koliko verujete svojim devojkama?

Zaljubili ste se, ne mozete da verujete da je bas vasa devojka izabrala vas...veza je uspesna i sve ide po planu..A onda devojka shvati da joj ne verujete bas u potpunosti. Da li je taj crv sumnje nesto sto je normalno ili bi ipak devojka trebala da se pomalo zabrine zbog ove vrste osecanja??

Fora je što se svi kad tad opeku pa i u kasnijim vezama kad ne postoji osnov za sumnju, prethodno iskustvo opominje
ja recimo posle jednog slučaja znam da nikad neću moći više da budem apsolutno bez sumnje jer sam skontao da i najbolja moguća predstava koju čovek ima može biti jedno veliko foliranje
Nema sile sad i da oću, al zato nikad ne prebacujem, tešim se mišlju da bilo koja devojka može da me prevari bilo kad bez mog znanja, tako da sav teret prebacujem na nju, ako je qurva bez morala nek vara, idemo dalje

A to neka bude odgovor i na tvoje pitanje. Dakle, taj momčić ima problem sa verom u sebe što se reflektuje kroz njegovo "nepoverenje" prema toj devojčici.

Može biti to, a može biti da kad te prevari recimo 9 žena, ova deseta i da neće, bićeš sumnjičav
kao kad padne 9 puta kiša iz vedra neba, deseti put ću da nosim kišobran makar bilo 40 u hladu i bez oblaka na nebu
ko se jednom na mleko opeče, i u jogurt duva posle

" ...ne mozete da verujete da je bas vasa devojka izabrala vas..."

šališ se? :D

Taman htedoh da postavim isto pitanje.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ok..mozda nije najpreciznije receno, ali ima momaka koji imaju tu hrabrost da osvajaju ono sto sredina nametne kao "iznad necijih mogucnosti" pa u tom smislu...

Šta je to po tebi iznad mogućnosti?

(***** okolinu, kad imaš klimu.)

Huh, nemojmo sada da idemo van topika, ali momci to vam najplasticnije dodje kao primer Sarlot i Harija ko je gledao seriju S&tC.

Pitanje jeste u liniji topika, jer ako je neka devojka iznad mogućnosti možda je to razlog zašto joj ne verujemo.Zato me zanima šta je to devojka iznad mogućnosti da bi znao da li da joj verujem ili ne.Nisam gledao seriju, a možda ni drugi.

Huh, nemojmo sada da idemo van topika, ali momci to vam najplasticnije dodje kao primer Sarlot i Harija ko je gledao seriju S&tC.

Za topik se slažem, ali Sarlot i Hari ne znam šta je. :mrgreen:

Molim te, objasni kakav je to odnos u kome se momak oseća kao pašče iz azila nad kojim se smilovala ta devojka i usvojila ga, a on zbog tog blagoslova zahvaljuje svim bogovima. Msm, pliz.

Razradi malo priču.

a
Zaljubili ste se, ne mozete da verujete da je bas vasa devojka izabrala vas...veza je uspesna i sve ide po planu..A onda devojka shvati da joj ne verujete bas u potpunosti. Da li je taj crv sumnje nesto sto je normalno ili bi ipak devojka trebala da se pomalo zabrine zbog ove vrste osecanja??

Pa ako joj ne veruje od starta zašto su uopšte zajedno? A te fore ja sam iznad nje ili ona je iznad mene zaboravi.

"Molim te, objasni kakav je to odnos u kome se momak oseća kao pašče iz azila nad kojim se smilovala ta devojka i usvojila ga, a on zbog tog blagoslova zahvaljuje svim bogovima. Msm, pliz."

Hahaha, pa zasto bi se on tako osecao?? mozda je u sustini taj podatak u ovom slucaju izlisan, kad malo bolje porazmislim.

Poslednja izmena:

Back