- Poruka
- 1.159
Bilo gde, bilo kad...
Šta vam znači da prikažete neko svoje trenutno ili sveopšte osećanje/raspoloženje drugima ?
Šta vam znači da prikažete neko svoje trenutno ili sveopšte osećanje/raspoloženje drugima ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stalo mi je da što manje znaju.
Retko.Bilo gde, bilo kad...
Sveopšte društvo posebno, a bližnji umereno.misliš na sveopšte društvo ili bližnje ?
Nije, a bliski ljudi osecaju jedni druge.Bilo gde, bilo kad...
Nije mi stalo uopsteBilo gde, bilo kad...
a sta ces da pokazes u komunikaciji sa ljudima ako se vec na nju odvazis?Bilo gde, bilo kad...
pa sta radis?Nije mi stalo uopste
To je odgovor na naslov temepa sta radis?
cutis i ne udostojis paznje sagovornika ich?
mislis li da je to odraz kulture?
ma bre ne to...ne kontasTo je odgovor na naslov teme
A ako si mislio na sagovornike, kad mi se pozale, kazu kako se osecaju naravno da ih saslusam i pokusam da pomognem
Naravnoma bre ne to...ne kontas
imao jednog poznanika kad ga sretnem pitam kako si on kaze divno fenomenalno sve sjajno...prvo naivno verovao posle kad sam cuo kakve lomove ima skontam da ih ima prvenstveno zbog pocepanosti sto ne sme sebi da prizna
ali kad sednes i pijes kafu i toroces sa nekim normalno je da se ponasas kako si trenutno raspolozena, nes valjda da glumis ako te taj uvati za koleno a gadi ti se...
E to ne treba raditi...Bilo gde, bilo kad...
Nema potrebe zato ici psihologu,Ne treba pokazivati svakome osećanja. Probleme je najbolje ispričati onima u koje imate poverenja (podrazumeva se da su delima dokazali da ga zaslužuju). Ipak, ne treba biti ni previše hladan prema ljudima, jer ih to često odbije. Ukoliko nemate osobu od poverenja ili smatrate da nećete čuti ništa što će vam pomoći (zbog odustva objektivnosti), najbolje rešenje je da se obratite psihologu. Postojala je prijava za besplatne onlajn seanse, možda je i dalje aktuelna. Uglavnom, biće vam sigurno lakše kada ispričate svoje probleme jer će vas saslušati osoba koja je objektivna i koja ih ne bi trebala nikome pričati.