- Poruka
- 184.243
Tihi ja i vozim auto svaki dan pa uspem da predjem plafon 4000 km godisnje.
Ne vozim se onako bezveze kad mi se digne nego kad treba nesto da obavim.
Dali mi treba auto? Pa naravno da treba i zato ga i imam po ovom hladnom vremenu a to leti nije toliko obavezno jer vozim motor ali opet kad je kisa ja bih radije vozio auto.
JA sam ispostavio svoju situaciju koliko me kosta mesecno auto i to je zaista tako a vi sa kolima od preko 2000 kubika zato placite i pokusavajte da oborite moje racunice koliko hocete.Znam da imam kasicu prasicu i da uzivam u njoj.
Opet ne kazem da necu imati i nesto drugo i skuplje ali opet to podize cenu za duplo ili trostruko a to ,fala Bogu,opet mogu da ispostujem.
Glupo je kad neko uzme skup auto a onda ga vozi na celavim gumama i ne odrzava jer mu je sve skupo i ne moze to da plati.
A iz mog ugla gledanja fala Bogu sto ima i takvih.![]()
Tvoj kum si pricao prelazi 60-70.000 km a ti kazes 4000. To mu dodje prosek od 35.000 km na godinu jel tako ?

Evo stavio sam auto VW Passat 2010 godiste ili mladje , da je kupljen nov u Srbiji - to je neki klasican porodicni auto kod nas
http://www.polovniautomobili.com/pu...ew=all&without_price=1&bought_new_in_Serbia=1
I kad pogledas ove sa oglasa , vidis da ljudi koji voze ovaj auto odprilike prelaze 15-20.000 km godisnje. A ima par primera gde lik predje i preko 100.000 km godisnje
Od svih auta sa oglasa najmanje je presao ovaj sto ima 64.000 km predjenih za 4 godine a to je kilometraza prosecna od 16.000 km po godini
Niko nije presao manje.
A vecina izmedju 20-30.000 km godisnje prelazi...
Poslednja izmena: