Погледао сам у каталог и она кошта пола евра по каталогу али се на тржишту продаје за три динара. Иначе све српске маркице са ликовима краља Петра и Александра се продају за један динар (и ја сам се изненадио да су тако јефтине). Ово вам говорим податке од мог оца који се 30 година бави филателијом.
Што се тиче ове маркице постоји тамнозелена и светлозелена и у каталогу коштају непоништене 1 евро а поништене (са печатом) пола евра. Али кажем вам не могу се продати за више од три динара, чак неки траже и да има леп и интересантан печат (да се види име града или датум) да би је купили. Интересантно је да по каталогу у тој серији постоје маркице (са ситим мотивом краља Петра али а другом бојом и ценом) и које вреде по сто и више евра (по каталогу али се продају за мање паре) и две од по 1500 евра ако су поништене а ако нису коштају 170 евра (по каталогу понављам, али се продају јефтиније). Ви нажалост имате ову која се може продати за највише три динара на тржишту (а цена јој је по каталогу како рекох, пола евра поништена и 1 евро непоништена). Тако је сада тржиште да се све маркице продају дупло или тродупло јефтиније него што им је цена по каталогу.
Ако имате друге маркице из те серије поставите па ћу погледати у каталог и рећи вам цену јер као што рекох има их у тој серији и скупљих.