Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Odem samo kada mi zatreba blokada za kicmu,a ovako pregled nisam bio odavno,niti mislim skoro.Evo zena sada ima neki problem sa misicem i nervom na obrazu,pa jojpada leva strana usne.Vise od deset dana ide od lekara do lekara i niko da joj kaze sta joj je tacno.Svi mrse i nemaju pojma o cemu se radi i samo je salju sto dalje od sebe.Na TV-u seru kako treba da se javimo sto pre kada osetimo nesto ,a ona i mnogi drugi ne mogu da dodju na red,bez zakazivanja.Sramota.Neurolog ju je pitao sta je cekala do sada,a ona joj je rekla da je isla kod ostalih kako je redom dobijala upute.
Više godina u nazad idem jednom godišnje na sistematski. Zubara posetim dva put godišnje.
laboratoriju nekoliko puta u toku godine.
Vodim racuna koliko i šta jedem. Sve manje i manje pijem. Vežbam umereno (i sa stilom )
dajem krv ,mokracu na analizu ,kod zubara idem i pratim osecaj ...ako u setnji uz brdo mi prija i mogao bih jos ..i raspolezen sam onda mislim da sam ok.