koliko treba preterivati kad si zaljubljen(a)...ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme rosie
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
5.gif
Za Ninu2! (Ne smem i DarkAngelu, da se pogrešno ne protumači. :wink: ) Ne ljutite se toliko, baš ste slatki. :P

rosie:
Podstaknuta citanjem i odgovorom Nine2 na temu 'Kad se najmanje nadas', dosla sam na ideju da ovako nesto treba prodiskutovati jer svi imamo razlicita iskustva i zanima me kako drugi misle o tome. Znaci, kada smo zaljubljeni koliko treba preterivati u izjavama i da li treba davati do znanja voljenoj osobi svakog sekunda i to ono tipa 'forever together' ili treba ipak normalizovati , da ne bi doslo do pregrevanja i vakuma koji se kad tad pojavi, za 5 dana, meseci lili godina, zavisno od para(ne mislim novca :wink: ).Koliko ja znam ipak je umerenost pravi recept ,naravno uz ponekad dozu preterivanja :wink: u pocetku jer ceo zivot nije bajka, vec samo sekunde.

A mozda ljubav izmedju muskarca i zene nije za tebe prava stvar? Mozda bi se manje razocarala sa zenom?
Ne, ono sto treba da uradis je da mislis na drugog dok spavas sa trenutnim. To je vec prava umerenost.

rosie:
Svet nije idealan,kao ni mi, nasi komentari i nase ljubavi, ma koliko mi mislili da jesu. Stoga Nina zao mi je sto sad tek spoznajes surovu istinu i razocaravas se u nepoznate.

Wow, how deep 8) oci si mi otvorila 8). E, da si ti meni ziva i zdrava :lol: Ovo sad postaje vec jako smesno posto vidim da mislis da si najpametnija i zatupila si sa nekim svojim negativnim iskustvom kao jedinim ispravnim a da me uopste ne poznajes niti ista znas o mom zivotu, stvarno da se covek u neverici ismeje. :lol: Pusti me tih svojih 'mudrosti', jer ono sto sam ja dozivela i prosla kroz zivot (nevezano samo za ljubav) ti neces ni za milion godina (eto, mogu i ja da pametujem kao ti meni iako te ne znam, cisto da vidis kako to zvuci). Zao mi je zbog tvojih razocarenja u ljubav, ali tu ti oni koji su oduvek imali srece bar u njoj kao ni oni koji su te povredili, lose se ponasali prema tebi i razocarali te nisu krivi vec ti sama. Greska je u tebi, tvom ponasanju i tvojoj vrednosti. Zato prestani da budes kivna i prepuna revolta nad ljudima koji se vole i posveti se vise otkrivanju svojih sopstvenih gresaka koje su te i dovele u situaciju u kojoj si. Za sve sto nam se u zivotu desava sami smo krivi. A za mene, moja razocarenja i iskustvo se ne brini, mirno spavaj. 8)
Mogu samo za kraj da kazem da mi te je zao... Zaista zao.
Vise srece i pozitivnog iskustva ubuduce sto ce nadam se dovesti do smanjenja te gorcine koju nosis u sebi jer tako ces tesko usreciti i sebe i one oko tebe.

I jedna mudrost za tebe 8) 'U ljubavi kao i u ratu sve je dopusteno' 8) Ja cu samo da dodam sto se ljubavi tice, dopusteno sve dok to i jednom i drugom prija. 8)

firespirit:
rosie:
Podstaknuta citanjem i odgovorom Nine2 na temu 'Kad se najmanje nadas', dosla sam na ideju da ovako nesto treba prodiskutovati jer svi imamo razlicita iskustva i zanima me kako drugi misle o tome. Znaci, kada smo zaljubljeni koliko treba preterivati u izjavama i da li treba davati do znanja voljenoj osobi svakog sekunda i to ono tipa 'forever together' ili treba ipak normalizovati , da ne bi doslo do pregrevanja i vakuma koji se kad tad pojavi, za 5 dana, meseci lili godina, zavisno od para(ne mislim novca :wink: ).Koliko ja znam ipak je umerenost pravi recept ,naravno uz ponekad dozu preterivanja :wink: u pocetku jer ceo zivot nije bajka, vec samo sekunde.

A mozda ljubav izmedju muskarca i zene nije za tebe prava stvar? Mozda bi se manje razocarala sa zenom?
Ne, ono sto treba da uradis je da mislis na drugog dok spavas sa trenutnim. To je vec prava umerenost.

:shock: :lol: :lol:

Nina, jel ti imas neki problem samnom? Prvo ako ti je sve idealno u ljubavi uvek bilo, da li to znaci da si odpocetka sa prvim deckom koga si poljubila, a kamoli...Drugo tvoje iskustvo gledano na netu i porukama se dosta svodi na monitor. Ali zaista me zamara da ti pricam sta sam sve prosla i zasto imam neke stavove. Nisu razocaranja u tipove u pitanju niti frustracije vec iskustvo u raznim situacijama sa najrazlicitijim ljudima. Svodi se uvek na isto cim se nesto prebrzo i prejako zagreje, istim tempom se i hladi, barem kod jednog,zakon prirode. I sto se onog retarda tice sto me pljuje gde god se pojavim, ocigledno su mu devojke blago mentalno zaostale. Ljudi ovo je romantika i raspravljamo o nekoj temi, shodno tome, ohladite me ispada, dajte misljenje bez uvreda, jer ipak umem i ja da vratim ali ne kapiram ovo kao mesto za ispoljavanje agresije prema neznancima.

Ako ti vec padne mentalna zaostalost na pamet mozda si se sama prepoznala u njoj, mada se to kod tebe vise manifestuje kao emotivna zaostalost. Inace te ne bi moji komentari uopste dotakli. Citajuci ovu temu od samog pocetka covek dodje do zakljucka da jedina koja ovde ima problem si u stvari ti. I sve i da hocu ne mogu a da ne primetim isto sto je jos jedan momak primetio pre mene, jer tvoja tema ovde a i na zenskom kutku prosto namece taj zakljucak. Emotivna invalidnost. Tezi oblik. Zato ti i nisu jasne neke osnovne stvari ljubavi.

Sudeci i po ostalim podforumima, administratori su izgleda vratili bazu od ponedeljka te su nam tako nestali komentari koje smo pisali nakon toga...Bas steta...D.A. smrc, bas mi nedostaje tvoj komentar, srna33, tvoj jos narocito :( No ipak, za ostale koji ne znaju, ova tema je manje vise zavrsena. Rosie je priznala da sudeci po ostalima izgleda nije bila u pravu posto je niko nije podrzao i tu smo se izgrlili i ispozdravljali i tacka :P.

zagonetan:
kada je covek zaljubljen?Sta je to,biti zaljubljen?To bi trebalo da bude prica za malu decu!Biti zaljubjen je nista,velika laz u necemu sto realno postoji!Iz biti zaljubljen,tesko se javlja ljubav.A ljubav je osnov zivota mladih!Zaljubljenost,nije realnost,stoga nema ni granica!moze se dati minimun a mozes pruziti i maximum!ali u zaljubljenosti to niko ne primecuje

Ok, recimo da si u pravu (ma da ne verujem)iz kakvog se onda stanja radja ljubav? Molim te, nek je zaljubljenost laz, nek je prevara, nek je obmana, ja sam malo dete, pricajte mi price, JA VOLIM DA SAM ZALJUBLJENA! Hocu da sam zaljubljena, neka me taj osecaj drzi vecno! Nemoj da si pokusao vise da me ubedis da je biti zaljubljen nista... :twisted:

rosie:

Rosie i SAMO Rosie :!: :arrow: U tuzi se ne zanesi, u sreći se ne ponesi... Ima još par, tipa: Emotivnost je osobina primitivnih ljudi; Svi se mi rodimo kao narodnjaci, ostalo je stvar nadgradnje...

Lilu:
zagonetan:
kada je covek zaljubljen?Sta je to,biti zaljubljen?To bi trebalo da bude prica za malu decu!Biti zaljubjen je nista,velika laz u necemu sto realno postoji!Iz biti zaljubljen,tesko se javlja ljubav.A ljubav je osnov zivota mladih!Zaljubljenost,nije realnost,stoga nema ni granica!moze se dati minimun a mozes pruziti i maximum!ali u zaljubljenosti to niko ne primecuje

Ok, recimo da si u pravu (ma da ne verujem)iz kakvog se onda stanja radja ljubav? Molim te, nek je zaljubljenost laz, nek je prevara, nek je obmana, ja sam malo dete, pricajte mi price, JA VOLIM DA SAM ZALJUBLJENA! Hocu da sam zaljubljena, neka me taj osecaj drzi vecno! Nemoj da si pokusao vise da me ubedis da je biti zaljubljen nista... :twisted:

Poenta je biti zaljubljen u zivot! Iz toga proizilazi SVE!
Ako nisi zaljubljen u konkretnu osobu i osecas se ko mrtav konj, nisi zaljubljen u zivot!
Prosirite granice svoje ljubavi :!:
ZIVITE LJUBAV!
Nije ljubav samo ljubav izmedju dva ljudska bica. :D

Back