер је духовна вредност, па и материјална вредност средњевековних манастира непроцењива.

Nema, da, nikoga nije briga za tu vukojebinu osim vas i šiptara, druga je stvar što ste vi u to uvukli pola svijeta pa mislite da je to nekome važno, nije nikome :kafa:
Nema nego si politički analitičar prvog reda!

Ti si sigurno jedan od onih koji je među prvima izbacio tezu da je problem oko Palestine ponajviše sukob Palestinaca i Jevreja.

To je taj neki glas iskustva potreban da bi se jedna ovakva tema razbuktala i pomogla ljudima da bolje shvate o čemu se radi.

Dakle, problem oko Kosova je sukob Srba i šiptara.

Insightful.

O ovome se malo priča u medijima. Međutim, građani bi trebali da znaju tačno u dolar i cent. Kolika je tačno materijalna vrednost Kosova i Metohije. a uz to i duhovna?
Između ostalog u tekstu se pominju prirodni resursi(rude, minerali, plemeniti metali...) i zašto to treba Americi. Ostaviću link da ne bih kopirala tekst, pa očekujem da na ovoj temi razmenimo mišljenje.

Da Kosova išta vredi u smislu prirodnih resursa, ne bi bilo najzaostaliji dio SFRJ nego najbogatiji, jel tako.

Pogledajte prilog 591933

2 milijarde dolara....................toliko su dobili par siptarskih ratnih zlocinaca da pokrenu rat na KOSOVU ........................(bez one milijarde dolara sto ich je dobio Milosevic).

Pogledajte prilog 591933
Kosovo nije tema

Да, можда чак и преко 58% Косова и Метохије се налази у приватном власништву Срба, СПЦ или Републике Србије.
procenat je 1 posto.
"srbi" su prodavali nekretnine albancima bez papira jer zakon nije dozvoljavao prodaju srpskih nekretnina upravo da spreci ovo sto se dogodilo. (jos jedan dokaz da su jugoslovenski komunisti sprecavali separatizam svim sredstvima).
Onda je dosao Milosevic, obecao "srbima" da ce sve to za sta su primili milijarde dolara, ponovo dobiti nazad jer nigde sluzbeno ne stoji da je srpska imovina prodata albancima. Mnogi "srbi" sa Kosova su se tome ponadali i po cenu sukoba sa srbima iz Srbije, podrzavali Milosevica.
Na njihovu zalost, pobedila je pravda i albanci su dobili ono sto su platili cak i mnogostruko vise od prave vrednosti...................mi srbi iz Srbije dobili batine od kosovskih "srba" na Terazijama, a oni, kosovski "srbi" danas su stranci u Srbiji bez vlastite zemlje i grobova svojih predaka.

A Srbija treba da se koncentrise na izbacivanje amerikanaca sa Kosova i unistenje njihove baze BONDSTIL....................sto je nazalost povezano sa gore navedenim.

procenat je 1 posto.
"srbi" su prodavali nekretnine albancima bez papira jer zakon nije dozvoljavao prodaju srpskih nekretnina upravo da spreci ovo sto se dogodilo. (jos jedan dokaz da su jugoslovenski komunisti sprecavali separatizam svim sredstvima).
Onda je dosao Milosevic, obecao "srbima" da ce sve to za sta su primili milijarde dolara, ponovo dobiti nazad jer nigde sluzbeno ne stoji da je srpska imovina prodata albancima. Mnogi "srbi" sa Kosova su se tome ponadali i po cenu sukoba sa srbima iz Srbije, podrzavali Milosevica.
Na njihovu zalost, pobedila je pravda i albanci su dobili ono sto su platili cak i mnogostruko vise od prave vrednosti...................mi srbi iz Srbije dobili batine od kosovskih "srba" na Terazijama, a oni, kosovski "srbi" danas su stranci u Srbiji bez vlastite zemlje i grobova svojih predaka.

A Srbija treba da se koncentrise na izbacivanje amerikanaca sa Kosova i unistenje njihove baze BONDSTIL....................sto je nazalost povezano sa gore navedenim.
A Kosovo je bilo ugrozeno bas zbog ovakvih srpcica u Srbiji, dijaspori i Kosovu....sve to kao nepismeno i nije odavle nego, eto posmatra sa strane, ali mu ne smeta da puni dzepove za lazno prikazivanje dogadjanja....

Back