Koliko vam smeta...

Dosad mu se nije desilo ,a i taman posla na njegove godine........ali i kad bi se desilo ,mislim da nema nista strasno u tome......malo mazenja ,malo masaze ,puno ljubovi i op....bice spreman da nastavi dalje:zper:

... kada njemu.... :pop2:.... padne?
I to za vreme ljubavnog čina...

Ne mislim kada se dogodi jednom, pa ajd' :rumenko: - dogodilo se, nego kada se to češće dešava... :dash:

Smeta li vam to?
Vaša rekacija?
Njegova reakcija?
Vaš nastavak? Pokušate mu pomoći da se nakako digne ili i vi dignete ruke od svega? :brus:
Njegov nastavak? Pokuša li ga on nekako povratiti u život? :hej:
Počnete li prigovarati na to? (ili je to nešto najgore što cura u takvoj situaciji može napraviti?)

I kada se to i dogodi... što mislite, koji je razlog?
Da li ima muškarac kome se to baš nikada nije desilo?

ja nisam za ta mrcvarenja u takvim situacijama, pre za caskanje, dosipas picence, lezite onako goli i zezate se. neko vreme. dok se ne podovatite ponovo.
kao da se nista strasno nije desilo, jer zaista, i nije.
ali zavisi od oboje koliku ce dramu i tragediju da naprave od toga, sto ja ne mogu da razumem.

... kada njemu.... :pop2:.... padne?
I to za vreme ljubavnog čina...

Ne mislim kada se dogodi jednom, pa ajd' :rumenko: - dogodilo se, nego kada se to češće dešava... :dash:

Smeta li vam to?
Vaša rekacija?
Njegova reakcija?
Vaš nastavak? Pokušate mu pomoći da se nakako digne ili i vi dignete ruke od svega? :brus:
Njegov nastavak? Pokuša li ga on nekako povratiti u život? :hej:
Počnete li prigovarati na to? (ili je to nešto najgore što cura u takvoj situaciji može napraviti?)

I kada se to i dogodi... što mislite, koji je razlog?
Da li ima muškarac kome se to baš nikada nije desilo?

da, kada sam trebao da imam svoj prvi sex
posle par dana, sve je stajalo kako treba

Back