koliko u sadashnjim vezama/brakovima prichate sa partnerom o svojim bivshima?

nisam uradila ništa što bih trebala da krijem, niti imam spisak veza na A4 formatu, da bih krila i uljepšavala nešto...što me pita - odgovorim, u detalje ne zalazim...i ne ispitujem previše, takođe

Jes' ti cula za onog lika sto je ispis'o nekih zilion stihova na tom istom A4 formatu? :)
Evo- i ja mogu da ispisem sve moje bivse na formatu slicice 'zivotinjskog carstva' :lol: ;)

shta je ono shto mislite da je neophodno da neko ko je pored vas zna, i obrnuto?

Mora znati par sitnica, detalja koji mene nerviraju i dovode do raskida...ja to ispricam, zelio da cuje ili ne....

Pitam, postavljam dosadna pitanja o bivsim djevojkama...i nikome nije predstavljao problem da prica osim decku sa kojim sam trenutno...govori samo o bivsoj sa kojom je imao dugogodisnju vezu, a ona me strasno nervira i mrzim kada govori o njoj, ali ja i dalje zapitkujem...............kopam samoj sebi jamu......
Ali, to je jace od mene.....zapitkivacu sve dok ne iskopam i poslednji detalj koji me zanima....

Sta god ih zanima ja cu im reci.....i na pocetku sam decka upozorila da ne pita ono sto misli da mu nece prijati, jer cu ja njemu odgovoriti u svakom slucaju..........

Back