Koliko ZAISTA kosta voziti automobil u Srbiji na mesecnom nivou?

Tihi ja i vozim auto svaki dan pa uspem da predjem plafon 4000 km godisnje.
Ne vozim se onako bezveze kad mi se digne nego kad treba nesto da obavim.
Dali mi treba auto? Pa naravno da treba i zato ga i imam po ovom hladnom vremenu a to leti nije toliko obavezno jer vozim motor ali opet kad je kisa ja bih radije vozio auto.
JA sam ispostavio svoju situaciju koliko me kosta mesecno auto i to je zaista tako a vi sa kolima od preko 2000 kubika zato placite i pokusavajte da oborite moje racunice koliko hocete.Znam da imam kasicu prasicu i da uzivam u njoj.
Opet ne kazem da necu imati i nesto drugo i skuplje ali opet to podize cenu za duplo ili trostruko a to ,fala Bogu,opet mogu da ispostujem.
Glupo je kad neko uzme skup auto a onda ga vozi na celavim gumama i ne odrzava jer mu je sve skupo i ne moze to da plati.
A iz mog ugla gledanja fala Bogu sto ima i takvih.:)

Tvoj kum si pricao prelazi 60-70.000 km a ti kazes 4000. To mu dodje prosek od 35.000 km na godinu jel tako ? :lol:

Evo stavio sam auto VW Passat 2010 godiste ili mladje , da je kupljen nov u Srbiji - to je neki klasican porodicni auto kod nas

http://www.polovniautomobili.com/pu...ew=all&without_price=1&bought_new_in_Serbia=1

I kad pogledas ove sa oglasa , vidis da ljudi koji voze ovaj auto odprilike prelaze 15-20.000 km godisnje. A ima par primera gde lik predje i preko 100.000 km godisnje

Od svih auta sa oglasa najmanje je presao ovaj sto ima 64.000 km predjenih za 4 godine a to je kilometraza prosecna od 16.000 km po godini

Niko nije presao manje.

A vecina izmedju 20-30.000 km godisnje prelazi...

Poslednja izmena:
Ovo je realna cifra . Mislim ko koristi auto da ide njime na posao , vozi decu i slicno .

Koji auto je u pitanju, godiste i model?

Skroz nebitno. Uvek vozim oko 2500 ccm na benzin, poslednjih godinu i po dizel, godisnje ubijem 18.000-20.000. Realna je cifra za taj auto, a za to sto sa plinom, metanom ili manjim dizelom moze i manje bas me zabole. Bitno da se ne kvari.

Tihi ukucaj nesto od automobila nize klase tipa Punto,Clio,207 i tako te automobile kojih ima daleko vise nego Pasata pa onda gledaj kilometrazu.
A moj kum prelazi 40-50k km godisnje i vozi svoj auto i privatno i za firmu i otud toliko km a da vozi samo za svoje potrebe to bi bilo 10-15k km godisnje plafon.

Evo ukucao sam kupljen nov u Srbiji, 3 godine star i prva 3-4 na prodaju su sa 30.000 km predjenih GODISNJE :hahaha:

http://www.polovniautomobili.com/pu...ity_distance=0&showOldNew=all&without_price=1

Ima jedan preso 6000 km godisnje tako napisao ali ogromna vecina su presli 25-30.000 km po godini Dule :)

Back