Колико Вам је физички изглед важан? Шта Вас пали?

Molonlabe

Poznat
Poruka
7.225
Питање је јасно.

Дакле, колико Вам је битан физички изглед дјевојке/мушкарца с којим би ступиле у односе?

Да ли Вам је карактер испред физичког изгледа?

Или је пак обрнуто?

Да ли су Вам једнако важни?

Да ли Вам је новац испред физичког изгледа и карактера? Друштвени углед?

Шта Вас највише пали код супротног пола? Боја гласа? Стил облачења?

Питање је јасно.

Дакле, колико Вам је битан физички изглед дјевојке/мушкарца с којим би ступиле у односе?

Или је пак обрнуто?

Bogami vazan mi je fizicki izgled, ali nije presudan. Sto neko rece ton i slika treba da se poklope :lol:
Karakter mi je najbitniji. Ako tu skripi cao dovidjenja iako je sve ostalo u fulu.
Drustveni ugled mi je ispred novca, ali ne i ispred karaktera - mada i sta podrazumevas pod tim "drustveni ugled"? Ne bih bila sa kriminalcem, pijanicom, zlostavljacem ili narkomanom :lol:
Najvise me pali dodir. Ako miluje zenu kao da cepa drva, ode mast u propast :lol:

Bogami vazan mi je fizicki izgled, ali nije presudan. Sto neko rece ton i slika treba da se poklope :lol:
Karakter mi je najbitniji. Ako tu skripi cao dovidjenja iako je sve ostalo u fulu.
Drustveni ugled mi je ispred novca, ali ne i ispred karaktera - mada i sta podrazumevas pod tim "drustveni ugled"? Ne bih bila sa kriminalcem, pijanicom, zlostavljacem ili narkomanom :lol:
Najvise me pali dodir. Ako miluje zenu kao da cepa drva, ode mast u propast :lol:

Па да га цијене људи или да је начелник, директор, љекар, адвокат, инжењер, умјетник, спортиста, асистент, банкар, професор, научник, доктор наука... Али да ово не повлачи да је богат, неки просјек или мало бољи по примањима, али да има неке референце из ранијег периода.

Па да га цијене људи, да је начелник, директор, доктор, адвокат, инжењер, банкар, професор, научник, доктор наука...

Haha, da li to znaci da ga cene samo ako su navedena zanimanja u pitanju?
Ako je posteno zanimanje meni je to ok. Ali kao sto rekoh prvo karakter, pa sve ostalo. Mislim i doktor nauka moze da bude zlostavljac, zar ne?

Haha, da li to znaci da ga cene samo ako su navedena zanimanja u pitanju?
Ako je posteno zanimanje meni je to ok. Ali kao sto rekoh prvo karakter, pa sve ostalo. Mislim i doktor nauka moze da bude zlostavljac, zar ne?

Не, него наводим чисто као примјер да буде јасније. А ти као интелигентна цура ћеш сасвим сигурно схватити шта је била поента :)

Наравно да може, зато и постављам питање шта вам је битно...

Питање је јасно.

Или је пак обрнуто?

Karakter je daleko ispred fizickog izgleda. Novac, poslednja rupa na svirali. Drustveni ugled..., pa pre bih rekla samoostvarenje, samopouzdanje i svest o sebi.
Glas, da :D Drzanje, hod. Imidz, da je svoj. Bitan je nastup i pristup, promene u glasu, reakcije, kako drzi solju kafe, kako sedi,...
Ako pricamo o samo fizickom, slaba sam na dugu kosu, siroka ramena i zdrav osmeh.

Ali, energija koju salje je na prvom mestu.

Izgled je bitan, ali nije kljucan naravno.

Jedino ne bih spavao sa devojkom ili bio sa njom ako mi je toliko fizicki odbojna, ali ako nije najlepsa, lupam sada, ima bubuljice, koje kilo viska, nema velike i bujne grudi, ili neki stas to mi apsolutno nije problem.
U kratkim crtama, dokle god moze fizicki i psihicki da me uzbudi, ja nemam problema.

Karakter mi je i bitniji od izgleda, jer ona moze da bude neka losa osoba a da izgleda kao top model, ali dzaba to sto me uzbudi kada ispod toga nema niceg.
Novac mi i nije bitan, ne smeta da ima, bas ono da ne zivi na ulici ili nekoj stracari, da nema struje i vode.

Ugled tu i tamo, ne mora da bude doktor nauka, nije na odmet naravno, ali da ne bude neki propalitet tezak.

A sta pali, najvise kada joj vidim zar u ocima i da me zeli i da ne moze da saceka da dodjemo do kreveta :zper:

Па да га цијене људи или да је начелник, директор, љекар, адвокат, инжењер, умјетник, спортиста, асистент, банкар, професор, научник, доктор наука...

Ajde sta ti je, pa nijedna zenska sa ovog foruma ne moze da smuva takvog i da hoce, inace ne bi visile ovde na forumu 24 h.

Imam utisak da je vecina zenski sa ovog foruma neke polovnjace sa po 40 godina.

Питање је јасно.

Или је пак обрнуто?

Sve podjednako,i jare i pare...:neutral:

Back