koliko vam treba da se spemite kad izlazite?:)

i ja uvek imam lak na nogama,cak i zimi kad sam non stop u carapama.a ruke koje se non stop vide nista,ne znam u cemu je fora :lol:

I ja najcesce nemam lak...mnogo sam neuredna sto se toga tice. Isecem nokte do korena a onda ih ne secem mesec dana, pa opet do korena. Lakiram jednom u sto godina i to crvenim lakom ili providnim, kao da druge boje ne postoje. I uvek kratke nokte lakiram, ne varim dugacke ofarbane. Imam jednu drugaricu koja precutno tvrdi da se doteruju samo manje lepe zene...uvek mi je bio cudan njen stav ali sto se ruku tice i sama se tako ponasam. Za to sam imala vilu na rodjenju dok oko nekih drugih delova tela moram mnogo vise da se potrudim.

Mislim da vecina nas zna sta su nam jace a sta slabije strane pa se doteruje spram toga. Makar je kod mene tako. Ne mogu da budem lepa jer nisam, ni riba jer nisam, meni je poklonjena na rodjenju negovanost i ja na sebi moram da radim jer se vidi kada radim a kada ne. Upadljivo je bolje i vise ide uz mene kada se ulickam na taj neki prozracan nacin dok ima zena koje su uvek slatke, medjutim, nisam medju njima.

Ја бих попиздела и изашла напоље. Не бих могла да слушам то пренамагање.

I ja :lol:
Rekla bih: "Ja odoh, a ti dodji kada se nakanis..."
Izludjuje me i drugarica koja svaki put kada kupi nesto novo otrci u sobu pa iskoci u tome da cuje komentar. Ja sam druga krajnost, kupim i zaboravim i da sam kupila :lol:

ja ne poznajem ni jednu zenu u rl koja se ne sminka kad izadje,ono maskara,karmin...a ovde se vecina zena ne sminka?

Sminku sam, kojoj nije prosao rok trajanja dala, ostalo bacila. Najvise me iznervira kada dobijem sminku, pored cveca :lol: Smara me i stavljanje i skidanje sminke. Kakva sam uvece- takva sam ujutru, nema posle reklamacije :lol: Zapravo, najvise volim jutarnji izgled, kada usne bas nabubre. A mislim da sa sminkom izgledam i starije.

I ja :lol:
Rekla bih: "Ja odoh, a ti dodji kada se nakanis..."
Izludjuje me i drugarica koja svaki put kada kupi nesto novo otrci u sobu pa iskoci u tome da cuje komentar. Ja sam druga krajnost, kupim i zaboravim i da sam kupila :lol:

Ја тешко купујем али кад нешто купим - то је то, и није ми потребна ничија потврда или одобравање. Имам огледало.

Sminku sam, kojoj nije prosao rok trajanja dala, ostalo bacila. Najvise me iznervira kada dobijem sminku, pored cveca :lol: Smara me i stavljanje i skidanje sminke. Kakva sam uvece- takva sam ujutru, nema posle reklamacije :lol: Zapravo, najvise volim jutarnji izgled, kada usne bas nabubre. A mislim da sa sminkom izgledam i starije.

Пробај са розе тоновима, нема шансе да ћеш изгледати старије.

Manje vise 40tak min...a nekad i 5 minuta ako vreme ne dozvoljava vise.
15min vezbe, tusiranje 5-7 min , sminkanje (full) 5-7, oblacenje 2-3min (uracunato i izbiranje garderobe).
Nema pravila, zavisi i od raspolozenja, nekad stignem da se skockam full i za 10 min. Uglavnom sam u kezual varijanti :) pa mi ne treba vise od 10tak min.:cool:

Back