- Poruka
- 27.122
Ja nikada nisam imala takvih problema sa nekim svojim deckom, jer sam jos uvek nevina, ali mislim da bih mu kupila vijagru.
pa da.... jer ti se ne dize

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nikada nisam imala takvih problema sa nekim svojim deckom, jer sam jos uvek nevina, ali mislim da bih mu kupila vijagru.
nije joj padao do sad...
Meni se desavalo, jednostavno od prevelike zelje i treme nisam mogao,gorim od zelje a ne moze. Nista strasno jednostvano preveliki pritisak,umor,istripujem nesto u glavi.....
ee potpuno isti slucaj![]()
samo da kazem da muskarci bolje znaju kad i kako,i koliko cesto se to desava...
a vidim da se ovde nijednoj forumasici to nije desilo...
pitam se,kako ne primetite takvu promenu,devojke...glumice...
To je stvar ne iskustva,mada se desava i kasnije ! Zavisi koliko si opusten.![]()
pa sad da sam nesto preterano iskusan i ruku na srce i nisam...prvi put mi se desilo kad sam spavao sa sadasnjom ribom koju realno volim..pa se tripujem da je zato..
nije joj padao do sad...
... kada njemu........ padne?
I to za vreme ljubavnog čina...
Ne mislim kada se dogodi jednom, pa ajd'- dogodilo se, nego kada se to češće dešava...
Smeta li vam to?
Vaša rekacija?
Njegova reakcija?
Vaš nastavak? Pokušate mu pomoći da se nakako digne ili i vi dignete ruke od svega?
Njegov nastavak? Pokuša li ga on nekako povratiti u život?
Počnete li prigovarati na to? (ili je to nešto najgore što cura u takvoj situaciji može napraviti?)
I kada se to i dogodi... što mislite, koji je razlog?
Da li ima muškarac kome se to baš nikada nije desilo?
... kada njemu........ padne?
I to za vreme ljubavnog čina...
Ne mislim kada se dogodi jednom, pa ajd'- dogodilo se, nego kada se to češće dešava...
Smeta li vam to?
Vaša rekacija?
Njegova reakcija?
Vaš nastavak? Pokušate mu pomoći da se nakako digne ili i vi dignete ruke od svega?
Njegov nastavak? Pokuša li ga on nekako povratiti u život?
Počnete li prigovarati na to? (ili je to nešto najgore što cura u takvoj situaciji može napraviti?)
I kada se to i dogodi... što mislite, koji je razlog?
Da li ima muškarac kome se to baš nikada nije desilo?
nije nam se desilo![]()
Значи да је много млада.A sta kad ona presusi i kaze ne mogu vise,ajd pozuri i tako to![]()
А да, тема: Не смета ми. Знам да је до њега.![]()
Зависи колико ми је стало.a jel ga brzo izlečiš i kako ?
pa kad ti stane![]()
Па сад... опет зависи...
Ма бриши бре.
То причам само са другарицама у поверењу.![]()
Кад знаш што питаш?znam, pričala mi je jedna tvoja drugarica![]()