Колико времена је потребно...

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...до првог односа?

Дакле, пре смувавања знали сте тог неког врло површно такорећи никако, знали сте само да постоји и како се зове... колики је оптимални период после ког се опустите и подате :)

1) Ма одма', ако смо се већ смували шта чекати
2) Пар дана док не нађемо место
3) 10ак дана док научим његово/њено презиме
4) 20 дана - месец док видим хоће ли бити ишта од те везе

и наравно за Певачицу:

5) Ништа пре брака :)

Tacno, pod 5. Da ne bi bilo pod 6.

Pa ne ide to bas tako kod mene... Ili se muvamo odmah, ili se ne muvamo nikada... Znaci, nema toga da nekoga poznajem, ali se ne muvamo i onda se odjednom pocnemo muvati... Ako mi se neko svidja, svidja mi se odmah... Ili nikada...
E sad, kad pocnemo da se muvamo pa do prvog poljupca, obicno prodje par mjeseci...
A, od prvog poljupca pa do prvog seksa, nekih pola sata-sat...

Пошто сам исто питање постављао неким још људима сви су ми постављали питање ''колико се знамо пре смувавања?'' и онда сам само хтео набацити да не постоји ''предисторија везе'' већ ово што си написала да је мување начето првим директним контактом :)

...до првог односа?

Дакле, пре смувавања знали сте тог неког врло површно такорећи никако, знали сте само да постоји и како се зове... колики је оптимални период после ког се опустите и подате :)
ja se ne podavam.. samo uzimam shta mi treba, ako mi treba

...до првог односа?

pa, onoga momenta kada ga poželim.
stvarno ne brojim mesece...dane...sate...minute. :mrgreen:

...до првог односа?

1) Ма одма', ако смо се већ смували шта чекати
2) Пар дана док не нађемо место
3) 10ак дана док научим његово/њено презиме
4) 20 дана - месец док видим хоће ли бити ишта од те везе

и наравно за Певачицу:

5) Ништа пре брака :)
Zavisi kakva drndaljka je u pitanju, ako je ugrožena i zagorela navaliće sama i nataći će se odmah. ;)
Ako je fina cura ipak će sačekati neko vreme bez obzira na prezime. :)

Back